Mâncărimi roşeaţă la preput
Bunăstarea. Mă numesc Sorin şi uneori am mâncărimi la preput (roşeaţă, scurgere lichid ca de excitare nici alb nici galben exact ca de excitare) şi trece în decursul a unei zile. Când am făcut sec neprotejat cu fosta a avut scurgeri gălbui. Am făcut teste amândoi la urina sânge sperma urocultura lama şi nu avem nici un BTS. Va rog ajutaţi. Ce test trebuie sa mai fac?
2 comentarii
Secretia unei femei sanatoase trebuie sa fie alb transparenta, nu galbuie. E posibil sa fie candida... Cand are ea scurgerea asta sa isi faca un test de secretie.
Vedeti filmul Sexul in afara casatoriei are un pret facut pentru adolescentii americani. Cea mai mare grija a unui cuplu e sarcina dar bolile cu transmitere sexuala sunt de 5 ori mai numeroase decat sarcinile chiar daca analizele dau cateodata rezultate fals negative.
-*
(*modificat de admin)
Vedeti filmul Sexul in afara casatoriei are un pret facut pentru adolescentii americani. Cea mai mare grija a unui cuplu e sarcina dar bolile cu transmitere sexuala sunt de 5 ori mai numeroase decat sarcinile chiar daca analizele dau cateodata rezultate fals negative.
-*
(*modificat de admin)
Bunaseara.As mai avea o întrebare. Am herpes genital depistat acum 2ani şi vroiam sa va întreb după ce nu mai e activ pot face sex
fără prezervativ?
fără prezervativ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1mancarimi vaginale
- 3mancarime usoara si o secretie, canal urinar
- 3infectie vaginala
- 9herpes genital?
- 3mancarimi dupa contact sexual...ajutati-ma!
- 6Bubite cu mancarimi pe penis... Oare ce o fii?
- 10candidoza genitala
- 4am si eu o problema...
- 5mi-au aparut cateva pete rosii in jurul penisului si mancarimi
- 3de vreo 6 luni am mancarimi in zona inghinara si imi apar foarte des
- 1Mancarimi vaginale
- 2mancarimi in zona genitala
- 1Dureri genitale
- 0Ajutor urgent!! pete rosii, penis uscat
- 6Va rog raspundeti nu ignorati ! imi intarzie menstruatia
- 1Besici sub capul penisului
- 2Infecție în timpul sarcinii
- 0Bubițe albe pe labiile majore, ganglion inflamat