Întrerupere sarcină
Bună ziua. Am 16 ani și cred ca am rămas însărcinată. Acum o săptămână am făcut o cu prietenul meu și când am terminat am observat ca prezervativul era rupt. Trebuia sa îmi vina ciclul după 23/24 de zile și a întârziat. Ce ma fac? Nu vreau sa afle ai mei. Și nu știu sigur dacă am rămas dar vreau sa scap de grija asta. Pot lua medicamente sa scap de sarcina?
1 comentarii
La 16 ani ar trebuii sa ai alte preocupari nu gandul ca ai putea fii insarcinata.
cel mai bine are fi sa te duci la un control ginecologic sa inlaturi orice suspiciune si sa te documentezi mai bine despre metodele de contraceptie. Prezervativul nu este intotdeauna cel mai sigur, dupa cum vezi se pot intampla si accidente.
mult succes.
cel mai bine are fi sa te duci la un control ginecologic sa inlaturi orice suspiciune si sa te documentezi mai bine despre metodele de contraceptie. Prezervativul nu este intotdeauna cel mai sigur, dupa cum vezi se pot intampla si accidente.
mult succes.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3mi-a intarziat menstruatia o luna
- 4sunt insarcinata?
- 5imi intirzie ciclul de 2 saptamini
- 6Am simptome de sarcina... sunt insarcinata ?
- 4mi-a intarziat menstruatia... sarcina?
- 124intarziere ciclu, sfatul unui medic va rog!
- 3anexita si intarzierea menstrutiei
- 3Sangerarea de privatie
- 4teste de sarcina negative si intarziere menstruatie dupa postinor 2
- 12Mi a intarziat menstruatia
- 0Sarcina imaginara?
- 0dismenoree si sindrom premenstrual
- 1Intarziere
- 0Întârzierea menstruatiei
- 0Sa fie semnele unei sarcini ??
- 2Ajutati-ma!!! ESTE URGENT De cateva zile imi intarzie menstruatia
- 0Ajutor repede va rooog. E posibil sa fi ramas?
- 2Am nevoie de ajutor - mi-a întârziat ciclul 3 zile
- 0Întârzierea menstruației după anticoncepționale
- 4Sunt sanse sa fiu gravida?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata prezervativul rupt intarzierea menstruatiei ruperea prezervativului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: