interpretare ex papanicolau
Buna ziua.Am 42 de ani si asi dori sa-mi interpretati rezultatul de la ex papanicolau:
frotiul comporta celule malpighiene superficiale si intermediare fara anomalii nucleare.Sunt prezenta celule cilindrice endocervizale normale.Se observa prezenta de numeroase polimorfonucleare, scuame keratinizate cu nucleu picnotic.
CONCLUZIE: frotiu negativ pt o leziune intraepiteliala sau maligna.Inflamatie nespecifica- de interpretat in functie de tabloul clinic.modificari celulare reactive non-neoplazice de tip parakeratozic.
As vrea sa stiu ce inseamna toate astea?
Va multumesc din suflet.
frotiul comporta celule malpighiene superficiale si intermediare fara anomalii nucleare.Sunt prezenta celule cilindrice endocervizale normale.Se observa prezenta de numeroase polimorfonucleare, scuame keratinizate cu nucleu picnotic.
CONCLUZIE: frotiu negativ pt o leziune intraepiteliala sau maligna.Inflamatie nespecifica- de interpretat in functie de tabloul clinic.modificari celulare reactive non-neoplazice de tip parakeratozic.
As vrea sa stiu ce inseamna toate astea?
Va multumesc din suflet.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9interpretare test Papanicolau si examen bacteriologic
- 15rezultate diferite papanicolau
- 4test babes papanicolau - nu stiu ce inseamna
- 7cocobacili tratament
- 7Displazie de col simpla
- 10rezultat papanicolau
- 1Papanicolau clasa 3
- 5colpita-exocervicita
- 4rezultate papanicolau
- 3am primit urmatoarea concluzie: leziune scuamoasa intraepiteliala de grad inalt
- 4interpretare examen papanicolau
- 1test babes papanicolau
- 2interpretare analize pap, e grav?
- 0Interpretare test papanicolau
- 1Papanicolau - ASCUS -DA si negativ pentru o leziune interepiteliala sau maligna - NU
- 0Virusul HPV
- 0Interpretare papa nicolau in sarcina
- 2Sangerare la recoltare papanicolau
- 0Scurgere roz cateva zile dupa Papanicolau
- 1Papanicolau c3 si LSIL suspect de hpv
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: