iritatii

30-11-2008
dana88
Nu este medic/terapeut
dana88
prietenului meu i-a aparut de cateva zile o iritatie(niste bubite rosii) pe varful penisului.I-ati putea recomanda ceva?
2 comentarii
0
01-12-2008, ora 13:10
talida89
Nu este medic/terapeut
talida89
probabil k e BTS... mergeti amandoi la medic. sau intra pe www.aspbihor.ro si vezi daca gasesti ceva asemanator ( sunt si poze - boli-factori)
0
24-04-2010, ora 12:01
Ssandra
Nu este medic/terapeut
Ssandra
Buna ziua am si eu o problema care nu imi da pace.De ceva timp in fiecare luna inainte sa imi vina menstruatia, uneori si dupa ce mi-a venit, sau atunci cand racesc imi apare pe clitoris o iritatie pe care eu o tratez cu betaderm.Nu stiu cum sa descriu aceasta iritatie pt ca la inceput am crezut ca este din cauza vre-unui prosop care nu a fost bine spalat cu care m-am sters.Iritatia dureaza in jur de 4-5zile dupa care imi trece si apare urmatoarea luna, deja imi dau seama cand va aparea pt ca simt o durere ca si cum m-ar fi strans lenjeria in zona aceea.Banuiesc ca imi apare atunci cand imunitatea corpului scade dar nu cred ca e normal sa apara in fiecare luna.Iritatia seamana cu un herpes si am cautat pe net informatii despre asta.si nu cred ca e vorba de herpes pt ca mie imi apare o iritatie mica si nu cu bubite asa mari, iar simptomele nu sunt aceleasi.Am o viata sexuala activa dar stabila.
Adaugă un comentariu / răspuns