lichid genunchi dupa 2 luni operatie lia
Buna ziua!
Acum 2 luni am suferit o operatie de reconstructie lia. Totul a mers foarte bine, m-am recuperat foarte repede, pana acum o saptamana cand am fost la sala intr-o dimineata si am mers pe bicicleta aproximativ 15 min si am alergat pe banda cam 10 min. Nu mi-a sarit, nu m-a durut nimic, nu s-a intamplat nimic, cred doar ca l-am fortat un pic.
Seara genunchiul a inceput sa se umfle si sa trosneasca un pic, ca si cum s-ar pune la loc de fiecare data cand il intind.
Lichidul de la genunchi are o textura ciudata, daca apas unde este umflat, deasupra genunchiului, se muta in lateral si ramane umflat in zona aceea, iar daca apas acolo, se duce la loc.
Astept si eu o parere despre problema aceasta. Ce se putea intampla?
Multumesc anticipat!
Acum 2 luni am suferit o operatie de reconstructie lia. Totul a mers foarte bine, m-am recuperat foarte repede, pana acum o saptamana cand am fost la sala intr-o dimineata si am mers pe bicicleta aproximativ 15 min si am alergat pe banda cam 10 min. Nu mi-a sarit, nu m-a durut nimic, nu s-a intamplat nimic, cred doar ca l-am fortat un pic.
Seara genunchiul a inceput sa se umfle si sa trosneasca un pic, ca si cum s-ar pune la loc de fiecare data cand il intind.
Lichidul de la genunchi are o textura ciudata, daca apas unde este umflat, deasupra genunchiului, se muta in lateral si ramane umflat in zona aceea, iar daca apas acolo, se duce la loc.
Astept si eu o parere despre problema aceasta. Ce se putea intampla?
Multumesc anticipat!
2 comentarii
buna ziua! mergi la medic, sigur este o problema serioasa.Multa sanatate!
Problema este ca nu sunt in tara. O sa merg oricum la un medic.
As fi vrut si parerea unui ortoped in legatura cu problema mea.
As fi vrut si parerea unui ortoped in legatura cu problema mea.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3apa la genunchi
- 180apa la genunchi
- 13apa la genunchi
- 5Incalzirea in pardoseala-daunatoare?
- 5sanatate-incalzire in pardoseala
- 4apa la genuchii?
- 42Leziune la nivelul cornului posterior al meniscului intern
- 52Genunchi umflat si dureros
- 9O intrebare foarte urgenta: nu s-a vindecat piciorul amputat
- 3apa genunchi
- 0Durere genunchi, RMN