maniac sexual

06-08-2012
maniacsexualis
Nu este medic/terapeut
maniacsexualis
Sunt un maniac sexual, spuneti-mi ce sa fac.
Vad in sotiile prietenilor mei partenere de sex. Cand sunt in preajma lor nu fac decat sa-mi imaginez cum ar fi sa fiu in pat cu ele. Cred ca ele simt asta si am observat ca se jeneaza.
E grav.
Cand intru in contact cu o femeie, ma gandesc numai la ce are pe dedesubt si cum ar geme daca le-as provoca placere.
Sunt casatorit de 9 ani si cred ca relatia merge inca bine. Fac tot posibilul sa-mi satisfac sotia -si de placere dar si de frica sa nu simta ceva.
Ma masturbez zilnic.
Ca un narcoman in cautarea dozei, vreau, caut sa fac sex cu alte femei.
Cateodata, cand ma ancorez in realitate si gandesc rational imi dau seama ca aceasta nevoie ma poate face sa dau cu piciorul la tot ce am construit in ultimii 10 ani- casa, familie..
Am fost la prostituate, dar lipsa lor de sentiment mi-au taiat orice elan. Nu pot face dragoste cu roboti.
Cu siteurile de matrimoniale am incercat, fara succes pana in prezent. Trebuie sa fiu mai perseverent. Femeile, am observat ca sunt mult, mult mai prudente decat barbatii. ele vor casatorie. Sunt foarte capabile de iubire si in afara casatoriei dar e nevoie sa le demonstrezi ca le iubesti, ca vei fi al lor. Ele nu prea cauta sex ocazional.
Una peste alta, cred ca pot vindeca aceasta 'boala' doar mergand inainte si poate, la fel ca in cazul prostituatelor, se va rezolva de la sine prin consumarea nevoii.
Voi ce credeti? Si in ultimul rand, sunt un om normal?
10 comentarii
0
07-08-2012, ora 08:02
louferygo
Nu este medic/terapeut
louferygo
E clar ca nu esti normal. Esti casatorit si totus mergi la prostituate? Ai o problema..clar esti un obsedat sexual...cred ca ai nevoie de ajutor specializat in domeniu sau de ajutor spiritual. Mergi la biserica, cere sfaturi unui slujitor a lui D-zeu, roaga-te, fa ceva mai profund deoarece totul pleaca de la psihic si suflet. In mod normal noi ne controlam pornirile trupesti si nu invers. Intr-adevar avem momente cand suntem slabi si clacam, oricine da gres insa daca aceste lucruri au pus atat de tare stapanire pe tine, ar trebui sa faci ceva, sa schimbi ceva pe plan spiritual.
0
07-08-2012, ora 15:26
Michellin
Nu este medic/terapeut
Michellin
Nu esti in regula deloc...adica tu esti casatorit si apelezi la prostituate ca apoi sa cauti pe site-uri matrimoniale femei sa-ti potolesti poftele...auzi la tine, ca femeile sunt capabile de multa iubire si in afara casatoriei si ca trebuie sa perseverezi sa le cauti...mi rau !! Tu ce cauti de fapt sa te tratezi sau sa-ti gasesti femei usoare??.du-te la un control de specializare
0
08-08-2012, ora 12:20
maniacsexualis
Nu este medic/terapeut
maniacsexualis
Am fost sincer si am povestit ce se intampla cu mine. Cumva aveti dreptate, merit sa fiu tras de urechi dar problema ramane aceiasi.
La prostituate nu ma mai duc. Pe langa faptul ca nu a fost cum imi imaginam inainte, au aparut si sentimentele de vina, de frica sa nu fi luat vre-o boala, de promiscuitate, pe care la inceput nu le-am luat in calcul, si care, toate puse in balanta, au facut sa nu mai vreau sa merg ever.
Pe calea cealalta, a matrimonialelor nu am concretizat nimic, deocamdata.
Cred ca daca intalnesc o femeie la fel de disperata ca mine sa faca sex cu altcineva o sa fie foarte diferit. Ce ma mana este, cred, o foarte mare curiozitate ( am facut dragoste doar de doua ori cu alte femei inainte sa fiu cu sotia mea si am ramas cu amintiri foarte frumoase). Cred ca de fapt asta este problema mea: sa vad cum e. De aceea am spus ca solutia pe care o vad este sa merg mai departe si sa-mi satisfac curiozitatea.
Am un sentiment vag ca realitatea va anula pasiunea oarba de acum si totul va reveni la normal
0
10-08-2012, ora 15:01
Michellin
Nu este medic/terapeut
Michellin
Solutia nu e sa mergi mai departe sa-ti inseli sotia, pt ca daca mergi mai departe crede-ma ca nu te vei mai putea opri, asa ca fa tot posibilul si vezi-ti de familia si sotia ta si lasa vicile deoparte...daca te vei culca cu mai multe femei ( ca-ti vei insela sotia ) nu va anula 'pasiunea' asta de care spui tu sau curiozitatea, ci dimpotriva ti se va parea normal si-ti va disparea orice urma de vinovatie.asa ca...ai grija..numai bine,...pa
Apropo, te-ai culcat cu suficiente femei inainte de casatorie.
0
14-08-2012, ora 20:51
Psiholog Otvos Monika
Psihologie, Brasov
Psiholog Otvos Monika
As fi curioasa sa stiu cum a fost copilaria ta: iti amintesti cumva un abuz sexual, emotional... Cum a fost relatia cu parintii tai?
0
15-08-2012, ora 01:58
maniacsexualis
Nu este medic/terapeut
maniacsexualis
Nimic nou sub soare. In ultima vreme m-am refugiat in munca. Am ceva timp decand nu m-am mai masturbat. Am facut mult sex cu sotia in ultima vreme. A inceput sa vina de la ea :)
Problema nu va trece pentru ca e veche.
Sunt curios sa aflu si opinii masculine. Voua vi se pare la fel de aberant sau ati trecut si voi, macar la o scara mai mica, prin starea aceasta?
Iti multumesc anonima331. Daca imi va placea, o sa intru intr-un rahat foarte mare.
Dar viciul e viciu
0
15-08-2012, ora 20:49
Psiholog Otvos Monika
Psihologie, Brasov
Psiholog Otvos Monika
Mi se pare interesant modul in care prezinti situatia ta. Initial ai descris-o ca pe ceva perceput de catre tine ca "anormal", dupa care spui ca "viciul este viciu". Daca intr-adevar situatia este cea descrisa in prima postare, acel comportament este mai mult decat un viciu. Insa daca consideri ca ai modificat putin situatia prin prezentarea aceea, ca nu este intru-totul adevarata, atunci poate fi eventual numit viciu, dar tot cu ghilimelele de rigoare :)
Poate ar fi nevoie sa iei mai in serios acest lucru si sa afli daca intr-adevar te deranjeaza situatiile in care ajungi sau este ok pentru tine ceea ce se intampla. Totul tine de cum este pentru tine sa fii in aceasta situatie!
0
16-08-2012, ora 13:47
Michellin
Nu este medic/terapeut
Michellin
Da, manicsexualis, nu te mai inteleg deloc..eu cel putin ( si fiecare ) am trecut prin asa ceva, dar a ramas la nivel de fantasma, la tine vad ca e ceva ce vrei sa mergi mai departe, ca ti se pare normal ce faci...ei bine, nu e deloc normal ce faci..in unele mesaje mi se pare ca ceri ajutorul si te intrebi daca esti un om normal, in alte mesaje spui ca e viciu si ca daca-ti va placea vei merge inntr-un "rahat mare"...ai grija...numai bine.
1
07-02-2015, ora 16:30
pablomioson
Nu este medic/terapeut
pablomioson
"Curiozitatea" care spui ca te macina este de fapt un instinct natural.
Solutia ne-a dat-o Mama Natura cand a inventat poligamia...si nu degeaba a inventat-o pentru aproape toate speciile de animale de pe pamant.
Stiu ca vor protesta cu spume la gura toate femeile, feministe si nefeministe, dr. psiholoage experte etc. si vor recomanda ceaiuri de linistire sau sedinte psiho banoase...
Solutia este cea oferita de Mama Natura si cel mai bun exemplu posibil este regretatul Dunitru Tinu...si nu numai el.
Daca ai bani si mijloace sa ai grija de 1-2-3 femei normale care nu au parte de un barbat, atunci nu sta pe ganduri.
Sigur vei avea resurse sa le ajuti in viata lor, si sexual si material si emotional...dar si la cresterea catorva copii frumosi.
Este partea cea mai frumoasa a vietii.
0
21-01-2023, ora 01:56
Sabau Victor
Nu este medic/terapeut
Sabau Victor
Suferi de SATIRIAZIS, echivalentul masculin al nimfomaniei.
Ceaiul de conuri de hamei este anafrodiziac, vitex agnus castus la fel, ambele reduc libidoul.
Vitex Agnus Castus era folosită în vechime să trateze bărbații care sufereau de don juanism.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum poate fi îmbunătățit libidoul sexual feminin
  • Cum poți influența libidoul sexual? - informații dovedite științific
  • Interesul sexual la bărbați - un avantaj important pentru starea de sănătate, inclusiv riscul de moarte
  •