Iritatie in zona capului penisului.

05-12-2018
andrei2106
Nu este medic/terapeut
andrei2106
Salutare ! Am 18 ani si mi-am inceput viata sexuala acum 3 zile.. de atunci nu prea m-am uitat "in detaliu" sa spun asa la penisul meu pentru ca nu observasem vreo schimbare..
Nici acum nu stiu sigur daca este de la faptul ca mi-am inceput viata sexuala sau poate fi de la altceva..de asta am venit sa intreb aici :D
Ideea este ca am un fel de iritatie usoara efectiv pe capul penisului..la prima vedere mi s-a parut cam dubios dar acum nu mi se pare a fi ceva foarte grav..dar poate este..
Iritatia aceasta consta in niste bubite foarte foarte mici..minuscule as putea spune pe aproape tot capul..nu sunt foarte multe dar nici prea putine..
Daca stie cineva sa imi spuna de la ce am facut aceasta "iritatie" si cum as putea sa scap de ea sau daca trece de la sine v-as ruga sa imi spuneti..!
Multumesc anticipat ! :)
3 comentarii
1
06-12-2018, ora 19:43
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Va prezentati la un medic dermatovenerolog pentru consult clinic daca ati avut relatii sexuale neprotejate cu prezervativ.
Vizionati pe youtube filmul Sexul in afara casatoriei are un pret, pentru tinerii adolescenti care doresc sa isi inceapa viata sexuala. Este vorba in el despre bolile cu transmitere sexuala.
Chiar si cu prezervativ, trebuie sa tineti minte ca se iau herpesul genital si virusul HPV cancerigen plus cel care produce veruci sau negi.
0
07-12-2018, ora 01:48
andrei2106
Nu este medic/terapeut
andrei2106
Multumesc frumos @clara_p ! Am urmarit tot videoclipul si chiar m-a ajutat..m-a facut sa inteleg mai multe chestii..unul dintre ele fiind faptul ca este foarte bine sa faci un
control odata la 6 luni indiferent de sex. Am sa iti urmez sfatul si o sa merg la un medic sa vad daca este din cauza contactului sexual.
Multumesc inca o data !
0
07-12-2018, ora 14:58
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Nu trebuie sa mergi la control o data la 6 luni Andrei. Filmul acela spune din pacate destule aiureli si poate sa te sperie inutil.
Consulta insa acum un medic urolog pt problema ta si poate nu strica sa discuti cu un psihosexolog despre ce inseamna sexualitatea si relatia de cuplu.

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Bubițe pe penis - cauze, diagnostic, tratament
  •