Intatziere menstruatie.ajutor !
Buna, am si eu o nelamurire..mi.a intaziat 17 zile..am facut 3, 4 teste toate negative..contacte neprotejate nu am avut in ultima luna.menstruatia nu a fost niciodata regulata.se mai intampla sa intarzie dar nu atat de mult..eu am avut o problema si am luat tratament cu medrol si vitamina b6.pe prospect scria ca poate deregla menstruatia..un sfat va rog !
3 comentarii
Orice tulburare a ciclului menstrual trebuie investigata.In consecinta va rog sa consultati un medic ginecolog si acesta va va spune ce trebuie sa faceti.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Multumesc.Am sa imi fac o programare sa merg.As fii dorit totusi o parere legat de medrol.daca poate fii o dereglare si din cauza lui..pt a ca fost destul de sever tratamentul si am avut si un fel de trauma din cauza problemei de sanatate.
Da, poate sa fie. Ramane recomandarea de a consulta un ginecolog.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2cat de mult poate intarzia ciclul la o fata?
- 2am facut sex neprotejat cu prietenul meu si mi-a intarziat mestruatia cu 5 zile
- 4prezevativ rupt, menstruatie intarziata... e insarcinata?
- 4ingrijorata. inca nu mi-a venit:((
- 0intarziere menstruala
- 0Scurgeri albe + reținere de ciclu
- 0Sunt însărcinată?
- 0Intarziere memstruatie 21 zile
- 2Sarcina sau altceva?
- 1Lipsa menstruatie va rog ajutor
- 0Poate fi un început de menopauza?
- 2Mancarime, secretie alba, intarzierea menstruatiei
- 1Ciclu menstrual intarziat. Poate fi vorba de o sarcina sau care ar putea fi cauza ?
- 0Menstruație întârziată în jur de o lună și ceva
- 3Test fals negativ de la ovule?
- 0Intarzierea menstruatiei
- 1Menstruatie întârziată
- 0Întârzierea menstruației după anticoncepționale
- 0Întârziere menstruatie
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: