ISOTREXIN GEL in timpul sarcinii.
Buna,
Fac un tratament pentru acnee cu Isotrexin Gel de aproximativ 6 luni iar acum cateva zile am aflat ca sunt insarcinata. In 4 saptamani. Am oprit tratamentul dar as vrea sa stiu daca e prea tarziu - am citit ca substantele din acest gel provoaca malformatii si nu este recomandat in timpul sarcinii..
Multumesc,
J.
Fac un tratament pentru acnee cu Isotrexin Gel de aproximativ 6 luni iar acum cateva zile am aflat ca sunt insarcinata. In 4 saptamani. Am oprit tratamentul dar as vrea sa stiu daca e prea tarziu - am citit ca substantele din acest gel provoaca malformatii si nu este recomandat in timpul sarcinii..
Multumesc,
J.
1 comentarii
ideea este urmatoarea: in principiu in primele luni de sarcina, mai ales in primele saptamani functioneaza legea totul sau nimic... adica daca e ceva sa faca rau copilului, acest embrion nu va supravietui. daca nu il afecteaza trece de perioada asta si in principiu este totul in regula. nu mai folositit gelul si duceti va la consulturi la ginecolog, din momentul in care se vede activitatea cardiaca ar trebui sa fiti in regula. in plus depinde ce si cum se absoarbe prin piele cat ajunge la fat etc etc. nu e obligatoriu sa ajunga si sa pateasca ceva
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 51Acnee - Am urmat mai multe tratamente in acest timp insa fara succes
- 18Acnee
- 6fetita mea de 13 ani are o acnee urata, ulterior.. i s-a umflat fata si a avut dureri groaznice
- 2ajutati-ma cu un sfat: am acnee de la 14 ani
- 2acnee si karissa
- 8acneea dispare vreodata?
- 4Tot despre acnee...
- 4semne pe fata
- 2acnee furuncul
- 0namol vs acnee
- 6Iau Diane 35.. cu ce alte anticonceptionale sa le inlocuiesc?
- 3Sotret si sarcina
- 1Anticonceptionale pentru acnee
- 1Sindromul ovarelor polichistice - Testosteron crescut - Acnee
- 1Cosuri, ten gras
- 0Pete acnee
- 1Conjunctivita si sarcina
- 2Tratament naturist pentru acneea hormonala
Mai multe informații despre: Medicamentele si sarcina acneea tratament pentru acnee
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: