Lipsa menstruație/SOPC

19-06-2026
ioanaela
Nu este medic/terapeut
ioanaela
Bună ziua, mă poate ajutata cineva cu vreun sfat? Deci sunt într-o mare dilemă, Am suferit de obezitate și SOPC, am avut tratament cu anticonceptionale Karissa timp de 1 an, între timp am făcut deficit caloric adaptat la rezistenta la insulina și am slăbit 43 kg, am terminat tratamentul în Aprilie și din Aprilie menstruația mea nu a mai venit deloc, am fost
fost la ginecolog și ovarele mele arată normal fără chisturi, ginecologul mia prescris Duphaston timp de 3 luni cu schema 16-25, dar întrebarea mea este, cum fac aceasta schema dacă eu nu am menstruația? Am început Duphaston acum 3 zile, aștept sa îmi vină menstruația, dar după ce este de făcut? În prima zi de ciclu opresc pastila sau iau în continuare 10 zile? Și după încep schema 16-25?Poate mă poate îndruma cineva, Mulțumesc
5 comentarii
0
23-06-2026, ora 18:36
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna.
Se opreste Duphastonul cand vine menstratia.
Ziua 1 e prima zi a menstruatiei. De acolo incapi sa numeri.
0
24-06-2026, ora 19:04
ioanaela
Nu este medic/terapeut
ioanaela
Mulțumesc, mâine sunt la a10-a zi de duphaston și menstruația nu apare
0
25-06-2026, ora 05:18
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Luati cate pastile v-a zis doamna dr. si asteptati sa vina menstruatia.
Sa nu luati mai mult.
0
25-06-2026, ora 18:55
ioanaela
Nu este medic/terapeut
ioanaela
Am tratament pentru 3 luni, doua pastile pe zi, am terminat azi ziua 10, aștept sa îmi vina menstruația, dacă nu o sa îmi vină în următoarele zile, voi lua legătura cu ea
0
26-06-2026, ora 13:22
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Luati si alte pastile alopate sau naturiste care ar putea sa va opreasca menstruatia?
Adaugă un comentariu / răspuns