Lichid sub piele?
Buna seara, pe data de 4 septembrie 2018 am fost operat avand o fractura trimaleolara cu deplasare la piciorul stang.Acum la 2 luni de la operatie pot sa calc binisor cu sprijin insa astazi am simtit ceva ciudat si nu stiu daca e grav sau ma panichez degeaba dar dupa ce am stat ore bune la birou pe scaun am inceput sa simt cum curge ceva lichid pe sub piele.Initial am crezut ca incepe sa-mi curga sange sau lichid ceva din incizia facuta de dr. dar cand am ridicat pantalonul am vazut ca pielea este 100% uscata si am inceput sa ma panichez putin cand am realizat ca defapt curge ceva pe sub piele.Este normal ce se intampla sau ar trebuii sa merg la doctor? Am uitat sa mentionez ca nu ma doare la atingere si nici vanat nu e... e decat umflat dar cred ca e normal sa fie umflat
1 comentarii
Buna ziua,
Doar chirurgul care v-a operat poate aprecia evolutia plagii chirurgicale, in contextul situatiei pre-, intra- si post-operatorii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Doar chirurgul care v-a operat poate aprecia evolutia plagii chirurgicale, in contextul situatiei pre-, intra- si post-operatorii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Clavicula - Disjunctie acromo-claviculara, fractura distala 1/3
- 3Chist sinovial in talpa
- 0Proteza genunchi
- 1Fractura Calcaneu
- 2Formatiune osoasa care ma deranjeaza la mers, pe laterala externa la laba picior
- 2Scoaterea materialului de osteosinteza- fractura de platou Schatzker VI
- 1Fractura ischio pubiana cu deplasare
- 1Rog părere la aceasta radiografie după operație
- 3Fractura humerus
- 3Rezultat RMN după vindecare NACF bilateral