Logest pilula 11 uitata
Buna ziua, ieri (duminica) trebuia sa iau pilula cu nr 11 la orele 18:30. Mi-am adus aminte azi de dimineata la orele 07:00, cand am si luat pilula uitata.
Nu am avut contact sexual de joi dimineata, insa sambata seara a trebuit sa incep un tratament cu antibiotice.
Nu mai gasesc prospectul ca sa-mi dau seama daca joi dimineata contactul sexual a fost sau nu protejat si cate zile de acum incolo trebuie sa folosesc protectie suplimentara avand in vedere ca iau in continuare antibiotice?
Multumesc,
Andreea
Nu am avut contact sexual de joi dimineata, insa sambata seara a trebuit sa incep un tratament cu antibiotice.
Nu mai gasesc prospectul ca sa-mi dau seama daca joi dimineata contactul sexual a fost sau nu protejat si cate zile de acum incolo trebuie sa folosesc protectie suplimentara avand in vedere ca iau in continuare antibiotice?
Multumesc,
Andreea
3 comentarii
Buna Andreea, cel mai probabil este ok. Ce antibiotice iei (sunt putine care afecteaza eficienta anticonceptionalelor)?
Antibioticele pe care le iau sunt Ospen 1000mg.
Nu am mai avut contact sexual neprotejat din joia aceea. Doar pt aceea zi nu sunt sigura daca am fost protejata.
Nu am mai avut contact sexual neprotejat din joia aceea. Doar pt aceea zi nu sunt sigura daca am fost protejata.
Pentru siguranta poti face un test de sarcina la 3 saptamani de la contact. Ospenul nu afecteaza eficienta contraceptiva.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2diaree in timpul zilei, logest spre seara
- 3help!! vreau si eu un raspuns cat mai rapid
- 5logest uitat si sex neprotejat.. sunt sanse de sarcina?
- 3anticonceptionale.. din cea de a doua luna am uitat sa iau pastila intr-o zi
- 3am uitat sa iau penultima pilula harmonet
- 2sunt insarcinata?
- 3am uitat sa iau anticonceptionalele
- 3am uitat sa incep pastilele
- 0pastiluta pierduta
- 5nume pilula de a doua zi...
- 8Pastila uitata dupa 7 zile de pauza
- 4Omiterea unei pastile contraceptive
- 0Nu am luat ultimele 2 pastile din folie
- 2Doua drajeuri Logest uitate
- 0Am uitat 2 pilule Yaz