ISOTREXIN GEL in timpul sarcinii.

Buna,
Fac un tratament pentru acnee cu Isotrexin Gel de aproximativ 6 luni iar acum cateva zile am aflat ca sunt insarcinata. In 4 saptamani. Am oprit tratamentul dar as vrea sa stiu daca e prea tarziu - am citit ca substantele din acest gel provoaca malformatii si nu este recomandat in timpul sarcinii..
Multumesc,
J.
Fac un tratament pentru acnee cu Isotrexin Gel de aproximativ 6 luni iar acum cateva zile am aflat ca sunt insarcinata. In 4 saptamani. Am oprit tratamentul dar as vrea sa stiu daca e prea tarziu - am citit ca substantele din acest gel provoaca malformatii si nu este recomandat in timpul sarcinii..
Multumesc,
J.
1 comentarii

ideea este urmatoarea: in principiu in primele luni de sarcina, mai ales in primele saptamani functioneaza legea totul sau nimic... adica daca e ceva sa faca rau copilului, acest embrion nu va supravietui. daca nu il afecteaza trece de perioada asta si in principiu este totul in regula. nu mai folositit gelul si duceti va la consulturi la ginecolog, din momentul in care se vede activitatea cardiaca ar trebui sa fiti in regula. in plus depinde ce si cum se absoarbe prin piele cat ajunge la fat etc etc. nu e obligatoriu sa ajunga si sa pateasca ceva

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 32Cosuri purulente, inestetice, care dau o stare de mancarime.
- 4tratament acnee si mancarimi vaginale = candida?
- 12Tratament pentru acnee - antibiotice + contraceptive?
- 19nolicin si sarcina
- 6au inceput de vreun an sa-mi apara cosuri in zonele unde ma barbieresc
- 4Tratament acnee
- 18Acneea - o mare problemă!
- 6acnee si cicatrici
- 1Cosurile nu mai trec
- 1Acnee chistica, nici un doctor sau analiza nu are nici un raspuns
- 7Acnee, matreata si piele uscata.
- 4Cosuri in carne, dureroase, in zona barbiei.
- 2Acnee moderată
- 5Acnee sau foliculită cronică
- 6Acnee
- 2Acnee pe frunte
- 2Tratament naturist pentru acneea hormonala
- 1Aspacardin in timpul sarcinii
- 0Nurofen in sarcina
- 0Nurofen in sarcina!!
Mai multe informații despre: Medicamentele si sarcina acneea tratament pentru acnee
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: