Lipsa libidoului

07-08-2012
hornetica
Nu este medic/terapeut
hornetica
Acum 2 3 ani eram putin nimfo.Ma masturbam de 6 ori pe zi.Nu am trecut din barbat in barbat dar cei care i-am avut i-am sufocat cu pofta mea de aceea nu a mers nici o relatie.Nu aveam incredere sa ma deschid fata de ei si foloseam sexul ca o acoperire.Nu aveam nici orgasm pt ca mai mult ma interesa cum'perform' eu, cum se simte el.De aprox 2 ani sunt intr-o relatie...il ador, sunt 'fetita lui mica' si simt ca ma iubeste.Sunt atrasa de el inca.am orgasm cu el dar IMI LIPSESTE POFTA COMPLET.
Totul e bine pana Mi se taie complet si ma intorc pe partea opusa.Am ajuns sa fac sex o data pe luna si atunci o fac pt ca il iubesc.Am avut 2 tentative de viol: una acum 6 ani si alta acum 3.Ma gandesc ca nu au legatura ca prima nu m-a afectat asa mult.Ma mai gandesc ca poate sunt asexuala si m-am pacalit singura atatia ani.Sufar de ovare polichistice de la 12 ani dar mi se pare ciudat ca o vreme sa ma masturbez prea des si acum deloc.
De un an am dezvoltat si anumite obsesii.Nu ma mai pot concentra si am niste fixuri: sa verific aragazul apa etc de zeci de ori.Am impresia ca mi s-a parut sau am visat ca le-am inchis si iar ma ridic din pat si verific sau iar ma intorc acasa si verific.Stau si 10 minute in fata aragazului sa ma conving ca e inchis si degeaba.Sunt parca somnambula tot timpul si nu mai sunt sigura de nimic.
Nu sunt atrasa de alti barbati, nici macar nu ii observ sunt persoane fara fete.Intotdeauna m-au atras dupa ce i-am cunoscut mai bine.
Ce se intampla cu mine?:(
12 comentarii
0
07-08-2012, ora 12:20
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Hornetica, si eu verific totul de ani si ani.. Mi-e greu sa merg la culcare pana nu verific aragzul, frigiderul, apa de N ori.. De asemenea si sa plec de acasa e un chin. De multe ori ma intorc sa vad daca am lasat totul in ordine. Am inceput sa imi notez in telefon ca totul este in ordine ori fac fotografii pe care as putea sa le vizionez in cazul in care am suspiciuni ca as fi lasat ceva deschis. Probabil este o forma de paranoia, neincredere in sine. Nu esti singura cu aceasta problema si probabil ca sunt multi altii ca noi.
Cat despre sex, cu ani in urma erai mai tanara, mai fara griji, mai la inceput, trecerea anilor, stresul, inaintarea in varsta te afecteaza dpdv sexual, plus ca si hormonal lucrurile stau diferit. Nici femeile nici barbatii nu mai au aceasta pofta nebuna de sex odata cu trecerea anilor. In marea majoritate a cazurilor nu-i de vina partenerul, probabil ca nici el nu are chef asa cum avea la 18 ani. Eu personal consider ca este normal ce ti se intampla, vorbesc din experienta prorpie si din experienta impartasita de prietene.
0
07-08-2012, ora 21:01
hornetica
Nu este medic/terapeut
hornetica
Si eu fac fotografii =))))Am 27 ani...eu credeam ca sunt tanara:))Mersi
0
08-08-2012, ora 14:28
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Esti tanara, suntem tinere, dar nu mai avem nici 18 ani. Uita-te in urma si aminteste-ti cum era viata ta sexuala in primii 2, 3 ani, cu siguranta nu te vei mai intalni cu aceleasi porniri sexuale.
0
14-08-2012, ora 20:59
Psiholog Otvos Monika
Psihologie, Brasov
Psiholog Otvos Monika
@Hornetica: iti recomand sa consulti un psiholog, avand in vedere cele doua tentative de viol si faptul ca pt tine "barbatii nu au fete". E posibil sa iti fi negat emotiile negative si sa le fi refulat (adica nu poti percepe constient emotiile megative fata de anumite evenimente, persoane din viata, ci ele ajung in inconstient). E important sa ti le constientizezi si sa le ecteriorizezi intr-un mediu securizant: in cabinet.
E foarte interesant ca, cu toate acestea, ai gasit o persoana de sex masculin pe care o apreciezi. Felicitari!
Succes!
0
29-08-2012, ora 21:15
hornetica
Nu este medic/terapeut
hornetica
Nu au fete la modul ca nu-i observ, nu ma intereseaza, nu ma atrag in nici un fel.Sa fiu sincera nu cred ca ajung prin cabinet vreodata dar mersi..ar fi greu sa ma mai ocup si de asta.Prima tentativa a trecut usor peste mine, cu a doua am tras sperietura zdravana.Nu trece o saptamana sa nu-mi amintesc si s-au facut 2 ani..
Otilia, problema mea e ca eu am 27 ani si el 24.Mi se face mila de el desi nu se plange:))Ma gandeam ca, cuplurile ce locuiesc impreuna nu o fac zilnic dar macar o data pe saptamana.Nu e rar o data pe luna?Mersi fetele pt suport:*
Sa stii ca m-am mai temperat cu fixurile vazand ca nu sunt singura cu probleme:P 10% dar conteaza
0
30-08-2012, ora 14:49
Psiholog Otvos Monika
Psihologie, Brasov
Psiholog Otvos Monika
Daca iti face bine, mai scrie-ne pe forum. Succes
0
09-09-2012, ora 16:57
mikimiha
Nu este medic/terapeut
mikimiha
buna ziua...si eu am o probl destul de grava...am o relatie de 7 ani, partenerul meu este un barbat foarte activ...daca s-ar putea ar face in fiecare zi...eu am anorexie nervoasa si o forma usoara de depresie..cam de vreo 2 luni..el ar vrea sa fiu ca la inceput dar eu nu mai am chef ba din contra...ma sperie gandul ca trebuie sa facem dragoste pt ca el nu isi termina actul pana nu ajung si eu...si se chinuie cu mine aproape o ora si uneori nu ii mai vine sa mai faca nimik..si ma simt jenata si cu cat il vad ca nu mai are nici el chef cu atat ma simt mai vinovata..pt ca il inhib...cred ca am lh si tsh scazute pt ca mi-a pierit tot cheful..si precizez ca iau si xanax de 3 ori pe zi..poate fi si de la el nu? mi-e frica sa nu il inhib de tot si sa ma paraseasca...
0
10-09-2012, ora 17:31
Psiholog Otvos Monika
Psihologie, Brasov
Psiholog Otvos Monika
Mikimiha: depresia are in cadrul simptomatologiei scaderea apetitului sexual, ma indoiesc ca este de la xanax. Explica-i partenerului ceea ce simti, este corect fata de el sa stie adevarul. Pe de alta parte, pofta vine mancand si e grea pornirea. As putea spune chiar ca ai putea sa vezi actul sexual ca pe un tratament gratuit si placut! Chiar daca nu ajungi la orgasm, implica-te! Profita de moment pentru a te simti bine. Hormonii produsi in acel moment sunt inhibitori ai depresiei. Da-i voie partenerului si tie sa va simtiti bine atat cat este ok pentru voi, nu e nevoie sa va epuizati de energie si sa nu ajungeti la nici un final.
Aminteste-ti mereu ca iubitul tau are nevoie de atentia ta, are nevoie de femeia pe care si-a ales-o si in felul acesta te vei ajuta si pe tine. Vei fi mai putin concentrata asupra simptomelor. Aminteste-ti ce ii place lui si nu il evita, vei vedea ca va intelege, daca vei stii cum sa ii vorbesti.
0
10-09-2012, ora 20:42
mikimiha
Nu este medic/terapeut
mikimiha
i-am spus adevarul...intelege in felul lui..dar s-ar putea din motive de conservare sa nu mai accepte pt ca si el a avut candva ceea ce am eu si este ipohondru se teme sa nu cada si el.ii ofer intimitate atat cat simt si eu ca pot cda sa nu il pierd...acum luptam impreuna si lucram impreuna la asta.mult f.mult pt sfaturi..am sa ii dau si lui sa citeasca ceea ce mi-ati scris d-voastra..
0
08-09-2015, ora 13:09
mergeea
Nu este medic/terapeut
mergeea
Lipsa libidoului in timpul actului sexual poate proveni si de la lipsa unor vitamine si minerale din organism. Cel mai bine ar fi sa se consulte un specialist.
