Karissa pentru chisturi

25-01-2016
M.vali.m
Nu este medic/terapeut
M.vali.m
Buna ziua.Am 30 de ani.Mi-au fost recomandate Karissa timp de 6 luni pentru eliminarea chisturilor si reglarea ciclului.Am facut analize inainte.Am luat pentru prima oara aceste contraceptive si inainte nu am mai folosit anticonceptionale de nici un fel.Sunt in a doua luna in care trebuie sa le iau, insa nu stiu de ce din ziua 18 am avut sangerare usor maronie...si in ziua 20.iar de cand am luat ultima pastila, la 3 zile am avut o sangerare foarte inchisa, iar in a 4 zi a venit ciclul normal.Cu o zi inainte de a incepe a doua cutie cu pauza prescrisa de 7 zile am avut o sangerare roze cu dureri usoare de burta si ovare.Nu stiu...sa le mai iau?In perioada de pauza vreau sa mentionez ca am fost nevoita sa iau Augmentin 1000 pentru o infectie de la o masea.Oare sa influenteze??Va multumesc.Sa ma ingrijorez??
1 comentarii
0
25-01-2016, ora 23:08
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Aveti spotting, efecte secundare de la ac. Sangerare in afara menstruatiei.
Va recomand ovulele Propolicium pt a topi chisturile.
Nu stiu daca doctorita v-a zis personal ca daca luati 6 luni ac chisturile se vor topi. Poate maxim sa le opreasca sa creasca. Unor femei le-au crescut si mai rau dupa ce au oprit ac.
Mai studiati pe net problematica chisturilor.
Eu am avut ovare polichistice. Cu o serie de ovule Propolicium, de 3 luni, am topit chisturile de 26-28 mm de pe un ovar complet. Pe celalalt erau la fel. Urmez a doua serie pentru ca vreau sa topesc un singur chist de 12 mm care a mai ramas. Ambele ovare erau polichistice. Sunt foarte multumita de tratament.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Când menstruația e considerată anormală și ar trebui să te adresezi medicului
  • Chist ovarian depistat întâmplător - ignorare, monitorizare sau tratament?
  • Ciclul de două ori pe lună
  • Chisturile ovariene - important de știut
  •