Întrerupere sarcină
Bună ziua. Am 16 ani și cred ca am rămas însărcinată. Acum o săptămână am făcut o cu prietenul meu și când am terminat am observat ca prezervativul era rupt. Trebuia sa îmi vina ciclul după 23/24 de zile și a întârziat. Ce ma fac? Nu vreau sa afle ai mei. Și nu știu sigur dacă am rămas dar vreau sa scap de grija asta. Pot lua medicamente sa scap de sarcina?
1 comentarii
La 16 ani ar trebuii sa ai alte preocupari nu gandul ca ai putea fii insarcinata.
cel mai bine are fi sa te duci la un control ginecologic sa inlaturi orice suspiciune si sa te documentezi mai bine despre metodele de contraceptie. Prezervativul nu este intotdeauna cel mai sigur, dupa cum vezi se pot intampla si accidente.
mult succes.
cel mai bine are fi sa te duci la un control ginecologic sa inlaturi orice suspiciune si sa te documentezi mai bine despre metodele de contraceptie. Prezervativul nu este intotdeauna cel mai sigur, dupa cum vezi se pot intampla si accidente.
mult succes.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Este insarcinata?
- 3Vreo probabilitate de sarcina?
- 9probleme menstruale
- 7Intarzierea menstruatiei si concediul
- 5Simptome ciudate: ameteli, greata, dureri de cap, ovare si spate + menstruatie intarziata
- 10menstruatie
- 3Intarzierea ciclului menstrual
- 1Intarzierea menstruatiei.
- 18Am facut un test de sarcina si a iesit negativ, dar tot intarzie menstruatia
- 14Intarzierea menstruatiei
- 12Mi a intarziat menstruatia
- 0Sunt însărcinată?
- 0Întârziere ciclu, sfatul unui medic va rog!
- 1Mi a întârziat menstruația 13 zile
- 1Menstruatie intarziata
- 1Intarzierea menstruatiei
- 1Întârziere menstruație
- 0Intarziere menstruala
- 0Ajutor urgent!!! Sunt in criza
- 0Menstruație întârziată și, totuși, teste negative
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata prezervativul rupt intarzierea menstruatiei ruperea prezervativului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: