Mare dilemă: este sau nu insarcinata?
Aseară mă 'jucam' cu prietena mea şi eram foarte încinşi iar ea a sugerat că ar vrea să o facem, dar nu sex normal, ci anal. Ideea e că atunci când am terminat mi-am dat drumul pe spatele ei (vă rog să mă scuzaţi dacă sună prea obscen) iar partea a 2-a vine cam aşa:
Ea crede că sperma i-a ajuns pe buzele vaginului, ea aşa spune că s-ar fi întâmplat, deci nu i-a intrat nimic în vagin, a fost doar pe exterior.
Întrebarea mea acum este..
Este posibil să rămână însărcinată? (ţin să menţionez că încă este virgină şi că era în perioada fertilă, şi ea crede că era în perioada fertilă pentru că avea o aplicaţie pe telefon care îi arăta toate chestiile astea)
Ea crede că sperma i-a ajuns pe buzele vaginului, ea aşa spune că s-ar fi întâmplat, deci nu i-a intrat nimic în vagin, a fost doar pe exterior.
Întrebarea mea acum este..
Este posibil să rămână însărcinată? (ţin să menţionez că încă este virgină şi că era în perioada fertilă, şi ea crede că era în perioada fertilă pentru că avea o aplicaţie pe telefon care îi arăta toate chestiile astea)
2 comentarii
Chiar nu poate nimeni să mă lămurească şi pe mine?
Nu poate sa ramana din moment ce e virgina si nu ai lasat in ea, nici macar nu a ti facut sex normal.Spermatozoizii fi sigur ca nu o sa inoate din exterior pana in interior la ovul :)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14Este posibil sa raman insarcinata doar din lichidul seminal?
- 7sex in timpul menstruatiei
- 5problema mare pls ajutor.. prietenei ii intarzie ciclu sau a ramas?
- 8Sarcina?
- 27Sunt insarcinata? mi s-au umflat sanii si ma dor!!!
- 6insarcinata fara penetrare?
- 12exista riscul sa fi ramas gravida ?
- 8A ramas insarcinata sau nu???!!! [AJUTOR]
- 3sunt insarcinata sau nu?
- 3Sarcina..sau tratamente care intarzie menstruatia?
- 4dupa sex neprotejat, m-am gandit sa iau postinor 2
- 2Exista posibilitatea sa fie vorba despre o sarcina?
- 2Prostinor si ovulatia. Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?
- 1e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 13Mi se apropie menstruatia sau sunt insarcinata?
- 1sarcina fara dezvirginare ?
- 2Posibila sarcina?
- 3Sarcina sau dereglare
- 12 acte sexuale consecutive
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: