Mâncărimi în zona anusului

05-08-2018
Ingeneral
Nu este medic/terapeut
Ingeneral
La exteriorul anusului au apărut niște vezicule de culoarea pielii.Daca le deranjez secreta un lichid cu miros specific zonei anale.Problema e că pe lângă aspectul neplăcut al zonei.Aceste vezicule provoacă și mâncărimi.Cineva mi-a sugerat că am hemoroizi.Dar nu cred din simplul motiv că nu seamănă cu hemoroizii.Dar nici nu pot să îmi dau seama de ce au apărut.Sa fie o infecție a anusului ori prurit anal.Un prieten e de părere că am luat o boală transmisa prin contact sexual dar eu folosesc prezervativul.Daca as fi putut as fi încărcat niște poze ca să vedeți cum arata.In orice caz dacă puteți să îmi dați un sfat.
2 comentarii
0
05-08-2018, ora 11:04
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Din descriere ar putea fi, condilomatoza perianala. Dar certitudinea o da un consult la un medic specialist ( chirurg sau dermatolog )
0
09-08-2018, ora 18:45
Ingeneral
Nu este medic/terapeut
Ingeneral
Ok se poate trata și acasă cu antibiotice plus am verificat și sunt pe piața diferite medicamente pentru înlăturarea verucilor.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici