Întârzierea menstruațieiÎ. Vă rog să răspundeți URGENT!!!!

07-01-2019
H.d
Nu este medic/terapeut
H.d
Bună ziua. Pe data de 2 Decembrie, în jurul orei 00:30 am avut un contact neprotejat cu partenerul meu. În aceeași zi pe la ora 21 am luat Escapelle. Nu am avut stări de rău, nu am vomat sau alte efecte. Pe data de 9 Decembrie mi-a venit menstruația ( cu 3 zile mai devreme ) și a durat normal 6 zile, a fost la fel de abundent sângele. Înainte de menstruație am avut scurgeri albe vreo 2 zile. Luna aceasta trebuia să îmi vină pe 2 și inca nu a venit. Am 5 zile întârziere. Am avut ieri si pe 1 Ianuarie dureri de burtă, am avut pe 28 Decembrie acele scurgeri si am mai avut foarte foarte puțin pe 3 Ianuarie. Nu am ciclu regulat, mi s-a intamplat sa vina si cu o saptamana mai devreme. Menstruația de pe 9 Decembrie este posibil să fi venit pentru că sarcina nu era implantată?
1 comentarii
0
27-01-2019, ora 15:53
H.d
Nu este medic/terapeut
H.d
Buna ziua. Mi-a venit pana la urma menstruatia pe 8 Ianuarie, dupa 6 zile întârziere. Mai sunt sanse sa fiu însărcinată? Suntem logoditi, inca nu ne dorim un copil.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul