interpretare RMN
Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti cat de grava este problema mea de sanatate. In urma unui traumatism, datorat unei cazaturi mai puternice, la indicatia medicului ortoped, am efectuat un RMN. Maine, am programare la medic, dar rugamintea mea este de a-mi spune va rog si Dvs. daca este grava problema, si ce ar trebui sa fac mai departe pentru a o rezolva, care ar fi modalitatea de tratament!! Va multumesc !
REZULTAT:
Hematom subacut in hipersemnal T2 moderat hipersemnal T1 cu zone centrale in hiposemnal, dezvoltat la nivelul gambei drepte, prefascial, pe fata anterolaterala, cu amprentarea muschilor tibial anterior si extensor digitorum longus si cu deformarea regiunii, cu grosime maxima de 3, 2 cm, pe o diatanta de 12 cm, cu diam transv de 6 cm. Leziunea se extinde de la ~ 2 cm caudal de interlinia articulara a genunchiului
Important edem la nivelul tesutului celular subcutanat pe fata anterolaterala a gambei drrepte.
Cantitate mica de lichid periarticular la niveul genunchiului bilateral.
Fara anomalii de semnal la nivel muscular.
Fara colectii la nivelul gambei stangi.
VA MULTUMESC!!
Fara anomalii de semnal osos.
Va rog sa imi spuneti cat de grava este problema mea de sanatate. In urma unui traumatism, datorat unei cazaturi mai puternice, la indicatia medicului ortoped, am efectuat un RMN. Maine, am programare la medic, dar rugamintea mea este de a-mi spune va rog si Dvs. daca este grava problema, si ce ar trebui sa fac mai departe pentru a o rezolva, care ar fi modalitatea de tratament!! Va multumesc !
REZULTAT:
Hematom subacut in hipersemnal T2 moderat hipersemnal T1 cu zone centrale in hiposemnal, dezvoltat la nivelul gambei drepte, prefascial, pe fata anterolaterala, cu amprentarea muschilor tibial anterior si extensor digitorum longus si cu deformarea regiunii, cu grosime maxima de 3, 2 cm, pe o diatanta de 12 cm, cu diam transv de 6 cm. Leziunea se extinde de la ~ 2 cm caudal de interlinia articulara a genunchiului
Important edem la nivelul tesutului celular subcutanat pe fata anterolaterala a gambei drrepte.
Cantitate mica de lichid periarticular la niveul genunchiului bilateral.
Fara anomalii de semnal la nivel muscular.
Fara colectii la nivelul gambei stangi.
VA MULTUMESC!!
Fara anomalii de semnal osos.
1 comentarii
Buna seara!
Probabil este vorba despre un hematom post-traumatic, plus/minus ruptura musculara.
RMN-ul trebuie studiat ca imagine directa, in timpul examinarii clinice.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Probabil este vorba despre un hematom post-traumatic, plus/minus ruptura musculara.
RMN-ul trebuie studiat ca imagine directa, in timpul examinarii clinice.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1IRM genunchi
- 20Leziune grad III corn posterior si menisc medial.
- 1rezultat rm genunchi
- 3RMN GENUNCHI
- 0RMN genunchi
- 1Concluzie rmn
- 1Rezultat RMN genunchi
- 4Buna ziua ! infiltratii cu plasma la genunchi. Ce parere aveti?
- 4Rezultat IRM la doua luni dupa artroscopie
- 1RMN genunchi drept
- 2Interpretare RMN genunchi copil 10 ani
- 1Interpretare Rmn genunchi stang
- 3Necesita operatie menisc sau nu?
- 3Condropatie grad IV, leziune degenerativă grad III
- 12Condropatie condiala mediala grad lV
- 2Ruptura LIA si leziune de menisc
- 1Ruptura de menisc
- 4Ruptura radiala completa de radacina posterioara MM
- 4RMN genunchi, osteonecroză ! Vă rog respectuos un răspuns!
Mai multe informații despre: RMN genunchi