mancarimi si usturime in timpul contactului sexual...
Buna ziua.De ceva vreme ma confrunt cu o problema a vaginului.Aceasta problema se manifesta astfel:mancarimi si usturime in timpul contactului sexual.Precizez ca in urma cu 2ani am mai intampinat aceiasi problema insa a fost mult mai grav, cu o iritatie foarte puternica, bubite mancarimi si usturimi mari.Am fost la ginecolog, mi.a
recoltat pentu analiza, insa nu mi.a iesit nimic, la ecografie, doar o raceala pentru care am urmat tratament, iar pentru mancarimi o crema.Care ar fi cauza aparitiei mancarimi si usturimei?Multumesc anticipat!
recoltat pentu analiza, insa nu mi.a iesit nimic, la ecografie, doar o raceala pentru care am urmat tratament, iar pentru mancarimi o crema.Care ar fi cauza aparitiei mancarimi si usturimei?Multumesc anticipat!
2 comentarii
Buna Luminita9, simptomele descrise sugereaza o infectie, iar singurul sfat pe care pot sa ti-l dau e sa faci examen de secretie vaginala din nou.
Buna ziua,
Daca examenul de secretie este steril si restul analizelor sunt in regula, este posibil sa fie o alergie la latex, dar un diagnostic ferm se poate pune doar in urma unei consultatii.
O zi placuta!
Daca examenul de secretie este steril si restul analizelor sunt in regula, este posibil sa fie o alergie la latex, dar un diagnostic ferm se poate pune doar in urma unei consultatii.
O zi placuta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de 3 zile mi-au aparut niste pete de culoare ros-galbuie cu puroi pe penis
- 4mancarimi in zona genitala
- 3ma mananca in zona vaginului si sa am senzatii de usturime la urinare
- 12mancarimi, bubite in zona pubiana
- 2mancarimi in interiorul vaginului si in exterior
- 3mari mancarimi urmate apoi de usturimi in zona genitala
- 9mancarimi ingrozitoare in zona genitala
- 12scurgere vaginala
- 3ajutati-ma va rog.. mincarimile pot fi de la acel prezervativ.
- 5bube si macarimi zona genitala
- 3mancarimi ingrozitoare ale penisului
- 6Oare sa fie o mica infectie de la sexul anal cu doamna?
- 0Mancarimi vaginale, nevoia de a urina
- 2Ajutor: Pete roz Mancarimi zona inghinala
- 0vaginita... am avut usturimi si mancarimi foarte puternice in zona genitala
- 2Mâncărimi roşeaţă la preput
- 2Baiat mancarimi zona genitala
- 2Ajutati-ma ! am fost diagnosticata cu condiloame genitale.
- 0Candidoza sau altceva?
- 0Mâncărimi de la muntele lui Venus pana între labiile mari și mici
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala