mancarimi ingrozitoare in zona genitala
Buna. De cateva zile am niste mancarimi ingrozitoarea in reg pubiana, in special pe partea interioara a labiilor. La asta se adauga si un fel de secretie albicioasa(mai mult are culoarea untului)...si e ceva mai consistenta(o am pe toata pielea regiunii, ca un strat subtire). Ma ustura si ma mananca in acelasi timp. de asemenea, mi-a aparut o mica crapatura la nivelul pielii de deasupra clitorisului, acolo unde se intalnesc labiile mari. Mentionez ca nu mi-am inceput viata sexuala. Nush de unde m-am ales cu asa ceva. Am mai avut o infectie cu candida(luata de la hartia igienica), dar mi-a trecut, am folosit clotrimazol unguent atunci. Ce pot sa fac sa nu ma mai manance?...Aaaa, mai am o intrebare. Pt ca la mine menstruatia e ft neregulata, medicul mi-a prescris Utrogestan si Femicur. Ideea e ca in primele 3 luni de la tratament a fost totul ok, dar dupa mi-a venit menstruatia la 106 zile, cam mult. Sa iau Utrogestanul in cont, dupa ce imi trece?sau sa renunt la el?Va multumesc
9 comentarii
la 106 zileeee ? :O dak ai mancarimi, se poate sa fie ceva infectie. du'te la medic si iti va da iar ceva tratament. ai grija de tine
mâncărimi + secreţie albicioasă sigur pare a fi candida. du te la medic
buna ziua, pe 2 02 09 am avut prima zi de ciclu(lunar), care a fost normal iar a doua zi m-am iritat foarte tare(exterior), m-am spalat cu ceai de galbenele si mi-a trecut, pe 7 02 am avut contact cu sotul iar pe 9 02 au inceput mancarimile(exterior) si la mine si la sot, am fost la ginecolog a doua zi de unde urma sa iau si rezultatul papanicolau care a fost f bine, ma consultat din nou si a spus ca nui nimic grav si mi-a prescris un unguent TRIDERM, ne ungem si eu si sotul dar mancarimea persista, va rog sa ma sfatuiti ce sa fac, multumesc.
Pentru zambi: Cumpara-ti si ovule si pliculete pentru spalaturi vaginale, nu e de ajuns numai unguentul.Utilizeaza prezervativul sau abtine-te de la contact sexual pe perioada tratamentului.Numai bine!
multumesc pt.sfaturi, dupa 5-6 zile de unguent ne simtim bine si eu si sotu', dar va rog totusi sa-mi spuneti ce ovule si pliculete sa-mi cumpar.
multumesc!
multumesc!
dereglarea ciclului este de la candida vaginala, ma mir ca medicul n-a stiut asta, nu mai luati medicamente ca sunteti tanara si cine stie ce repercursiuni vor avea asupra organismului dv, care va deveni mai tarziu mamica, vedeti de unde procurati candida, adica de la ce vi se trage, si mie mi-a aparut de la hartie igienica, nu este suficient sterilizata, si la modul la care se vinde hartia igienica din rafturi impreuna cu borcane, mai cade pe jos, totul este posibil. mai bine folositi cateva prosoape care sunt numai ale dv, fierbeti-le la masina de spalat si va asigur ca scapati de candida., pana atunci tratati-o.
vai de mine, acum am citit ce a scris doamna doctor, prezervativ sa folosesti dumneata fata aia nu a inceput activitatea sexuala, offf.
imi cer scuze fata de d-na doctor, am raspuns aici in loc s-o fac la alt topic, inca odata scuze. aveam doua site-uri deschise si ce a trebuit sa scriu la celalt am scris aici, multumesc pentru intelegere.
buna scufidoo.am acelasi simptome ca ale tale: mancarime, usturime, secretie albicioasa si nu mi-am inceput viata sexuala. imi poti spune ce ai avut si cum ai reusit sa scapi de simptome? multumesc mult
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de ce rani? un tratament?
- 6curiozitate! E iritatie?
- 3este alergie sau ce?
- 3mancarime si usturime + scurgere densa
- 2Examen citobacteriologic al secretiei vaginale
- 6Tratament cu Arefam... exista sanse sa raman cat mai repede insarcinata?
- 7Interpretare analize> secretie vaginala
- 4secretia vaginala, de cateva luni nu ma simt bine in timpul actului sexual
- 7Usturime la urinare si mancarime
- 12mancarimi vaginale
- 3mancarimi in zona genitala = infectie?
- 4Usturimi si mancarimi in zona vaginala
- 3Uscaciune si prurit la nivelul mucoasei vaginale (labii)
- 0interpretare ex. secretie vaginala
- 2mancarimi si usturime in timpul contactului sexual...
- 1Buletin analize medicale
- 4Mancarime in zona genitala
- 2Mancarimi si miros neplacut in partea intima !
- 1Mancarime in zona inghinala
- 0Scurgere vaginală, foarte ciudată
Mai multe informații despre: Labiile Secretiile vaginale Ciclul menstrual neregulat mancarimile in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: