isi fac contraceptivele efectul si in sapt de pauza???
Isi fac efectul contraceptivele Novynette si in saptamana(cele 7 zile) de pauza? daca spre exemplu am avut contact sexual in cea de-a 21-a zi, cand am luat ultima pastila, dupa care a urmat saptamana de pauza, este posibil sa raman insarcinata? isi mai fac efectul si in zilele de pauza? astept raspuns! multumesc!!
2 comentarii
da isi fac efectul, pentru asta sunt
(oare nimeni in romania nu citeste prospecte?)
(oare nimeni in romania nu citeste prospecte?)
multumesc!! am citit prospectul de 2 ori chiar, dar chestia asta nu este mentionata. Scrie "... Dupa administrarea ultimului comprimat filmat urmeaza o perioada de 7 zile de pauza, in care apare o sangerare asemanatoare menstruatiei. In a opta zi, dupa terminarea perioadei de 7 zile de pauza se incepe un nou ciclu de administrare, chiar daca sangerarea nu a incetat."... dar daca isi fac inca efectul, nu mentioneaza. Problema e ca eu am avut contact sexual duminica, (07 mar), cand am luat si ultima pastila, de luni a inceput sapt de pauza, si azi e deja joi, si inca nu mi-a venit... credeti ca ar trebui sa-mi fac griji? Multumesc mult!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??