Mare dilemă: este sau nu insarcinata?
Aseară mă 'jucam' cu prietena mea şi eram foarte încinşi iar ea a sugerat că ar vrea să o facem, dar nu sex normal, ci anal. Ideea e că atunci când am terminat mi-am dat drumul pe spatele ei (vă rog să mă scuzaţi dacă sună prea obscen) iar partea a 2-a vine cam aşa:
Ea crede că sperma i-a ajuns pe buzele vaginului, ea aşa spune că s-ar fi întâmplat, deci nu i-a intrat nimic în vagin, a fost doar pe exterior.
Întrebarea mea acum este..
Este posibil să rămână însărcinată? (ţin să menţionez că încă este virgină şi că era în perioada fertilă, şi ea crede că era în perioada fertilă pentru că avea o aplicaţie pe telefon care îi arăta toate chestiile astea)
Ea crede că sperma i-a ajuns pe buzele vaginului, ea aşa spune că s-ar fi întâmplat, deci nu i-a intrat nimic în vagin, a fost doar pe exterior.
Întrebarea mea acum este..
Este posibil să rămână însărcinată? (ţin să menţionez că încă este virgină şi că era în perioada fertilă, şi ea crede că era în perioada fertilă pentru că avea o aplicaţie pe telefon care îi arăta toate chestiile astea)
2 comentarii
Chiar nu poate nimeni să mă lămurească şi pe mine?
Nu poate sa ramana din moment ce e virgina si nu ai lasat in ea, nici macar nu a ti facut sex normal.Spermatozoizii fi sigur ca nu o sa inoate din exterior pana in interior la ovul :)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt sau nu gravida??
- 2e posibil sa am un bebe
- 2am scurgeri culoare maronie si ma tot gandesc daca as putea fi insarcinata
- 3Sunt gravida?
- 3poate sa ramana insarcinata daca am avut contact sexual neprotejat in a 15 zi de tratament?
- 2se poate ramane insarcinata in timp ce iau contraceptive?
- 5chisturi ovariene, sex fara preservativ... sunt insarcinata?
- 5Postinor, menstruatie dereglata = sarcina?
- 3foarte ingrijorata, e posibil sa fiu insarcinata?
- 5desi mi-a venit menstruatia prezint dureri abdominale, de cap, ameteala, stari de voma
- 4Oare sunt insarcinata?
- 11Am facut sex neprotejat!!
- 3Pot ramine insarcinata dupa am facut sex inainte de menstruatie cu o zi?
- 3Am terminat blisterul yasmin si nu imi vine ciclul. Sunt insarcinata ?
- 7test de sarcina
- 8Oare am ramas insarcinata?
- 5sunt sanse sa o las insarcinata?
- 7posibila sarcina? va rog un raspuns cat mai rapid!!
- 0a ramas cineva insarcinata folosind ovule pharmatex?
- 3Sarcina posibila?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: