Mancarimi si usturimi in zona genitala
Buna seara !
Solicit si eu un raspuns avizat la urmatoarea problema: de vreo cateva zile resimt usturimi si mancarimi in zona labiilor, pe interior.Mentionez ca am 18 ani si 3 luni si mi-am inceput viata sexuala cam de 1 an si am avut si un avort acum 8 luni jumatate din pacate din motive personale.
Nu am luat pastile nici un fel de tratament nu am fost nici la doctor...nu stiu ce ar putea fi, adica intretin relatii sexuale neprotejate dar nu iau nici anticonceptionale, folosim metoda Coitul întrerupt.
Daca ma puteti ajuta ce ar trebui sa fac, ce poate sa fie va rog mult un sfat ceva.
P.S. - Atunci cand avem contact sexual si se face penetrarea ma pisca, ma ustura si am o senzatie de discomfort asta se intampla cam de 2 ori pe saptamana contactul intim.Si am observat ca si uneori cand urinez am aceeasi senzatie de usturime.
Astept un raspuns de la dvs !
Va multumesc din suflet, Samy ;)
Solicit si eu un raspuns avizat la urmatoarea problema: de vreo cateva zile resimt usturimi si mancarimi in zona labiilor, pe interior.Mentionez ca am 18 ani si 3 luni si mi-am inceput viata sexuala cam de 1 an si am avut si un avort acum 8 luni jumatate din pacate din motive personale.
Nu am luat pastile nici un fel de tratament nu am fost nici la doctor...nu stiu ce ar putea fi, adica intretin relatii sexuale neprotejate dar nu iau nici anticonceptionale, folosim metoda Coitul întrerupt.
Daca ma puteti ajuta ce ar trebui sa fac, ce poate sa fie va rog mult un sfat ceva.
P.S. - Atunci cand avem contact sexual si se face penetrarea ma pisca, ma ustura si am o senzatie de discomfort asta se intampla cam de 2 ori pe saptamana contactul intim.Si am observat ca si uneori cand urinez am aceeasi senzatie de usturime.
Astept un raspuns de la dvs !
Va multumesc din suflet, Samy ;)
1 comentarii
Cel mai probabil e vorba de candida.
Se impune :
- un control ginecologic
- tratamentul trebuie facut de ambii parteneri
- contactul sexual evitat pe toata perioada tratamentului
Se impune :
- un control ginecologic
- tratamentul trebuie facut de ambii parteneri
- contactul sexual evitat pe toata perioada tratamentului
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3disconfort in timpul actului sexual
- 2mancarimi si usturimi in zona genitala, la exterior
- 3mari mancarimi urmate apoi de usturimi in zona genitala
- 3mancarimi si usturimi in zona genitala insuportabile
- 3mancarimi, usturimi... in zona genitala
- 3amandoi avem probleme in zona genitala...
- 4problema in zona genitala
- 8Dupa „joaca” am inceput sa ma simt rau, imi era greata
- 3mancarimea in zona intima
- 5Pruit genital si anal
- 0usturimi genitale si alergie
- 1usturimi si mancarimi vaginale
- 6Decalotare... acum simt o usoara mancarime si usturime. Ce poate fi?
- 26Usturimi zona genitala
- 7arsura, usturime, disconfort zona genitala
- 0Usturime fara mancarimi intre labii
- 0Sarcina 38 de saptamani +usturimi
- 1Usturime in zona genitala
- 0Usturime si mncarime
Mai multe informații despre: Mancarimile anale usturimea in zona genitala