0
30-11-2015, ora 16:32
Andreea.Nicoleta
Nu este medic/terapeut
Andreea.Nicoleta
Buna. Si eu am avut problema aceasta dupa aparitia celor mici si unde mai pui ca luam si anticonceptionale. Intrasem cu sotul meu intr-o monotonie teribila si absolut nimic nu imi crestea libidoul. Am avut chiar si o discutie cu sotul meu despre acest lucru. Am creat o adevarata drama din acest subiect. O prietena mi-a spus sa ma calmez ca totul se poate rezolva doar psihic. Evident am inceput sa iau toate porcariile de "licori magice", ba chiar mancam anumite alimente care credeam eu ca fac minuni. Intr-un final tot sotul meu m-a scos din situatia aceasta. A venit intr-o seara si mi-a spus ca sunt prea incordata si ca as avea nevoie de un masaj. In prima faza deja ii "intinsesem" spatele sa se apuce de treaba :ha:. Imi spune ca nu un astfel de masaj ci unul erotic. Am crezut ca i-a cazut ceva in cap pe drum. Acum nu stiam ce sa ii "intind" daca nu spatele. Scoate din buzunar o reclama a unui salon de masaj erotic din bucuresti. Nu numai ca nu voia el sa imi faca masaj dar ma trimitea la o femeie :)) nu era prea clar pentru mine ce vrea de la mine. Dupa discutii de genul " de unde stii de asa ceva ? cand ai fost ? cu cate ? NENOROCITULE ! " si dupa o spovedanie ca la carte, ne hotaram sa intram pe site sa vedem despre ce este vorba. Descrieri super amanuntite, poze cu fete, locatie, tot ce vrei. Sunam intr-un final pentru o programare. Pe drum m-am razgandit de aproximativ 5 ori. Adica, eu femeie serioasa cu 2 copii acasa mergeam spre un locusor de nebunii. Dar tot eu femeia serioasa aveam o relatie prafuita de ani de reinviat, asa ca ce puteam sa patesc? In cel mai rau caz ma intorceam cu o poveste amuzanta pe seama careia glumeam o vreme cu vecina la cafea. Doamna de la telefon ne-a spus ca putem sa alegem dintre 3 locatii in diferite zone din Bucuresti. Mergem in zona Unirii, intr-o locatie care, din punct de vedere al decorului imi aducea aminte de filmul "Memorile unei gheise". Eu a trebuit sa aleg o fata, iar sotul meu o fata. Evident ca am ales-o pe cea care semana cel mai mult cu mine. Sotul meu nu :)). Fetele super simtite ne conduc in camera, ne arata unde facem dus si se duc la dus. Dupa un masaj de relaxare ca la mama acasa, am inteles cu adevarat ce inseamna cuvantul erotic. M-am apropiat super mult de sotul meu dupa aceasta experienta. Am invatat de la domnisoarele maseuze o gramada de smecherii si chiar daca la inceput m-am simtit putin stanjenita, m-au adus repede in jocul lor. De sotul meu nu pot sa va spun decat ca a fost in extaz o saptamana dupa si mi-ar fi ridicat o statuie doar pentru ca i-am oferit aceasta experinta. Am inteles ca totul porneste de la cap ( si aici ma refer la cel de pe umeri), chiar si in cazul libidoului. Dupa aceasta experienta am si uitat de problemele mele cu libidoul si i-am lasat destul de des pe cei mici la mama soacra din motive "de servici". Eu recomand cu caldura acest loc cand intrati in impas si puneti toata vina pe "libidou". Sincer nu am incercat decat serviciile -*, dar pentru mine s-a meritat. Am incercat si celalalte locatii, ba chiar in cea de pe Kogalniceanu m-am si distrat copios cu cateva pahare de vin la bord...dar o viata avem? Nu te neglija niciodata pe tine si sotul tau. Succes !

(*modificat de admin)
0
22-12-2017, ora 18:23
Mimosa
Nu este medic/terapeut
Mimosa
Lipsa libidoului in timpul unei boli sau unori probleme emotionale (griji etc) este normala si benefica caci la aceste lucruri corpul consuma multa energie vitala si la fel de multa energie vitala consuma si actul sexual indeosebi orgasmul. Daca nu ar fi asa atunci ne-am epuiza si am muri din cauza sexului. Corpul stie ce face.
De indata ce problemele dispar sau corpul s-a reparat creste din nou libidoul sexual.
Nu poti sa ai masina la service si in acelasi timp sa circuli si cu ea. ASa ca nu mai va faceti griji de libidoul scauzut in aceste cazuri si nici nu incercati sa va epuizati energia vitala numai ca sa-i satisfaceti pe parteneri. Abstinenta sexuala e foarte sanatoasa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul