legarea trompelor
Buna seara! Am si eu o intrebare la dumneavoastra, cumnata mea este insarcinata asteapta cel de-al patrulea copil, dupa ce naste acest copil poate sa ceara medicilor ca imediat dupa nastere sa ii lege trompele?Ea toate nasterile care le-a avut pana acum au fost nasteri normale dar totusi a hotarat k a sosit timpul sase opreasca cu copii sunt suficienti cei pe care ii are.Ar putea avea de suferit daca se poate sa i se lege trompele?ii dauneaza in vreun fel sanatatii?Va multumesc!
2 comentarii
Daca o face sa nu o faca in nici un caz imediat dupa nastere. Dupa nastere tot corpul se schimba enorm si revine la normal si in acest timp nu este bine sa se intervina. In plus acest proces poate afecta sistemul hormonal si indirect si alaptatia. Daca se hotareste la acest pas sa o faca de abia dupa 1 an, cand copilul a terminat de alaptat.
Trebuie sa discute cu ginecologul inainte de a naste. Daca este tanara nu o sfatuiesc sa o faca, cel mai bine este ca dupa nastere sa-si monteze un sterilet ; timp de 10 ani nu va mai avea probleme.
Alte subiecte recente din această secțiune: