Întârzierea menstruatiei
Buna ziua! Am ciclu regulat, mai exact pe 16 ale lunii si durează 5 zile! Luna trecută au fost 3 zile, iar luna asta deloc! Menționez ca pe 29 mai, am avut contact sexual neprotejat si cu ejaculare in interior...
Am o aplicație pe telefon, care imi arată cand in luna, sunt fertila... Ei bine, cand a avut loc contactul eram fertila... acum am o intârziere de 5 zile, dar in primele 2 zile am avut o durere ușoară de burta, si am rămas cu o durere a sânilor! astăzi am facut un test si a ieșit negativ! Ar fi trebuit sa mai aștept câteva zile si sa il refac?
Am o aplicație pe telefon, care imi arată cand in luna, sunt fertila... Ei bine, cand a avut loc contactul eram fertila... acum am o intârziere de 5 zile, dar in primele 2 zile am avut o durere ușoară de burta, si am rămas cu o durere a sânilor! astăzi am facut un test si a ieșit negativ! Ar fi trebuit sa mai aștept câteva zile si sa il refac?
1 comentarii
Faceti testul pe 23 din prima urina de dimineata.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ciclu care intarzie
- 6am luat un test si a iesit negativ, iar ciclul continua sa intarzie
- 4Intarzierea ciclului - 26 de zile
- 4vreau un sfat, va rog.. sunt insarcinata?
- 5menstruatie intarziata, sex in penultima (si ultima) zi de ciclu
- 0intarziere menstruatie
- 1Nu-mi vine menstruatia
- 2Lipsa menstruatiei
- 1Mi-a intarziat ciclul 10 zile
- 3Am ramas însărcinată?
- 0Ce poate fi?
- 0Mi-a intarziat ciclu menstrual
- 0Oare sunt însărcinată???
- 0Posibila sarcina
- 2Posibila sarcina ?
- 0Testul zice nu, dar menstruatia întârzie?
- 2Intarziere menstruatie
- 2Ajutor ! atat de mult imi doresc sa fie sarcina
- 0Posibila sarcină?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: