Intirziere la mestruatie
Buna, am 19 ani si duc o viata sexuala cind protejata cind neprotejata, dar acum am o bataie de ca tare mare am intirziere la mestruatie cu 4 zile(de mult asa ceva nu a dost si de asta tare nu streseaza) am facut deja vreo 4 teste in aceste zile si toate arata negativ, puteti sa ma ajutati si sami spuneti care ar punea fi motivul intirzierii?
2 comentarii
Sunt multe motive pentru care menstruatia poate sa intarzie, in afara de o sarcina. Motive endocrine, ginecologie, infectioase sau chiar si simplul stress. Daca, pana acum, menstruatia v-a venit mereu "ceas", inseamna ca faceti parte dintre norocoase.
Ca regula generala, intarzieri de pana la 10 zile sunt considerate a face parte din normalitate. Daca vedeti ca trec 10 zile de la data asteptata si sangele tot nu se arata, abia atunci inseamna ca e cazul sa veniti la un consult si, probabil, o ecografie.
Ca regula generala, intarzieri de pana la 10 zile sunt considerate a face parte din normalitate. Daca vedeti ca trec 10 zile de la data asteptata si sangele tot nu se arata, abia atunci inseamna ca e cazul sa veniti la un consult si, probabil, o ecografie.
buna...mia inarziat ciclul 10 zile, am facut un test de sarcina si a iesit negativ, am duresi usoare de burta, acum ma ia acum ma lasa,.va rog sa imi spuneti ce sa fac!!!!!!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4e in intarziere 3 zile exista riscuri sa fiu insarcinata in luna 2 deja?
- 3sarcina - Intrebare!
- 3intarzierea menstruatiei...urgent !
- 6ciclul menstrual... nu mi-a venit o luna
- 5ciclul menstrual! va rog sa ma ajutati va rog din suflet!
- 3menstruatie intarziata de 3 saptamani
- 6postinor 2 si efectele sale
- 3Parerea unui medic, va rog ! :(
- 4va rog sa imi raspundeti!imi intarzie ciclul menstrual
- 11intarzierea menstruatiei, pauza la anticonceptionale, test de sarcina negativ...
- 2de ce imi intarzie menstruatia?
- 9probleme menstruale
- 1ovulele pot intarzia menstra?
- 3Intarzierea menstruatiei, amenie
- 5imi intarzie menstruatia de 4 zile si am inceput sa am senzatie de urinare mereu
- 5De ce imi intarzie menstruatia ?
- 1De ce nu mi-a venit menstruatia?
- 0Sunt nelamurita! Sper sa ma puteti ajuta- teste sarcina
- 0Am nevoie de o parere !!!
- 6Menstra indecisa și sperietura legata de sarcina
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: