Iubitul meu nu pune mâna pe mine, nu ma săruta decât când vrea sa facem sex

13-06-2021
Isa89
Nu este medic/terapeut
Isa89
Buna seara! Am o relație de aproape un an și am observat după atâta timp, ca iubitul meu nu pune mâna pe mine, nu ma săruta decât când vrea sa facem sex. Vine la mine și mai pune mâna pe mine doar când tine Post, in rest dacă cumva îmi pune mâna pe fund sau ma săruta, vrea sex imediat. Eu as vrea sa ma țină in brațe sau sa puna mâna pe mine și asa doar, dar el cum ma mângâie, cum vrea sex. Nu știu ce sa fac? Este normal? Poate avea o tulburare?
1 comentarii
0
25-06-2021, ora 16:52
Psiholog Patru Monica Daniela
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Patru Monica Daniela
Buna ziua. Va sfatuiesc sa discutati deschis cu iubitul dvs. acest subiect. Doar el are raspunsul la constatarea dvs. De asemenea, ar trebui sa-i vorbiti si despre nevoia de tandrete si preludiu, care va lipsesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul