mancarimi si usturime in timpul contactului sexual...

Buna ziua.De ceva vreme ma confrunt cu o problema a vaginului.Aceasta problema se manifesta astfel:mancarimi si usturime in timpul contactului sexual.Precizez ca in urma cu 2ani am mai intampinat aceiasi problema insa a fost mult mai grav, cu o iritatie foarte puternica, bubite mancarimi si usturimi mari.Am fost la ginecolog, mi.a
recoltat pentu analiza, insa nu mi.a iesit nimic, la ecografie, doar o raceala pentru care am urmat tratament, iar pentru mancarimi o crema.Care ar fi cauza aparitiei mancarimi si usturimei?Multumesc anticipat!
recoltat pentu analiza, insa nu mi.a iesit nimic, la ecografie, doar o raceala pentru care am urmat tratament, iar pentru mancarimi o crema.Care ar fi cauza aparitiei mancarimi si usturimei?Multumesc anticipat!
2 comentarii

Buna Luminita9, simptomele descrise sugereaza o infectie, iar singurul sfat pe care pot sa ti-l dau e sa faci examen de secretie vaginala din nou.

Buna ziua,
Daca examenul de secretie este steril si restul analizelor sunt in regula, este posibil sa fie o alergie la latex, dar un diagnostic ferm se poate pune doar in urma unei consultatii.
O zi placuta!
Daca examenul de secretie este steril si restul analizelor sunt in regula, este posibil sa fie o alergie la latex, dar un diagnostic ferm se poate pune doar in urma unei consultatii.
O zi placuta!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3inainte de ciclu... mancarimi in zona genitala si usturimi la urinare
- 6scurgeri vaginale (alb-galbuie) de cateva zile
- 4de cateva zile am anumite mancarimi in zona vaginului
- 2mancarimi si usturimi dupa sex
- 2bubite in zona genitala care ma mananca
- 3mancarimi, usturimi... in zona genitala
- 4de cateva zile am mancarimi la nivelul labiilor inferioare si in acelasi timp ma si ustura
- 4Mancarimi in zona inghinala
- 27probleme la penis, caut raspunsuri
- 4am o mancarime si nu stiu ce pot face
- 8Mancarimi vaginale
- 6nistatina si clotrimazol crema - imi sunt oare benefice?
- 4dureri in timpul actului, miros neplacut, mincarimi, singerari dupa fiecare act..
- 3Mancarimi in zona intima !!
- 1Vaginita in sarcina
- 0Întrebare
- 1Va rog sa ma ajutati!
- 2Ajutati-ma ! am fost diagnosticata cu condiloame genitale.
- 0Ajutor! Buba in zona genitala!
- 16Salut! dimineața picătura galbena mancarime usoara pe canalul penis nu miroase
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala