Lichidul preejaculator, risc de sarcina?

13-12-2017
irinairina100
Nu este medic/terapeut
irinairina100
Buna ziua ! Mi am inceput viata sexuala acum 3 4 luni, am 18 ani jumatate si intrebarea mea este legata de lichidul preejaculator.In majoritatea cazurilor, prietenul meu foloseste prezervativul, insa se intampla uneori sa nu il foloseasca, desi eu sunt constienta de faptul ca este o alegerea proasta si riscanta.Intrebarea mea este, in cazul in care el nu a ejaculat in interiorul vaginului meu, lichidul preejaculator reprezinta risc de sarcina?Si daca da, cat de mare este riscul?Eu am avut ultima menstruatie de pe 25 pana pe 30 noiembrie aproximativ, iar contactul sexual fara finalizare in vagin a avut loc aseara.La cat timp dupa menstra incepe perioada ovulatiei?Va multumesc anticipat
1 comentarii
0
31-07-2020, ora 13:06
SergMicu
Nu este medic/terapeut
SergMicu
Da, se poate rămâne însărcinată cu lichidul preejaculator din timpul actului sexual. Așa a apărut cel de-al doilea nostru copil, deoarece nu foloseam pe atunci decât calendarul.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul