Mâncărimi roşeaţă la preput
Bunăstarea. Mă numesc Sorin şi uneori am mâncărimi la preput (roşeaţă, scurgere lichid ca de excitare nici alb nici galben exact ca de excitare) şi trece în decursul a unei zile. Când am făcut sec neprotejat cu fosta a avut scurgeri gălbui. Am făcut teste amândoi la urina sânge sperma urocultura lama şi nu avem nici un BTS. Va rog ajutaţi. Ce test trebuie sa mai fac?
2 comentarii
Secretia unei femei sanatoase trebuie sa fie alb transparenta, nu galbuie. E posibil sa fie candida... Cand are ea scurgerea asta sa isi faca un test de secretie.
Vedeti filmul Sexul in afara casatoriei are un pret facut pentru adolescentii americani. Cea mai mare grija a unui cuplu e sarcina dar bolile cu transmitere sexuala sunt de 5 ori mai numeroase decat sarcinile chiar daca analizele dau cateodata rezultate fals negative.
-*
(*modificat de admin)
Vedeti filmul Sexul in afara casatoriei are un pret facut pentru adolescentii americani. Cea mai mare grija a unui cuplu e sarcina dar bolile cu transmitere sexuala sunt de 5 ori mai numeroase decat sarcinile chiar daca analizele dau cateodata rezultate fals negative.
-*
(*modificat de admin)
Bunaseara.As mai avea o întrebare. Am herpes genital depistat acum 2ani şi vroiam sa va întreb după ce nu mai e activ pot face sex
fără prezervativ?
fără prezervativ?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3inainte de ciclu... mancarimi in zona genitala si usturimi la urinare
- 5umflaturi dureroase la nivelul organelor genitale
- 5mancarime dupa urinare + urina tulbure
- 16mancarmi zona vaginala
- 9herpes genital?
- 5am mancarimi foarte mari in zona axiala si inghinala
- 26zona genitala: mancarimi si usturimi
- 3mancarimi dupa contact sexual...ajutati-ma!
- 3am o mancarime in zona inghinala... ce boala e?
- 16infectie cu esherihia coli
- 3Alergie la produsele de igiena intima?
- 4am si eu o problema...
- 0Disconfort - prurit in interiorul penisului la copil
- 1Iritatie genitala
- 1Bubite rosii, mancarime si o rana..
- 0mâncărimi în zona inghinală
- 0Salutare tuturor !!
- 0Mancarime bubite rosi
- 4Mancarime in zona genitala
- 1Mancarimi genitale
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala