Intirziere menstruatie...
Am intirziere de menstruatie 5 zile, am facut test la 1 zi intirzie siin a 5-a zi de intirziere si ambele au iesit negativ, insa sanii sunt mariti si des schimbari de dispozitie, oboseala, etc.Trebuie sa mentionez ca mereu folosesc metoda retragerii si pina acum nu am ramas insarcinata...oare e posibil sa fi ramas insarcinata acum.????
1 comentarii
Buna ziua,
In urma unui contact sexual neprotejat poate rezulta o sarcina; in timpul penetrarii, barbatul secreta lichid seminal care contine spermatozoizi de aceea chiar daca nu exista ejaculare in interiorul vaginului, daca nu folositi o alta metoda de protectie da puteti ramane insarcinata. Va recomandam efectuarea unui test de sarcina din sange BetaHcg
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
In urma unui contact sexual neprotejat poate rezulta o sarcina; in timpul penetrarii, barbatul secreta lichid seminal care contine spermatozoizi de aceea chiar daca nu exista ejaculare in interiorul vaginului, daca nu folositi o alta metoda de protectie da puteti ramane insarcinata. Va recomandam efectuarea unui test de sarcina din sange BetaHcg
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5menstruatie care imi intarzie din nou sau sunt insarcinata?
- 4am treminat prima folie de 2 zile dar ciclul nu mi-a venit inca, am doar niste scurgeri maronii
- 2Intarziere menstruatie
- 4menstra continue sa imi intarzie
- 7nu mi-a venit ciclul de o luna si ceva...fata, 14 ani
- 10menstruatie
- 7Sunt insarcinata? urgent!
- 4As putea fi insarcinata?
- 4E urgent: prezevativul a ramas in vagin cateva secunde
- 18Intarziere menstruatie 10 zile
- 3Intarzie menstruatia, de ce ?
- 1Întârziere cm 7 zile iar testul este negativ. Posibila o sarcina?
- 0Simptome de sarcina sau anexita?
- 1Mi a întârziat menstruația 13 zile
- 0De 3 luni de zile iau anticoncepționale Belusha, însă am 10 zile întârziere a ciclului
- 1Ciclu menstrual intarziat9 zile, chist ovarian
- 2Intarziere menstruatie, test negativ.
- 0Menstruație întârziată în jur de o lună și ceva
- 1Ajutati-ma - au trecut 35 de zile de la ultima menstruatie
- 0Sperietura de sarcina
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: