limfedemul - exista tratament homeopat?

Nu stiu ce sa ma mai fac sunt tare tare trista in legatura cu boala pe care o am si anume limfedem de membru inferior mai exact la gamba.Exista tratament hemeopat pt aceasta boala pe care am dobandito acum 3 ani probabil o cauza ar fi circulatia deficitara a limfei.
4 comentarii
0
05-11-2008, ora 19:02
Dr. Gheorghiu Mihaela
Medicina naturista, complementara, alternativa, ploiesti, brasov, bacau-colaborare cab.medicale

un detoxifiant puternic cu aplicabilitate locala nu ar fi rau de incercat.solutie exista, trebuie perseverat.
sa discutam un istoric al afectiunii ar fi necesar...-
sa discutam un istoric al afectiunii ar fi necesar...-

as vrea mult sa discutam dar nu stiu cum sa luam legatura.
0
05-11-2008, ora 20:09
Dr. Gheorghiu Mihaela
Medicina naturista, complementara, alternativa, ploiesti, brasov, bacau-colaborare cab.medicale

adresa de email

Buna ziua!
Limfedemul primar este o afectiune care are mai multe cauze, una dintre ele poate fi circulatia deficitara, totusi pentru un diagnostic trebuie facute anumite examinari, cum ar fi: scintigrafia limfatica, RMN care va determina cauza aparitiei edemului.
Daca totusi este vorba de un limfedem primar, care e o afectiune cronica, acesta trebuie tinut sub control prin masajul de drenaj limfatic manual, terpaie decongestiva - aplicarea feselor compresive, purtarea ciorapului compresiv, ingrijirea tegumentului, exercitii...
Limfedemul primar este o afectiune care are mai multe cauze, una dintre ele poate fi circulatia deficitara, totusi pentru un diagnostic trebuie facute anumite examinari, cum ar fi: scintigrafia limfatica, RMN care va determina cauza aparitiei edemului.
Daca totusi este vorba de un limfedem primar, care e o afectiune cronica, acesta trebuie tinut sub control prin masajul de drenaj limfatic manual, terpaie decongestiva - aplicarea feselor compresive, purtarea ciorapului compresiv, ingrijirea tegumentului, exercitii...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14boli autoimune
- 2un homeopat in iasi, va rog
- 2caut medic homeopat in Brasov
- 5ovare micropolichistice - tratament homeopat
- 6limfedemul - ce sanse sunt pentru tratare?
- 10Benzoicum acidum -remediu homeopatic pentru infecţii urinare
- 2conjunctivita - homeopatia
- 37Medicina Mileniului Trei: Homeopatia - Interviu cu Dr. Cadar
- 70Intrebare pentru administrator
- 6Ati fost careva la vreun medic homeopat?
- 7tratament homeopatic - diaree cronica
- 53Incercati homeopatia, ajuta incredibil
- 6exista oare tratament homeopat pentru hiperprolactinemie?
- 2Tratament homeopat
- 2Streptococ betahemolitic grup C - tratament homeopat?
- 0homeopatia si analiza neliniara NLA
- 3Infectie urinara recidivata cu Klebsiella - tratament homeopat?
- 1Litiaza urica, tratament homeopat
- 3caut un medic ptr tratarea limfedemului
- 6Homeopatia ajuta in boli psihice?
Mai multe informații despre: Limfedemul Homeopatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: