MA POATE AJUTA CINEVA

11-04-2010
Boghiy
Nu este medic/terapeut
Boghiy
Am si eu o intrebare dak poate cineva sa ma ajute.va rog mult
un doctor ginecolog poate spune cu exactitate cand a ramas prietena gravida dak e tistanta intre raporturile sexuale de 2-3 zile? adik dak sa intamplaat pe 21 -sau pe 24 sa ramanainsarcinata va rog mult ajutatima
1 comentarii
0
11-04-2010, ora 19:48
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
Nu prea am inteles eu ce vrei tu sa zici aici ca le.ai balmajit de le.ai innebunit.. cand a ramas gravida vrei sa zici ? 21. 24 ?. ?! daca vrei sa sti cand si de cat timp e insarcinata, asteapta si tu pana la 3 saptamani de cand crezi tu ca sa intamplat "minunea" si pune.o sa faca un test. in general o sarcina daca este instalata se vede dupa 2 saptamani si jumatate, 3 saptamani... Saaaaaauuuuu, cel mai sigur, du.te cu ea la un control ginecologic.

Ps. cu ginegologia pe net e mai greu sa intelegi ceva sau sa iti spuna cineva ceva cu exactitate.. pt ca doctorul ala nu poate sa se uite la prietena ta in. si sa iti spuna prin monitor, logic vorbiind acum..

Bafta ! sa auzim de bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul