ma puteti ajuta?

22-08-2010
etami
Nu este medic/terapeut
etami
BUNA ZIUA
as dori sa stiu daca pot fi insarcinata chiar daca menstruatia a venit la timp?mentionez ca de 2 saptamani sunt foarte balonata..manac f des..sanii s-au umflat mult mai devreme.eu ma simt ciudat..dar ma gandesc..ca nu poate fi posibil..chiar am dureri acum la menstruatie..sangerarea este normala..pot fi insarcinata oare?
4 comentarii
0
22-08-2010, ora 22:49
Dalidana
Nu este medic/terapeut
Dalidana
Amintiti-va dak nu cumva ati urmat vreun tratament cu antibiotice, ptr ca ati putea ramane foarte usor insarcinata de la ele, chiar dak ati fost in perioada nefertila.
0
24-08-2010, ora 10:49
etami
Nu este medic/terapeut
etami
Nu am luat nici un tratament..problema acum este ca mi-a venit menstruatia pe 22 luna aceasta si de aseara s-a oprit...de obicei am 5 zile..Nu am observat modificari de alta natura..doar ca acum nu mai am..Oare pot fi insarcinata chiar daca a cur normal...am avut si dureri ca de obicei..doar ca s-a oprit si nu mai am...5 zile?va multumesc pt sfaturi..
0
24-08-2010, ora 10:59
denisa001
Nu este medic/terapeut
denisa001
buna!as dori sa stiu dak pot ramane insarcinata deoarece mie menstruatia numi vn regulat dar acum 1 sapt miam inceput viata sexuala si am facuto neprotejat..si mie imi venea de obiceai intre 20 -23 si acum mia intarziat 3 zile.numi venea pe o anumita data regulata inainte sami incep viata sexuala.ssi vreau sa stiu.pot fi insarcinata?
miam facut si test de sarcina si era negativ dar nu prea am incredere
0
26-08-2010, ora 15:24
Alesssia12
Nu este medic/terapeut
Alesssia12
Pentru denisa001. Dupa inceperea vietii sexuale apar anumite dereglari hormonale, oragnismul tau se "reseteaza" si e foarte posibil ca de la asta sa fie problema cu menstruatia. Nu ai de ce sa te sperii momentan, la 3 zile de inatzriere. Cred ca ai facut totusi testul prea devreme, mai asteapta o saptamana, doua. Daca nu iti vine nici atunci menstra repeta testul si chiar daca va iesii negativ prima oara este recomandat sa il repeti la o saptamana.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •