intrebare: sunt insarcinata?

23-02-2013
papuss
Nu este medic/terapeut
papuss
poti ramane gravida daca faci baie dupa un barbat fara sa speli cada? supravietuiesc spermatozoizii in apa? ciclul care de obicei era de 3 - 4 zile s-a redus la 1 (durerile spcifice au ramas) si sunt speriata pt ca nu cunosc cauza. as dori sa stiu dpdv medical daca exista aceasta posibilitate. multumesc
7 comentarii
0
23-02-2013, ora 21:24
Dr. Karimzadeh Ana
Obstetrica-ginecologie, bucuresti
Dr. Karimzadeh Ana
Practic este imposibil si totusi au fost citate cazuri in literatura de specialitate. Ar trebui sa faci mai multe teste de sarcina la interval de 1saptamina plus o echografie. Atentie! Poate fi o sarcina in uter sau ehtruterina. Elucideaza problema cit mai repede.
0
23-02-2013, ora 21:31
papuss
Nu este medic/terapeut
papuss
ecografie am facut 2 abdominale si nu au indicat nimic. au trecut 2 cicluri de atunci din care ultimul suspect de redus cantitativ. test nu am avut curaj sa fac. si acum m-ati speriat de nu mai inchid un ochi
0
23-02-2013, ora 23:19
aaa24
Nu este medic/terapeut
aaa24
pai si atunci dc mai pui intrebari aici? nu ca sa afli daca esti sau nu insarcinata? ai la dispozitie cea mai sigura metoda de a afla, si anume testul de sarcina, dar nu-l faci pentru ca ti-e frica... sunt sanse EXTREM de mici sa fii insarcinata, spre 0, 00001 asa ca treci peste frica asta si du-te si fa-ti un test ca sa te convingi singura ca nu esti insarcinata. cat despre reducerea ciclului, poate fi o dereglare hormonala. nu are rost sa stai stresata, du-te la farmacie si cumpara un test ca nimeni de pe forumul asta nu poate sa-ti spuna tie 100% daca esti sau nu insarcinata si oricum sunt sigura ca nici atunci nu ti-ar trece grija.
0
24-02-2013, ora 01:10
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Ma sperie pe mine raspunsurile pe care le primesti. Ti-am lasat un mesaj si la postarea anterioara, spusele mele fiind intarite si de raspunsul prietenei mele, care-i medic ginecolog si care in clipa in care i-am pus intrebarea ta a izbucnit in ras...mi-a spus exact ce iti scrisesem si eu tie: NU POTI RAMANE INSARCINATA (PE CALE NATURALA) DECAT IN URMA UNUI CONTACT SEXUAL!!!
0
24-02-2013, ora 02:35
aaa24
Nu este medic/terapeut
aaa24
eu sunt constienta de faptul ca e practic imposibil sa se intample asa ceva... dar eu nu sunt doctor, cum se prezinta anak in profilul ei, care spune ca au fost citate cazuri in literatura de specialitate asa ca n-o s-o contrazic ca poate teoretic, in anumite conditii absolut incredibile si anumite variabile o fata din 150 milioane ar fi putut ramane insarcinata astfel. ideea e ca ioana a primit un raspuns mai mult decat pertinent de la tine bestyutza data trecuta pe care l-am citit si eu si totusi a continuat sa-si puna aceasta problema. asa ca orice i-ar raspunde oricine, cred ca n-o sa se opreasca sa se ingrijoreze nici macar peste 7 luni... de aia am sfatuit-o sa faca testul ala de sarcina pentru ca altfel o sa se ingrijoreze degeaba. ce m-a deranjat mai mult este felul in care a abordat problema, daca ar fi fost cu adevarat un motiv de ingrijorare (sa zicem ar fi avut un contact sexual neprotejat) ei i-ar fi fost si mai frica sa faca testul si s-ar fi asteptat ca "atata timp cat nu face testul, si nu afla ca e insarcinata, totul e ok".
0
24-02-2013, ora 02:55
Sophia1975
Nu este medic/terapeut
Sophia1975
Eu cred ca Ioana (daca ma insel, cer scuze) scrie de multe luni acelasi tip de subiect. Ba cu cada, ba cu dusu etc. Daca e asa, ai o anxietate pe care n-ai s-o invingi singura fara consiliere si amanand asta vei suferi tot mai mult, vei ajunge si la alt gen de scenarii etc etc
Viata sexuala ti-ai inceput-o?
Nu ti-am scris cu rautate, iti scriu ca sa te ajut sa realizezi in ce situatie esti.

Daca nu ai curaj sa-ti test de sarcina inseamna ca iti place starea de teama, de suferinta, , , , iar organismul se va supune comenzilor din creier de o sa ajungi sa ai si burta marita si scurgere din sani etc.
0
27-02-2013, ora 08:38
papuss
Nu este medic/terapeut
papuss
nu am mai postat asemenea subiecte pink freud, dar cred ca ai dreptate legat de faptul ca imaginatia a luat-o razna, incepusem in unele zile sa ma simt gravida si de acolo nu am mai judecat logic...
va multumesc pt raspunsuri, mai ales pt faptul ca au fost serioase la o.. asa intrebare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •