Întrerupere sarcină

Bună ziua. Am 16 ani și cred ca am rămas însărcinată. Acum o săptămână am făcut o cu prietenul meu și când am terminat am observat ca prezervativul era rupt. Trebuia sa îmi vina ciclul după 23/24 de zile și a întârziat. Ce ma fac? Nu vreau sa afle ai mei. Și nu știu sigur dacă am rămas dar vreau sa scap de grija asta. Pot lua medicamente sa scap de sarcina?
1 comentarii

La 16 ani ar trebuii sa ai alte preocupari nu gandul ca ai putea fii insarcinata.
cel mai bine are fi sa te duci la un control ginecologic sa inlaturi orice suspiciune si sa te documentezi mai bine despre metodele de contraceptie. Prezervativul nu este intotdeauna cel mai sigur, dupa cum vezi se pot intampla si accidente.
mult succes.
cel mai bine are fi sa te duci la un control ginecologic sa inlaturi orice suspiciune si sa te documentezi mai bine despre metodele de contraceptie. Prezervativul nu este intotdeauna cel mai sigur, dupa cum vezi se pot intampla si accidente.
mult succes.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dessorelle pt reglare
- 3sunt foarte ingrjorata.menstruatia intarzie
- 5Mi-a intarziat ciclul 5 saptamani.. se poate sa fiu insarcinata?
- 3am facut si 2 teste de sarcina care au iesit negative si menstruatia intarzie
- 5intarziere ciclu menstrual
- 0intarzierea menstruatiei
- 1intarziere menstruatie, stare de rau...
- 12Postinor 2.
- 3Sarcina?!
- 0Prezervativ rupt fara ejaculare
- 4menstruatia intarzie de 13 zile...pot fi gravida?
- 210 zile intarziere(tratament etoricoxibum 90mg)si alte simptome ale sarcinii, 3 teste neg.
- 3Intarzierea ciclului, aparitia grijilor..
- 2Ajutati-ma!!! ESTE URGENT De cateva zile imi intarzie menstruatia
- 1Menstruatie intarziata
- 1Menstruatie intarziata
- 2Sunt insarcinata? Va rog un raspuns concret!!!
- 0Virgină însărcinată fără contact sexual??
- 1Am nevoie de un sfat - 5 teste de sarcina pozitive
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata prezervativul rupt intarzierea menstruatiei ruperea prezervativului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: