intrazieri ciclu
Buna ziua!
La inceputul lunii martie am incheiat 7 luni de ac karissa si nu am continuat sa mai iau, ciclul mi-a venit de 2 ori in luna martie, ultima data pe 26 aprilie dar luna aceasta nu mi-a venit inca si nu am nici un simptom care sa ma avertizeze ca are de gand sa apara(sani mariti, dureri de sani) si nu stiu care ar putea fi cauza si daca ar trebui sa ma ingrijorez cu 2 seri in urma mi-am facut un test de sarcina a iesit negativ.mentionez ca din martie si pana acum am avut contact sexual dar am folosit prezervativ.
Astept raspunsul dvs.!
Multumesc!
La inceputul lunii martie am incheiat 7 luni de ac karissa si nu am continuat sa mai iau, ciclul mi-a venit de 2 ori in luna martie, ultima data pe 26 aprilie dar luna aceasta nu mi-a venit inca si nu am nici un simptom care sa ma avertizeze ca are de gand sa apara(sani mariti, dureri de sani) si nu stiu care ar putea fi cauza si daca ar trebui sa ma ingrijorez cu 2 seri in urma mi-am facut un test de sarcina a iesit negativ.mentionez ca din martie si pana acum am avut contact sexual dar am folosit prezervativ.
Astept raspunsul dvs.!
Multumesc!
1 comentarii
La întreruperea unui anticoncepţional sunt frecvente tulburările de ciclu menstrual. Durează de obicei cam 6 luni până ce lucrurile reintră pe un făgaş normal, poate ceva mai puţin în cazul dv, care aţi luat hormoni doar 7 luni. Eventulaitatea unei sarcini este foarte improbabilă, totuşi repetaţi testul peste 2 săptămâni dacă nu cumva menstruaţia apare între timp.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??