Lichid pre-ejeculator

Buna
Prietenul meu s-a jucat putin cu degetele in vaginul meu. Este șansa să rămân însărcinată din simpla joacă?
Nu cred ca si-a atins capul penisului, probabil foarte putin. Nu era nici o urma de sperma doar lichid pre-ejeculator si foarte putin. Este șansa să rămân însărcinată?
Multumesc
Prietenul meu s-a jucat putin cu degetele in vaginul meu. Este șansa să rămân însărcinată din simpla joacă?
Nu cred ca si-a atins capul penisului, probabil foarte putin. Nu era nici o urma de sperma doar lichid pre-ejeculator si foarte putin. Este șansa să rămân însărcinată?
Multumesc
3 comentarii

Lichidul preejaculator contine spermatozoizi.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pot fi gravida?
- 2Lichid pre-ejaculator - sarcina?
- 3Lichidul preejaculator a scapat, este vreo sansa de sarcina?
- 2Sarcina si lichid preejaculator
- 4Poti sa ramai insarcinata daca esti virgina
- 2Ajutor Vă rog Pot trece spermatozoizii din lichidul preseminal prin textura chilotului?
- 1lichid pre ejaculator
- 1Sarcina fara penetrare?
- 0Sarcina??
- 4E posibil sa fi ramas insarcinata?
- 14Sunt extrem de speriat in legătură cu petting-ul
- 1Sarcina fara contact sexual?
- 0Ajutor va rogggg!!! M a penetrat de 2 ori puțin, nu avea prezervativ ! Pot rămâne însărcinată ??
- 5Posibilitate de sarcina ?
- 5Acordati mi putin timp va rog !!! sunt insarcinata?
- 6E posibil sa raman insarcinata dupa ce organele s-au atins??
- 4Poate ramane insarcinata de la lichidul preejaculator??
- 2Sex anal
Mai multe informații despre: lichidul preejaculator sarcina fara penetrare