lipsa poftei de mancare (anorexie)
Bunaziua.As avea si eu o rugaminte:
Suntem doi frati in familie.Eu sunt mai mare decat fratele meu cu 3 ani.Problema este ca el nu prea are pofta de mancare.Are 1.77 si 60 de kilograme.Mie mi se pare putin.As vrea sa stiu daca exista medicamente care l-ar putea ajuta sau i-ar putea creea pofta de mancare, sau orice altfel de tratament.
Va multumesc
Suntem doi frati in familie.Eu sunt mai mare decat fratele meu cu 3 ani.Problema este ca el nu prea are pofta de mancare.Are 1.77 si 60 de kilograme.Mie mi se pare putin.As vrea sa stiu daca exista medicamente care l-ar putea ajuta sau i-ar putea creea pofta de mancare, sau orice altfel de tratament.
Va multumesc
1 comentarii
Ar fi fost util daca spuneai si varsta fratelui tau. Poate fi intr-o perioada de crestere accelerata.
Daca problema persista de mai mult timp poate sa incerce anumite alimente care dau pofta de mancare (cum ar fi ceapa, usturoiul, legume crude si zarzavaturi), sau daca nu se remediaza, vitamine.
Daca problema persista de mai mult timp poate sa incerce anumite alimente care dau pofta de mancare (cum ar fi ceapa, usturoiul, legume crude si zarzavaturi), sau daca nu se remediaza, vitamine.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 32Depresii grave + stari de anxietate, oboseala + anorexie + stres
- 1lipsa poftei de mancare bolnav cancer si diabet insulino depependent
- 9varsaturi si lipsa poftei de mancare
- 23Bebe la 11 luni anorexic! Ajutor! Ajutor!
- 5de vreo 2 saptamani am niste simptome foarte ciudate: tuse seaca, lipsa poftei de manacare, febra
- 8Anorexia se vindeca complet?
- 5greata, slabiciune, lipsa poftei de mancare
- 4VSH marit (115)
- 3stare de voma persistenta si lipsa poftei de mancare
- 6Lipsa poftei de mancare, gastrita acuta
- 3senzatie de oboseala, palid la fata, insomnii, lipsa apetit
- 0Mi-e frica sa nu slabesc exagerat de mult
- 1paraziti intestinali si anorexie
- 1Oboseala si Lipsa de apetit
- 1Febra, oboseala, ameteala, lipsa poftei de mancare, dureri de spate..
- 5Varsaturi severe, deshidratare, disconfort abdominal de 1 saptamana
- 0Lipsa poftei de mâncare și slăbiciune
- 0Întrebare - balonare excesiva, lipsa poftei de mancare, chist ovarian
- 1Lipsa poftei de mâncare
Mai multe informații despre: Anorexia Lipsa poftei de mancare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: