intarzierea menstruatiei si postinor
buna ziua!ultima menstruatie a fost pe 9.03.pe 22.03 am luat postinor in urma unui contact neprotejat, dupa o sapt am avut sangerari care au durat cateva zile.pe 5.04 am avut un alt contact sexual neprotejat.teoretic nu eram in perioada fertila pt ca urmatoarea menstra o asteptam in jurul datei de 9.04.deja mi-a intarziat menstruatia 13 zile, am facut 3 teste de sarcina, toate au iesit negative.e posibil sa fiu insarcinata?multumesc!
3 comentarii
Postinorul da acele sangerari precoce, care, din pacate, perturba calendarul fiziologic al menstrelor. Daca dupa data de 5.04 nu ai mai avut alt contact sexual, atunci o eventuala sarcina de la acea data ar fi pozitivat testele de sarcina pana acum. Dupa calculele mele sangerarea de dupa Postinor a survenit in ultimele zile ale lunii martie. Suntem in 22.04.eu nu vad de ce consideri ca-ti intarzie menstruatia.Ar trebui sa ai menstra in jurul datei de 26.04, nu?
Daca testele de sarcina au iesit negative inseamna ca nu sunteti insarcinata.Problema este ca dumneavoastra faceti abuz de Postinor.Mai bine luati anticonceptionale si astfel veti fi protejata tot timpul si nu va veti mai face griji pentru o sarcina.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
urmatoarea menstruatie trebuia sa fie in jurul datei de 9.04.acele sangerari nu sunt posibile efecte ale postinorului?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5menstruatie care imi intarzie din nou sau sunt insarcinata?
- 558Intarzierea menstruatiei!
- 22 doze de Postinor intre o singura menstra scade efectul de contraceptie?
- 3si sangerare si menstruatie?
- 19eficienta postinorului
- 7au trecut 4 zile si nu mi-a venit menstruatia
- 3menstruatia dupa postinor 2
- 8pot lua postinor dak am luat luna trecuta
- 0intarziere menstruala
- 1Chist pe ovar si intarziere a menstruatiei
- 3sarcina incipienta endometru ingrosat
- 1Intarziere menstruatia
- 1Intarziere Menstruala
- 0dismenoree si sindrom premenstrual
- 2Intarziere menstruatie
- 5Intirziere de ciclu menstrual va rog urgent!!!
- 0Insarcinata sau nu?
- 0Însărcinată sau nu?
- 3Ciclu întârziat 3 luni
- 0Menstruatie intarziata 13 zile durere de menstruatie prezenta si test sarcina negativ Help
Mai multe informații despre: postinor intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: