interpretare ex papanicolau
Buna ziua.Am 42 de ani si asi dori sa-mi interpretati rezultatul de la ex papanicolau:
frotiul comporta celule malpighiene superficiale si intermediare fara anomalii nucleare.Sunt prezenta celule cilindrice endocervizale normale.Se observa prezenta de numeroase polimorfonucleare, scuame keratinizate cu nucleu picnotic.
CONCLUZIE: frotiu negativ pt o leziune intraepiteliala sau maligna.Inflamatie nespecifica- de interpretat in functie de tabloul clinic.modificari celulare reactive non-neoplazice de tip parakeratozic.
As vrea sa stiu ce inseamna toate astea?
Va multumesc din suflet.
frotiul comporta celule malpighiene superficiale si intermediare fara anomalii nucleare.Sunt prezenta celule cilindrice endocervizale normale.Se observa prezenta de numeroase polimorfonucleare, scuame keratinizate cu nucleu picnotic.
CONCLUZIE: frotiu negativ pt o leziune intraepiteliala sau maligna.Inflamatie nespecifica- de interpretat in functie de tabloul clinic.modificari celulare reactive non-neoplazice de tip parakeratozic.
As vrea sa stiu ce inseamna toate astea?
Va multumesc din suflet.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10testul papanicolau
- 2diagnostic citologic = rezultat papanicolau?
- 4Interpretare analize papanicolau
- 4interpretare test papanicolau
- 3interpretate papanicolau - urgent - hpv?
- 21as vrea un raspuns despre vezica urinara
- 4Interpretare Citodiag. Papanicolau
- 0Test babes papanicolau
- 6Test papanicolau, cancer de col uterin
- 8Interpretare Babes Papanicolau
- 1interpretare test babes papanicolau
- 2test papanicolau
- 1Papanicolau - ASCUS -DA si negativ pentru o leziune interepiteliala sau maligna - NU
- 0Interpretare analize ginecologice
- 0Adenomioza uterina
- 0Inerpretare papanicolau
- 0Examen col/secretie
- 1Test Papanicolau
- 1Displazie cervicala ușoară, hpv 51 și 66
- 1Cum mi- a ieșit testul papanicolau
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: