Întârzierea menstruatiei
Buna ziua! Am ciclu regulat, mai exact pe 16 ale lunii si durează 5 zile! Luna trecută au fost 3 zile, iar luna asta deloc! Menționez ca pe 29 mai, am avut contact sexual neprotejat si cu ejaculare in interior...
Am o aplicație pe telefon, care imi arată cand in luna, sunt fertila... Ei bine, cand a avut loc contactul eram fertila... acum am o intârziere de 5 zile, dar in primele 2 zile am avut o durere ușoară de burta, si am rămas cu o durere a sânilor! astăzi am facut un test si a ieșit negativ! Ar fi trebuit sa mai aștept câteva zile si sa il refac?
Am o aplicație pe telefon, care imi arată cand in luna, sunt fertila... Ei bine, cand a avut loc contactul eram fertila... acum am o intârziere de 5 zile, dar in primele 2 zile am avut o durere ușoară de burta, si am rămas cu o durere a sânilor! astăzi am facut un test si a ieșit negativ! Ar fi trebuit sa mai aștept câteva zile si sa il refac?
1 comentarii
Faceti testul pe 23 din prima urina de dimineata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5postinor 2 - mai mult decat ingrijorata
- 4Intarziere menstruatie
- 6Menstruatie intarziata sau e insarcinata?
- 0am 44 ani si menstruatia mi-a intarziat 8 zile(pana acum!)
- 3intarziere menstruatie va rog raspundeti
- 0Nu îmi vine menstruatia!
- 5am nevoie de raspuns urgent... sunt insarcinata? raspundeti mi va rog
- 0Am ramas gravida?!
- 5Menstruatie intarziata
- 1Întârziere menstruație
- 3Intarziere menstruatie
- 2Sarcina? Am nevoie de sfatul unui medic. Urgent!!
- 0Oare sunt însărcinată???
- 0Am nevoie de o parere !!!
- 1Sunt insarcinata?
- 0Ultima menstruație mi-a venit in data de 7 Iunie 2021, astăzi este 6 Iulie și nu mi a venit încă..
- 1Menstruatie intarziata.
- 0Menstruație întârziată, testul negativ
- 1Sarcină?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: