MA POATE AJUTA CINEVA
Am si eu o intrebare dak poate cineva sa ma ajute.va rog mult
un doctor ginecolog poate spune cu exactitate cand a ramas prietena gravida dak e tistanta intre raporturile sexuale de 2-3 zile? adik dak sa intamplaat pe 21 -sau pe 24 sa ramanainsarcinata va rog mult ajutatima
un doctor ginecolog poate spune cu exactitate cand a ramas prietena gravida dak e tistanta intre raporturile sexuale de 2-3 zile? adik dak sa intamplaat pe 21 -sau pe 24 sa ramanainsarcinata va rog mult ajutatima
1 comentarii
Nu prea am inteles eu ce vrei tu sa zici aici ca le.ai balmajit de le.ai innebunit.. cand a ramas gravida vrei sa zici ? 21. 24 ?. ?! daca vrei sa sti cand si de cat timp e insarcinata, asteapta si tu pana la 3 saptamani de cand crezi tu ca sa intamplat "minunea" si pune.o sa faca un test. in general o sarcina daca este instalata se vede dupa 2 saptamani si jumatate, 3 saptamani... Saaaaaauuuuu, cel mai sigur, du.te cu ea la un control ginecologic.
Ps. cu ginegologia pe net e mai greu sa intelegi ceva sau sa iti spuna cineva ceva cu exactitate.. pt ca doctorul ala nu poate sa se uite la prietena ta in. si sa iti spuna prin monitor, logic vorbiind acum..
Bafta ! sa auzim de bine.
Ps. cu ginegologia pe net e mai greu sa intelegi ceva sau sa iti spuna cineva ceva cu exactitate.. pt ca doctorul ala nu poate sa se uite la prietena ta in. si sa iti spuna prin monitor, logic vorbiind acum..
Bafta ! sa auzim de bine.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??