Legatura intre menstruatie si diferite boli
Buna,
am si eu o intrebare la care sper ca imi poate raspunde cineva. in ultimele 4 luni am facut 4 bronsite. ce am observat ca bronsitele imi incepeau o data cu menstruatia. am mai citit pe unele site-uri ca in perioada menstruatiei sistemul imunitar este deprimat si ca te pot ataca anumite boli. as vrea sa stiu daca e adevarat si ce as putea face
am si eu o intrebare la care sper ca imi poate raspunde cineva. in ultimele 4 luni am facut 4 bronsite. ce am observat ca bronsitele imi incepeau o data cu menstruatia. am mai citit pe unele site-uri ca in perioada menstruatiei sistemul imunitar este deprimat si ca te pot ataca anumite boli. as vrea sa stiu daca e adevarat si ce as putea face
1 comentarii
Este foarte adevarat ca in timpul menstruatiei sistemul imunitar este usor deprimat si ca asta face sa existe o vulnerabilitate mai mare a organismului in fata infectiilor. Eu cred insa ca ai facut cite o bropnsita pe luna nu datorita acestei depresii imunitare care insoteste menstruatia ci datorita unei vulnerabilitati a organismului tau in fata microbilor cu alta cauza(iesirea din iarna, o alimentatie deficitara, etc)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2la cateva zile dupa terminarea menstruatiei am luat postinor pt ca am fost nesigura
- 2ciclul menstrual la adolsecenta
- 31clorocalcin si vitamina k
- 6ciclul menstrual dereglat
- 2oare ar fi bine sa faca un nou test de sarcina... ceva mai performant?
- 8problema legata de menstruatie :|
- 3se afecteaza colonscopie cand ai menstra?
- 10Diane 35 pt reglarea menstrei si durere
- 2milligest anticonceptionale
- 0menstruatie vascoasa
- 10prima data anticonceptionale
- 2ciclu la 23 de zile (fata 12 ani)
- 11probleme cu menstruatia
- 0menstruatie venita mai repede cu 2 saptamani
- 1Pilula de a 2-a zi. In ce masura afecteaza aceasta pastila menstruatia?
- 0Postinor 2 si menstruatia. Putin ajutor va rog!
- 2menstruatie sau nidatie
- 0Menstruatie la 19 zile
- 3Menstruatie mai devreme (o saptamana)
- 4Mi s-a oprit menstruaţia după patru zile
Mai multe informații despre: Menstruatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: