m-am trezit cu dureri de ovare...

10-03-2012
Ttgeo
Nu este medic/terapeut
Ttgeo
Buna ziua ! Azi dimineata m-am trezit cu o durere a ovarului stang, iar acum 2 zile am avut contact sexual neprotejat, fiind a 6a zi dupa menstruatie. Acesta nu a ejaculat, l-a scos cu ceva timp inainte. Exista sanse de sarcina? Raspuns cat mai repede, va rog !
4 comentarii
0
10-03-2012, ora 13:30
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Sunt sanse mici in conditiile acestea, dar exista un minim de risc, poate ai o anexita, de te doare ovarul..pt a nu mai sta cu frica, cel mai bine ar fi sa te protejezi tot timpul, daca urmatoarea menstra intarzie, poti face un test de sarcina, la o saptamana de intarziere..
0
10-03-2012, ora 13:35
Ttgeo
Nu este medic/terapeut
Ttgeo
Multumesc frumos ! Sansele de sarcina sunt minime, nu? Dat fiind ca el nu a ejaculat..
0
10-03-2012, ora 18:48
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Şansele sunt minime nu atât dat fiind că el nu a ejaculat, ci mai degrabă dat fiind că eraţi în a 6-a zi, adică probabil înaintea perioadei fertile.
Dacă, însă, prin "a şasea zi după menstruaţie" înţelegeţi nu ziua a 6-a de la începutul menstruaţiei, şi ziua a şasea de la sfârşitul menstruaţiei, este posibil să fi fost în perioadă fertilă şi, în acest caz, şansele nu mai sunt chiar aşa "minime". Bănuiala este întărită de posibilitatea ca durerea de ovar stâng să fi marcat ovulaţia. Dacă durează doar o zi, e semn de ovulaţie. Dacă durează mai mult, e semn de altceva (anexită de exemplu).

Aflaţi exact când este perioada dv fertilă citind acest mai vechi artilcol al meu: http://www.doctordragomir.ro/articol_metoda_calendarului.htm
0
10-03-2012, ora 23:18
Ttgeo
Nu este medic/terapeut
Ttgeo
Multumesc de raspuns. Dar cat de mari sunt sansele? Actul sexual a durat putin si el a zis ca nu a simtit sa-i fi curs nici lichidul preejaculator.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul