lipomul trebuie obligatoriu operat?
lipomu trebuie obligatoriu operat?am un baietel de 1 an si are un lipom mic pe spate.duminica e programat la operatie.trebuie neaparat operat?
2 comentarii
nu stiu ce sa spun despre tinctura de tuia.. am aplicat comprese cateva zile la rand si mi-au aparut doua basicute la suprafata pielii! arata ca basicile de la arsuri dar sunt mici, lipomul este destul de mare, este posibil sa fie arsura din cauza alcoolului din tinctura? eu am fost la medic mi-a fost facuta o ecografie s-a confirmat ca este lipom de grasime se opereaza daca se face f mare sau daca incepe sa deranjeze, eu incerc cu plante prima data..
Intre timp am fost si la doctor.Mi-a spus sa-l las in pace pana la urma.Atunci cand o sa creasca si o sa-l deranjeze il poate opera.
Din februarie cand am pus aceasta intrebare si pana azi, se pare ca lipomul a disparut.Nu-l mai vad nicaieri.Medicul mi-a spus ca un lipom se plimba pana se localizeaza undeva.
Din februarie cand am pus aceasta intrebare si pana azi, se pare ca lipomul a disparut.Nu-l mai vad nicaieri.Medicul mi-a spus ca un lipom se plimba pana se localizeaza undeva.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Tratament nechirurgical lipomi.
- 11Foarte multe lipoame?
- 4mi-a aparut o umflatura de aprox 0, 5 cm.. o fi liposarcom?
- 4lipomi
- 2lipomi
- 6noduli axilari
- 42lipom de marimea unei piersici, in regiunea cervicala
- 0Lipomul
- 86Lipoamele se pot inmulti daca elimin una?
- 3lipoame
- 5am dat din intamplare cu mana peste o umflatura sub piept
- 0Lipoame+Suplimente nutritive
- 4nerv prins la operatie
- 0lipom la fetita de sapte ani
- 1ginecologie
- 3Lipoame de grasime pe laba piciorului
- 1Operatie lipom de grasime
Mai multe informații despre: Lipomul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: