Mare dilemă: este sau nu insarcinata?
Aseară mă 'jucam' cu prietena mea şi eram foarte încinşi iar ea a sugerat că ar vrea să o facem, dar nu sex normal, ci anal. Ideea e că atunci când am terminat mi-am dat drumul pe spatele ei (vă rog să mă scuzaţi dacă sună prea obscen) iar partea a 2-a vine cam aşa:
Ea crede că sperma i-a ajuns pe buzele vaginului, ea aşa spune că s-ar fi întâmplat, deci nu i-a intrat nimic în vagin, a fost doar pe exterior.
Întrebarea mea acum este..
Este posibil să rămână însărcinată? (ţin să menţionez că încă este virgină şi că era în perioada fertilă, şi ea crede că era în perioada fertilă pentru că avea o aplicaţie pe telefon care îi arăta toate chestiile astea)
Ea crede că sperma i-a ajuns pe buzele vaginului, ea aşa spune că s-ar fi întâmplat, deci nu i-a intrat nimic în vagin, a fost doar pe exterior.
Întrebarea mea acum este..
Este posibil să rămână însărcinată? (ţin să menţionez că încă este virgină şi că era în perioada fertilă, şi ea crede că era în perioada fertilă pentru că avea o aplicaţie pe telefon care îi arăta toate chestiile astea)
2 comentarii
Chiar nu poate nimeni să mă lămurească şi pe mine?
Nu poate sa ramana din moment ce e virgina si nu ai lasat in ea, nici macar nu a ti facut sex normal.Spermatozoizii fi sigur ca nu o sa inoate din exterior pana in interior la ovul :)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 409Postinor?
- 19Pentru prima data... nelamurire
- 6doresc un raspuns va rog cat puteti de repede: e insarcinata?
- 22va rog... sarcina sau dereglari ciudate!
- 4oare pot sa raman insarcinata?
- 4gravida? ajutoooor!
- 11problema arzatoare: sunt insarcinata?
- 3sarcina sau premenopauza
- 5Sarcina sau nu?
- 6dureri de spate si dureri abdominate...as vrea sa stiu dupa cat timp sa fac un test de sarcina
- 1O posibila sarcina sau nu?
- 7sarcina sau nu, o parere... va rog!
- 5Ma dor sanii
- 1Este posibil sa fiu insarcinata?
- 1Cand am ramas insarcinata?
- 3Insarcinata fiind virgina
- 2Sanse de sarcina?
- 2Anticonceptionale
- 0Ajutor dragi mămici, eu sunt Intr.o stare dubioasă de câteva zile! săculeț gestațional
- 6Dus impreuna
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: