ma simt ciudat
am avut mai multe contacte sexuale neprotejate, dupa care am luat postinor, de atunci a trecut o saptamana, au inceput sa ma doara sanii de azi, si ieri am avut greata, am pofta de mancare exagerata, oare sunt insarcinata, am auzit ca postinorul isi face efectl doar pt un contact sexual neprotejat, si daca sunt insarcinata, avand in vedere ca am folosit postinor, se va dezvolta o sarcina normala?
1 comentarii
Postinor protejeaza pentru mai multe contacte sexuale, in urmatoarele conditii:
-nici unul nu a avut loc mai inainte de 72 de ore de la a doua pastila
-nici unul nu a avut loc DUPA administrarea de Postinor.
In cazul in care sunteti insarcinata in ciuda Postinorului, se aplica regula generala a oricarui agent capabil de a da malformatii care actioneaza in primele 3 saptamani de sarcina: fie se termina cu un avort spontan (de regula in trim 1), fie se dezvolta un copil normal. Asta, deoarece in aceasta faza timpurie de viata, embrionul are deplina capacitate de regenerare.
-nici unul nu a avut loc mai inainte de 72 de ore de la a doua pastila
-nici unul nu a avut loc DUPA administrarea de Postinor.
In cazul in care sunteti insarcinata in ciuda Postinorului, se aplica regula generala a oricarui agent capabil de a da malformatii care actioneaza in primele 3 saptamani de sarcina: fie se termina cu un avort spontan (de regula in trim 1), fie se dezvolta un copil normal. Asta, deoarece in aceasta faza timpurie de viata, embrionul are deplina capacitate de regenerare.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??