Intrebare
Acum putin timp am scris cate ceva despre "rezolvarile" pe care "scarface" le are pentru toate problemele oamenilor, iar acum, cand am vrut sa intru pe subiectul meu n-am mai putut, scria ca nu mai exista. Intrebarea mea este : de ce? Am deranjat prin ceea ce am scris sau pur si simplu este o "defectiune tehnica"? n-am dat in cap nimanui, mi-am exprimat doar parerea; daca asa sunt tratate parerile celor care scriu pe acest forum, atunci de ce mai exista acest capitol "ce ar mai trebui - pareri si sugestii"? Doar pentru ca da bine la imaginea site-ului?
8 comentarii
0
28-07-2009, ora 14:36
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Probabil a fost vb dsp o defectiune tehnica. Sunt zile in care serverul face "figuri" si in acele zile, mesajele sau subiectele postate sunt de obicei sterse!
Va rog sa va expuneti aici parerea dsp Scarface si rezolvarile lui (cum ati spus dvs.). Nu vi se vor mai sterge cu siguranta!
Numai Bine si multa sanatate;)
Va rog sa va expuneti aici parerea dsp Scarface si rezolvarile lui (cum ati spus dvs.). Nu vi se vor mai sterge cu siguranta!
Numai Bine si multa sanatate;)
0
28-07-2009, ora 14:59
AAAAAAAA, stiu ce ati vrut sa spuneti in ceea ce-l priveste pe Scarface si va inteleg, asta este!
Si eu am avut cateva conflicte cu dansul din cauza faptului ca tot timpul comenta cu privire la tot ce spuneam...pt dansul tot ce nu rezoneaza cu dansul, este prost sau iluzie.
"Este o iluzie sa crezi ca te faci bine cu medicamente", "90% din ce stii este eronat", "consulta un medic homeopat ca inca din prima sedinta te poti face bine", " ia 2 granule zilnic si...", " eu nu cunosc medic care sa fi rezolvat o astfel de boala" etc. Dansul are dreptate in unele privinte, dar NU are nimeni dreptul sa impuna nimanui nimic si nici sa spuna cuiva ca nu stie NIMIC.
In rest, No comment, Dumnezeu sa-l ajute sa-si indrepte comportamentul, pt ca in ritmul acesta or sa sara 50% din cei de pe forum cu gura pe el...
P.S. Cred ca la aceste aspecte v-ati referit, nu?
Si eu am avut cateva conflicte cu dansul din cauza faptului ca tot timpul comenta cu privire la tot ce spuneam...pt dansul tot ce nu rezoneaza cu dansul, este prost sau iluzie.
"Este o iluzie sa crezi ca te faci bine cu medicamente", "90% din ce stii este eronat", "consulta un medic homeopat ca inca din prima sedinta te poti face bine", " ia 2 granule zilnic si...", " eu nu cunosc medic care sa fi rezolvat o astfel de boala" etc. Dansul are dreptate in unele privinte, dar NU are nimeni dreptul sa impuna nimanui nimic si nici sa spuna cuiva ca nu stie NIMIC.
In rest, No comment, Dumnezeu sa-l ajute sa-si indrepte comportamentul, pt ca in ritmul acesta or sa sara 50% din cei de pe forum cu gura pe el...
P.S. Cred ca la aceste aspecte v-ati referit, nu?
Exact la aceste aspecte m-am referit. nu mai demult decat acum cateva minute am citit o noua rezolvare de-a lui pentru o doamna al carei copil e constipat - repet, nu mai pot cu el. oare nu s-a plictisit sa dea aceleasi sfaturi oamenilor? Indiferent ca esti bolnav, suparat, certat cu sotul/sotia, nu te intelegi cu copilul, ba mai mult, am vazut la un moment acelasi comentariu pentru o doamna care spunea ca sotul este violent (!!!) - fara nicio exceptie te trimite la homeopat. "Ia-ti sotul de mana si du-te cu el la homeopat, c-o sa traiti ca-n rai pe urma!" Poate ar trebui sa fac si eu acelasi lucru cu al meu (ha, ha, ha). Apropos : multumesc pt. celalalt raspuns, nick!
Cand am scris mesajul din 24.07 eram atat de intrigata ca-l intalneam peste tot, incat, cand am vazut ca nici macar nu mi s-a postat ce-am scris, chiar am crezut ca este o "conspiratie, ceva. Oricum, ma bucur macar ca nu sunt singura care s-a saturat de acest "scarface".
Cand am scris mesajul din 24.07 eram atat de intrigata ca-l intalneam peste tot, incat, cand am vazut ca nici macar nu mi s-a postat ce-am scris, chiar am crezut ca este o "conspiratie, ceva. Oricum, ma bucur macar ca nu sunt singura care s-a saturat de acest "scarface".
0
28-07-2009, ora 16:46
Cu multa placere!
Eu nu m-am saturat de dansul, dar ma agaseaza ca ma tot contrazice si tot ce spun eu imi spune ca-i eronat, totusi! Toata lumea-i proasta, numai dansul este geniu...cea mai buna varianta este sa nu-l mai abordez...
Vb unei bune prietene Jackie: "Doamneeee, ce oameni..." :)))))))))))
Toate cele bune va doresc!
Eu nu m-am saturat de dansul, dar ma agaseaza ca ma tot contrazice si tot ce spun eu imi spune ca-i eronat, totusi! Toata lumea-i proasta, numai dansul este geniu...cea mai buna varianta este sa nu-l mai abordez...
Vb unei bune prietene Jackie: "Doamneeee, ce oameni..." :)))))))))))
Toate cele bune va doresc!
Aveti dreptate despre Scarface
Este prezent acolo unde intriga si ironiile nu-si au rostul si totusi dansul-/dansa le adopta.
Probabil detine un lant de magazine cu produse homeopate pe care vrea sa si-l promoveze pe acest site.
Ultima replica pe care am primit-o: oricine poate sa practice medicina, chiar mai bine decat aceia care au facultate. Ca nu iti trebuie cunostinte de anatomie, biochimie sau txicologie ca sa tratezi.
Dar asta e parerea dansului si nu consider ca trebui sa mai continui la infinit o discutie polemica.
Am incercat sa sesizez Romedic-ul despre acest membru si sper sa primesc si un raspuns!
Este prezent acolo unde intriga si ironiile nu-si au rostul si totusi dansul-/dansa le adopta.
Probabil detine un lant de magazine cu produse homeopate pe care vrea sa si-l promoveze pe acest site.
Ultima replica pe care am primit-o: oricine poate sa practice medicina, chiar mai bine decat aceia care au facultate. Ca nu iti trebuie cunostinte de anatomie, biochimie sau txicologie ca sa tratezi.
Dar asta e parerea dansului si nu consider ca trebui sa mai continui la infinit o discutie polemica.
Am incercat sa sesizez Romedic-ul despre acest membru si sper sa primesc si un raspuns!
0
12-11-2009, ora 01:33
Scarface este MEDIC homeopat (nu a precizat în profil din modestie). Şi eu am intrat în conflict cu el de foarte multe ori, dar mi-am dat seama că nu are nicio intenţie negativă (cel puţin nu în ceea ce mă priveşte)...îşi doreşte doar să ajute necondiţionat, chiar dacă uneori pare tranşant, caustic, incisiv, elucubrant etc.
Toate cele bune şi multe binecuvântări!
P.S. - Evitaţi orice conflict cu oricine şi folosiţi-vă toată energia şi vitalitatea făcând ceva constructiv pentru binele dvs. şi al semenilor dvs..
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Toate cele bune şi multe binecuvântări!
P.S. - Evitaţi orice conflict cu oricine şi folosiţi-vă toată energia şi vitalitatea făcând ceva constructiv pentru binele dvs. şi al semenilor dvs..
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Oooooo, doamna iri myn, ati nimerit-o !!!! - ca nuca-n perete !
Scarface si lantul de magazine... :D. Chiar il cunoasteti, de il banuiti de asa ceva ????!!!! L-ati cautat si gasit la "marca inregistrata" ???
Nu, nu-l cunoasteti. Il cunosc oamenii pe care i-a tratat, i-a ajutat neconditionat, la orice ora, infiferent ce avea de facut. Ne-a raspuns la intrebari, a avut rabdare sa cunoasca toate afectiunile noastre, n-a recomandat nimanui (din cate stiu eu) ceva "dupa ureche". Nici macar nu se afla in tara, asa ca nu-l intereseaza de la care farmacie homeopata imi cumpar eu remediile sau cine le produce :D. Si nu a cerut banarea nimanui, niciodata. Asa cum ati facut dvs si colegele dumneavoastra, scotocind pe forum dupa unele pareri negative si fluturandu-le in fata administratorului. Ganditi-va ca prin faptul ca nu aveti dvs loc de el, ne-ati luat posibilitatea de a continua diverse tratamente incepute si ramase-n coada de peste !
Imi pare rau ca exista oameni pe care nu-i intereseaza binele nostru, ci doar placerea de a purta razboi... de dragul razboiului.
Scarface si lantul de magazine... :D. Chiar il cunoasteti, de il banuiti de asa ceva ????!!!! L-ati cautat si gasit la "marca inregistrata" ???
Nu, nu-l cunoasteti. Il cunosc oamenii pe care i-a tratat, i-a ajutat neconditionat, la orice ora, infiferent ce avea de facut. Ne-a raspuns la intrebari, a avut rabdare sa cunoasca toate afectiunile noastre, n-a recomandat nimanui (din cate stiu eu) ceva "dupa ureche". Nici macar nu se afla in tara, asa ca nu-l intereseaza de la care farmacie homeopata imi cumpar eu remediile sau cine le produce :D. Si nu a cerut banarea nimanui, niciodata. Asa cum ati facut dvs si colegele dumneavoastra, scotocind pe forum dupa unele pareri negative si fluturandu-le in fata administratorului. Ganditi-va ca prin faptul ca nu aveti dvs loc de el, ne-ati luat posibilitatea de a continua diverse tratamente incepute si ramase-n coada de peste !
Imi pare rau ca exista oameni pe care nu-i intereseaza binele nostru, ci doar placerea de a purta razboi... de dragul razboiului.
Putin ma deranjeaza ca se adreseaza cu :"Este o iluzie sa crezi ca te faci bine cu medicamente", "90% din ce stii este eronat", "consulta un medic homeopat ca inca din prima sedinta te poti face bine", " ia 2 granule zilnic si...", " eu nu cunosc medic care sa fi rezolvat o astfel de boala" etc, in ceea ce ma priveste Scarface m-a ajutat foarte mult, si da de la prima "sedinta" de tratament am vazut schimbari. Nici eu nu credeam ca este posibil asa ceva si am incercat varianta lui in ultima instanta cand incepusem sa postez pe forumuri depre problema mea, deoarece niciun tratament nu dadea roade. Este adevarat, nu e in tara deci cum sa faca reclama la diverse "produse"?! Trageti concluzii total eronate.
Cata munca a depus pe acest forum si pe cati i-a ajutat pro bono.
N-avem loc unii de altii? cu stima, CK
Cata munca a depus pe acest forum si pe cati i-a ajutat pro bono.
N-avem loc unii de altii? cu stima, CK
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: