ISOTREXIN GEL in timpul sarcinii.
Buna,
Fac un tratament pentru acnee cu Isotrexin Gel de aproximativ 6 luni iar acum cateva zile am aflat ca sunt insarcinata. In 4 saptamani. Am oprit tratamentul dar as vrea sa stiu daca e prea tarziu - am citit ca substantele din acest gel provoaca malformatii si nu este recomandat in timpul sarcinii..
Multumesc,
J.
Fac un tratament pentru acnee cu Isotrexin Gel de aproximativ 6 luni iar acum cateva zile am aflat ca sunt insarcinata. In 4 saptamani. Am oprit tratamentul dar as vrea sa stiu daca e prea tarziu - am citit ca substantele din acest gel provoaca malformatii si nu este recomandat in timpul sarcinii..
Multumesc,
J.
1 comentarii
ideea este urmatoarea: in principiu in primele luni de sarcina, mai ales in primele saptamani functioneaza legea totul sau nimic... adica daca e ceva sa faca rau copilului, acest embrion nu va supravietui. daca nu il afecteaza trece de perioada asta si in principiu este totul in regula. nu mai folositit gelul si duceti va la consulturi la ginecolog, din momentul in care se vede activitatea cardiaca ar trebui sa fiti in regula. in plus depinde ce si cum se absoarbe prin piele cat ajunge la fat etc etc. nu e obligatoriu sa ajunga si sa pateasca ceva
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22ce efecte pot avea medicamentele asupra dezvoltarii embrionului?
- 3cosuri pe fata si pe spate...
- 7Ofloxacin in timpul sarcinii???
- 4sarcina si infectie urinara
- 4interpretare analize medicale
- 5un tratament bun pentru acnee
- 5Roacutanne sau nu impotriva cosurilor?
- 5Risc pentru copil
- 4acnee de toate felurile
- 4Azitromicina pentru acnee.
- 2acnee furuncul
- 4va rog sa ma ajutati: am probleme cu tenul
- 4cipralex in sarcina?
- 3Yasmine sau Diane35..in tratamentul Acneei!
- 0ACNEE IN CAP - CEAFA SI LATERAL !
- 5Crema impotriva acneei
- 2Acnee
- 0Egilok in primele 5 saptamani de sarcina
- 3Acnee
Mai multe informații despre: Medicamentele si sarcina acneea tratament pentru acnee
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: