Intrebare: pot ramane insarcinata in prima sau a 2-a zi dupa ovulatie?
Buna seara !
As vrea sa stiu va rog daca pot ramane insarcinata in prima sau a 2-a zi dupa ovulatie. Conform calendarului, ziua ovulatiei a fost pe 29 decembrie (in ziua a 13-a de la sfârșitul menstruatiei, eu stiam ca ovulatia are loc în ziua 14 de aceea sunt confuză ), am avut contact sexual neprotejat in noaptea de 31.
Multumesc anticipat pt raspuns!
As vrea sa stiu va rog daca pot ramane insarcinata in prima sau a 2-a zi dupa ovulatie. Conform calendarului, ziua ovulatiei a fost pe 29 decembrie (in ziua a 13-a de la sfârșitul menstruatiei, eu stiam ca ovulatia are loc în ziua 14 de aceea sunt confuză ), am avut contact sexual neprotejat in noaptea de 31.
Multumesc anticipat pt raspuns!
1 comentarii
Buna ziua,
Ovulatia difera de la persoana la persoana, nu este la fel la toate femeile; in cazul in care nu folositi nici o metoda contraceptiva raspunsul este da puteti ramane insarcinata in prima sau a doua zi de ovulatie
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
Ovulatia difera de la persoana la persoana, nu este la fel la toate femeile; in cazul in care nu folositi nici o metoda contraceptiva raspunsul este da puteti ramane insarcinata in prima sau a doua zi de ovulatie
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??