intrebare despre sex

13-02-2010
mary-andrea
Nu este medic/terapeut
mary-andrea
Aseara am facut sex cu prietenu meu, i s-a rupt prezervativul fara sa ne dam seama si a ejaculat in mine. Mentionez ca am fost in a 3-a zi dupa menstruatie avand o menstruatie regulata de 28 de zile iar contactul s-a produs in a 9 zi de la momentul inceperii ciclului. Astazi am cumparat un test de ovulatie sa vedem daca e ceva neinregula si a iesit negativ (nu am avut ovulatie) si in ziua in care s-a consumat faptul si in ziua urmatoare. Oare mai este vreun risc in continuare de a ramane insarcinata ? Multumesc anticipat de raspuns.
2 comentarii
0
16-02-2010, ora 11:55
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Desi este destul de improbabila, o sarcina nu poate fi, deocamdata, exclusa. Acest lucru se explica prin faptul ca spermatozoizii pot astepta pana la 5 zile. Dar, in practica, numarul lor devine insuficient dupa 5 zile. La un ciclu de 28 de zile, ovulatia are loc in ziua a 14-a.
0
16-02-2010, ora 21:44
mary-andrea
Nu este medic/terapeut
mary-andrea
Multumesc de raspuns. si revin cu noi informatii, am facut testul de ovulatie zi de zi si a iesit negativ pe zilele 12, 13, 14, 15 (considerand contactul pe 12 seara). Vorbin si teoreic si practic nu ar fi nici o problema ca sa raman cumva insarcinata nu ? sunt foarte speriata pentru ca ar fi o sarcina total nedorita.Multumesc mullt de ajutor.
Adaugă un comentariu / răspuns