Mare dilemă: este sau nu insarcinata?

Aseară mă 'jucam' cu prietena mea şi eram foarte încinşi iar ea a sugerat că ar vrea să o facem, dar nu sex normal, ci anal. Ideea e că atunci când am terminat mi-am dat drumul pe spatele ei (vă rog să mă scuzaţi dacă sună prea obscen) iar partea a 2-a vine cam aşa:
Ea crede că sperma i-a ajuns pe buzele vaginului, ea aşa spune că s-ar fi întâmplat, deci nu i-a intrat nimic în vagin, a fost doar pe exterior.
Întrebarea mea acum este..
Este posibil să rămână însărcinată? (ţin să menţionez că încă este virgină şi că era în perioada fertilă, şi ea crede că era în perioada fertilă pentru că avea o aplicaţie pe telefon care îi arăta toate chestiile astea)
Ea crede că sperma i-a ajuns pe buzele vaginului, ea aşa spune că s-ar fi întâmplat, deci nu i-a intrat nimic în vagin, a fost doar pe exterior.
Întrebarea mea acum este..
Este posibil să rămână însărcinată? (ţin să menţionez că încă este virgină şi că era în perioada fertilă, şi ea crede că era în perioada fertilă pentru că avea o aplicaţie pe telefon care îi arăta toate chestiile astea)
2 comentarii

Chiar nu poate nimeni să mă lămurească şi pe mine?

Nu poate sa ramana din moment ce e virgina si nu ai lasat in ea, nici macar nu a ti facut sex normal.Spermatozoizii fi sigur ca nu o sa inoate din exterior pana in interior la ovul :)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot ramane insarcinata de la lichidul de lubrifiere?
- 2Oare as putea ramane insarcinata??!!!
- 3prezervativ rupt si apoi inlocuit... sunt insarcinata?
- 3cum este posibil?oare am calculat gresit?
- 6exista riscu de a ramane insarcinata?
- 3sarcina
- 2posibila sarcina?
- 5intarzierea menstruatiei, nitriti in urina + simptome ciudate
- 6pelicule nonoxinol imediat dupa contactul sexual = sarcina?
- 1sunt insarcinata?
- 3Posibila sarcina?
- 1e posibil sa fiu insarcinata? Fac tratament cu urogestan 100 si tavanic
- 1poti ramane insarcinata va rog raspundeti-mi
- 3Sarcina sau Dereglare? Ajutor !
- 0E posibil sa ramana gravida?
- 1Posibila sarcina ?
- 1Cum pot sa aflu????
- 1Sarcinaaaa????
- 4Risc de sarcina
- 0Pot fi insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: