Intirziere menstruatie...
Am intirziere de menstruatie 5 zile, am facut test la 1 zi intirzie siin a 5-a zi de intirziere si ambele au iesit negativ, insa sanii sunt mariti si des schimbari de dispozitie, oboseala, etc.Trebuie sa mentionez ca mereu folosesc metoda retragerii si pina acum nu am ramas insarcinata...oare e posibil sa fi ramas insarcinata acum.????
1 comentarii
Buna ziua,
In urma unui contact sexual neprotejat poate rezulta o sarcina; in timpul penetrarii, barbatul secreta lichid seminal care contine spermatozoizi de aceea chiar daca nu exista ejaculare in interiorul vaginului, daca nu folositi o alta metoda de protectie da puteti ramane insarcinata. Va recomandam efectuarea unui test de sarcina din sange BetaHcg
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
In urma unui contact sexual neprotejat poate rezulta o sarcina; in timpul penetrarii, barbatul secreta lichid seminal care contine spermatozoizi de aceea chiar daca nu exista ejaculare in interiorul vaginului, daca nu folositi o alta metoda de protectie da puteti ramane insarcinata. Va recomandam efectuarea unui test de sarcina din sange BetaHcg
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 60Intarzierea menstruatiei
- 3e ceva normal sa-mi intarzie sau sa nu-mi vina ciclul luna aceasta din cauza pastilelor?
- 5tratament cistita virala... intarzierea menstrei
- 3candidoza... si intarzierea menstruatiei
- 3intarzierea celei de-a doua menstre dupa postinor
- 2Intarzierea menstruatiei... sau sa fie alta problema?
- 1De ce nu mi-a venit menstruatia?
- 1Intarziere CM
- 0Sarcina?
- 6Ciclu menstrual intarzie de aproximativ 10 zile
- 1Intarziere
- 0Ciclu intarziat
- 0Simptome menstruale dar menstruație nu!
- 0De ce intarzie menstruatia?
- 1CM intarzie
- 2Intarziere menstruatie- test negativ
- 0Buna, ajutor - menstruatia n-a venit
- 0Mentruatie întârziată, contact protejat
- 1Întârziere menstruație
- 1Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: