Întârzierea menstruatiei
Buna ziua! Am ciclu regulat, mai exact pe 16 ale lunii si durează 5 zile! Luna trecută au fost 3 zile, iar luna asta deloc! Menționez ca pe 29 mai, am avut contact sexual neprotejat si cu ejaculare in interior...
Am o aplicație pe telefon, care imi arată cand in luna, sunt fertila... Ei bine, cand a avut loc contactul eram fertila... acum am o intârziere de 5 zile, dar in primele 2 zile am avut o durere ușoară de burta, si am rămas cu o durere a sânilor! astăzi am facut un test si a ieșit negativ! Ar fi trebuit sa mai aștept câteva zile si sa il refac?
Am o aplicație pe telefon, care imi arată cand in luna, sunt fertila... Ei bine, cand a avut loc contactul eram fertila... acum am o intârziere de 5 zile, dar in primele 2 zile am avut o durere ușoară de burta, si am rămas cu o durere a sânilor! astăzi am facut un test si a ieșit negativ! Ar fi trebuit sa mai aștept câteva zile si sa il refac?
1 comentarii
Faceti testul pe 23 din prima urina de dimineata.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2din ce cauza poate intarzia menstruatia?
- 3Sunt insarcinata?
- 6Mi-a intarziat aproape 3 saptamani. Sarcina sau altceva?
- 1intarziere menstruatie, stare de rau...
- 3am nevoie de o parere.. mi-a intarziat mentruatia
- 4Posibila sarcina va rog raspundeti
- 3Intarzie menstruatia, de ce ?
- 2menstruatie intarziata
- 0Sex la 3 zile dupa terminarea menstruației
- 0Sarcina sau raceala?
- 0Menstruatie dupa Escapelle
- 0Renuntare la anticonceptionale. Menstruatia intarzie.
- 3Menstruatie intarziata
- 6Sunt nedumerit... in legatura cu menstruatia si sarcina
- 1Intirziere menstruatie...
- 2Posibil sarcina
- 2Anticonceptionale
- 0Întârzierea menstruației după stoparea anticonceptionalelor
- 0Trebuie repet testul beta hcg?
- 1Intarziere perioada menstruala
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: