ISOTREXIN GEL in timpul sarcinii.

Buna,
Fac un tratament pentru acnee cu Isotrexin Gel de aproximativ 6 luni iar acum cateva zile am aflat ca sunt insarcinata. In 4 saptamani. Am oprit tratamentul dar as vrea sa stiu daca e prea tarziu - am citit ca substantele din acest gel provoaca malformatii si nu este recomandat in timpul sarcinii..
Multumesc,
J.
Fac un tratament pentru acnee cu Isotrexin Gel de aproximativ 6 luni iar acum cateva zile am aflat ca sunt insarcinata. In 4 saptamani. Am oprit tratamentul dar as vrea sa stiu daca e prea tarziu - am citit ca substantele din acest gel provoaca malformatii si nu este recomandat in timpul sarcinii..
Multumesc,
J.
1 comentarii

ideea este urmatoarea: in principiu in primele luni de sarcina, mai ales in primele saptamani functioneaza legea totul sau nimic... adica daca e ceva sa faca rau copilului, acest embrion nu va supravietui. daca nu il afecteaza trece de perioada asta si in principiu este totul in regula. nu mai folositit gelul si duceti va la consulturi la ginecolog, din momentul in care se vede activitatea cardiaca ar trebui sa fiti in regula. in plus depinde ce si cum se absoarbe prin piele cat ajunge la fat etc etc. nu e obligatoriu sa ajunga si sa pateasca ceva

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9ampicilina 500 mg si sarcina
- 403sotret-roacutanne
- 6ampicilina in timpul sarcinii
- 10Acnee in urma unui tratament cu Prednison
- 12acnee de vreo 5 ani
- 3am luat picaturi de Bromhexin Clorhidrat, ulterior am aflat ca sunt insarcinata!
- 6Pot pastra copilul? Voi naste un copil sanatos?
- 4interpretare analize medicale
- 5Am inghitit o pastila si m-am inecat, am avut impresia ca a intrat pe caile respiratorii
- 1Cosurile nu mai trec
- 2imi apar cosuri doar intr-o anumita parte a fetei
- 6Probleme cu acneea; recomandare doctor dermatolog foarte bun
- 2Acneea continua
- 1Probleme hirsutism, acnee, nedezvoltarea sanilor
- 2Tratament cu Doxicilina, Ciprofloxacina si Canesten ovule in sarcina.
- 0Sarcina
- 0Stafilococ pseudomnas (bacilul pioceanic)
- 1Dermatologie
- 2Acnee
Mai multe informații despre: Medicamentele si sarcina acneea tratament pentru acnee
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: