Mare dilemă: este sau nu insarcinata?

11-05-2014
entity
Nu este medic/terapeut
entity
Aseară mă 'jucam' cu prietena mea şi eram foarte încinşi iar ea a sugerat că ar vrea să o facem, dar nu sex normal, ci anal. Ideea e că atunci când am terminat mi-am dat drumul pe spatele ei (vă rog să mă scuzaţi dacă sună prea obscen) iar partea a 2-a vine cam aşa:
Ea crede că sperma i-a ajuns pe buzele vaginului, ea aşa spune că s-ar fi întâmplat, deci nu i-a intrat nimic în vagin, a fost doar pe exterior.
Întrebarea mea acum este..
Este posibil să rămână însărcinată? (ţin să menţionez că încă este virgină şi că era în perioada fertilă, şi ea crede că era în perioada fertilă pentru că avea o aplicaţie pe telefon care îi arăta toate chestiile astea)
2 comentarii
0
11-05-2014, ora 14:05
entity
Nu este medic/terapeut
entity
Chiar nu poate nimeni să mă lămurească şi pe mine?
0
13-05-2014, ora 00:50
safe
Nu este medic/terapeut
safe
Nu poate sa ramana din moment ce e virgina si nu ai lasat in ea, nici macar nu a ti facut sex normal.Spermatozoizii fi sigur ca nu o sa inoate din exterior pana in interior la ovul :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •