Intrebare despre Elevit si sarcina | Forumul Medical ROmedic

Intrebare despre Elevit si sarcina

05-04-2007
BabyD
Nu este medic/terapeut
BabyD
Buna ziua,

Faptul ca dupa 4 luni de la o sarcina pierduta la 37 de saptamani din cauza preeclampsiei declansate brusc, iau Elevit de 20 de zile si tocmai am aflat ca sunt din nou insarcinata, este o problema? Sunt totusi prea multe vitamine si minerale? Inainte de Elevit am luat aproape 3 luni acid folic de 5 mg si vit. C. Va rog raspundeti-mi cat mai repede pentru ca doar dupa Sarbatori pot ajunge la medic si trebuie sa stiu daca sa intrerup sau nu Elevit-ul. Ar trebui sa iau doar acid folic din nou?
Va multumesc si va doresc Sarbatori fericite si linistite :)
4 comentarii
0
05-04-2007, ora 00:00
SORINICA
Nu este medic/terapeut
SORINICA
ELEVITUL SE POATE LUA SI IN TIMPUL SARCINII SI DUPA, DAR ASTA NUMAI DACA MEDICUL I-TI SPUNE DACA A-I NEVOIE SAU NU
TREBUIE SA MERGI LA MEDIC NEAPARAT SA FACI UN CONSULT SI ANALIZELE NECESARE.POATE NU MAI ESTE NEVOIE SA IEI ELEVIT.
0
14-04-2007, ora 00:00
anda16
Nu este medic/terapeut
anda16
Elevitul este unul dintre multivitaminele care se iau in timpul sarcinii, sunt gravide carora medicii le recomanda sa ia elevit pe toata perioada sarcinii, intreaba-ti medicul daca mai ai nevoie sa mai iei elevit.
0
20-02-2011, ora 20:00
alyssaelena
Nu este medic/terapeut
alyssaelena
Buna ziua, sunt insarcinata in 3 saptamani si imi doresc f mult acest copil, anul trecut am pierdut un copil nici acum nu stiu cauza exacta(am fost la ginecoloaga pentru un control de rutina si mia zis ca nu sunt insarcinata si mia facut si o lama, la care am asteptat o saptamana dupa rezultat, timp in care eu am inceput sa sangerez, a doua zi am sunato pe doctorita si mia zis ca sigur e o dereglare hormonala, am lasato asa pentru ca mia zis sa astept pana saptamana urmatoare cand imi iese rezultatul la lama.Am asteptat eu tot am sangerat in tot timpul asta si intrun final a trecut saptamana si am sunato pe doctorita si mia zis ca sunt perfect bine.eu iam zis ca nu am cum ca ma simt f rau si imi curge sange incontinuare, asa ca mia zis sa vin a doua zi la control si mia dat anticonceptionale, in timp ce imi curgea sange ma durea f tare burta ma simteam f rau si am mai luat nurofen forte 400mg.Am luat toate astea timp de 2 saptamani dupa care la sfatul si ingrijorarea parintilori, sotului si prietenelor am decis sa merg la alt ginecolog ceea ce am si facut.dar din pacate cand am ajuns la doctorul celalalt pierdusem sarcina, facusem avort spontan care lam eliminat prin ciclu.toata treaba asta a durat o luna.Sincer nu vreau sa mai trec prin asa ceva.
De aceea vreau sa imi ziceti daca este ok sa iau elevit din prima luna de sarcina, acesta mia prescris medicul, dar nu am apucat sa fac analizele inca sa vad ce imi trebuie si ce am destul.(Cumnata mea este si ea insarcinata si mia zis ca ei ia zis doctorul ca nu ii da elevit deoarece contine calciu ceea ce provoaca contractii si ca nu e bine sa iei din primele luni)ce sa fac sa merg si la alt medic?Va rog frumos sa ma sfatuiti.
0
10-11-2013, ora 20:40
claudyka98
Nu este medic/terapeut
claudyka98
la 37 de saptamani..sarcina pierduta???cred ca era dezvoltat incat sa fie bine.ce s a intamplat???nu credeam ca asa de tarziu aproape de nastere o poti pierde...!!!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul