marijuana - informatii

114 comentarii 1 23 4 Înainte ›
0
19-06-2010, ora 17:24
cretulinabubulina
Nu este medic/terapeut
cretulinabubulina
Daca aveti curiozitatea sa cititi cateva din comentariile D.lui Nick, ati observa ca Mr. Nick reactioneaza la fel de urat de fiecare data cand este contrazis.

Dar ceea ce mi se pare foarte grav este ca Mr. Nick, desi nu are cunostinte de specialitate, pe langa faptul ca da Diagnostice in toate domeniile medicinei, mai da si TRATAMENTE!!!!! De gen, ce medicamente, la ce intervale.. etc... DATI SI RETETE compensate Mr. Nick?
Nu am cunoscut pana acum nici un doctor care sa se priceapa chiar asa la toate.
Cum va permiteti sa recomandati d.vs medicamente alternative celor pe care doctorul le recomanda?

Am o intrebare Mr. Nick : De ce v-ati schimbat poza ? Era asa frumoasa.. cu chipul d.vs de mielusel si cu DUMNEZEU scris mare si ostentativ? De cata trufie dati dovada!!!
0
19-06-2010, ora 21:33
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Hy!

"Navighez spre infinit şi mă împiedic de finit".

Stimate d-rule/d-nule Hitman92, eu nu am spus că dvs. suferiţi de constipaţie, dar, din păcate pentru dvs., observ că v-aţi identificat cu ce am scris (marijuana produce constipaţie, ce-i drept, dar doar ocazional, pentru că perturbă secreţia şi metabolismul serotoninei extra-encefalice, un neuro-hormon care susţine echilibrul peristaltismului intestinal, printre altele).
Îmi pare foarte rău! Absurdităţile sunt emise de propria dvs. minte, nu de mine. Revizuiţi-vă ante-penultimul mesaj şi veţi descoperi cel puţin 2 absurdităţi medicale, 3 non-gramaticale şi 4 de comportament. Aşadar, să fiţi binecuvântat cu tot ce aveţi nevoie.
Cu respect,
Nick

P.S. - Nu aveaţi de ce să-mi răspundeţi cu aceeaşi monedă, pentru că nu aţi fost abordat de către mine. Mesajul meu a fost o replică la mesajul d-rei/d-nei Bubulina, şi nu a avut nicio tentă negativă, dar dvs. aşa aţi interpretat (minţile axate pe sfera negativă întotdeauna fac interpretări negative, chiar dacă interpretarea suportă numai aspecte pozitive).
.

Stimată d-nă Elena, staţi liniştită, "pietrele din prezentul actual" sunt nimic pe lângă "bolovanii din prezentul trecut". Vă mulţumesc pentru aprecieri, dar trebuie să ştiţi că mă supraestimaţi (supraestimarea, printre altele, este specifică şi oamenilor cu suflet mare).
Dumnezeu să vă binecuvânteze pe drumul sinuos către mântuire.
Cu respect,
Mr. Nick
.

Stimată d-ră/d-nă Bubulina, nu ştiu dacă doriţi să înţelegeţi...mie nu-mi plac ironiile! Dacă nu-mi plac, nu le mestec, nu le înghit, nu le diger, şi bineînţeles, nu le excret, deci...nici atât ironiile la adresa laturii spirituale, prin urmare... :)
Bubulina, dvs. sunteţi doar un pion în plus pe tabla de şah a Romedicului; un pion care are doar scopuri negative. Şi ce noutate?! Dumnezeu să vă ierte şi să vă ajute. Amin!
În rest...celelalte "întrebări" nu vor primi răspunsul scontat, pentru că acesta este ultimul meu posting din cadrul acestui topic, şi bineînţeles, pentru că nu vreau să-mi pierd timpul preţios.
Aveţi grijă de dvs. Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu respect,
Mr. Nick

P.S. - NU mă interesează ce credeţi dvs. despre mine. NU mă interesează ce cred oamenii despre mine. NU mă interesează imaginea pe care o am în faţa dvs. şi a celorlalţi oameni. MĂ interesează doar imaginea din faţa lui DUMNEZEU şi punto en boca. Vreau doar să iubesc, să ajut şi să iert, printre altele. Dacă vreţi să înţelegeţi, foarte bine, dacă nu...foarte bine.
P.P.S. - Pe viitor, vă rog să vă obosiţi să mă contactaţi doar prin mijloace şi scopuri pozitive, altfel...
0
19-06-2010, ora 22:30
hitman92
Nu este medic/terapeut
hitman92
Mr. Nick, nu mai face pe prostul! Nu ai spus ca suntem constipati de la marijuana sau ca marijuana te constipa, ai spus despre bubulina ca are cultura generala constipata, ceea ce vad ca ai si "recunoscut" in ultimul comentariu si eu la asta m-am referit! Eu ma identific? De unde stii tu ca marijuana m-a constipat? Sau, in primul rand defapt, de unde stii tu ca am fumat marijuana? Am spus eu "am fumat marijuana!" in comentariile anterioare si nu-mi dau seama? NU CRED! In alta ordine de idei vad ca esti religios, chiar foarte religios! Atunci de ce ne judeci? Nu e DUMNEZEU singurul care ar trebui sa ne judece? Sau esti trimisul Lui pe Pamant si cele 4 greseli de comportament pe care le-ai observat la mine ma impiedica sa-mi dau seama de acest lucru?
Cu respect,
hitman92
:)
P.S. Lasa politeturile la o parte, cel putin cand vorbesti cu mine, eu nu ti-am vorbit asa si nu ma simt in largul meu cand cineva imi vorbeste asa, mai ales daca eu nu am facut asta! Ma refer cand mi te adresezi cu "dvs.". Sunt prea tanar totusi pentru politeturile astea! :)
0
20-06-2010, ora 13:08
cretulinabubulina
Nu este medic/terapeut
cretulinabubulina
Mr. Nick:"...mie nu-mi plac ironiile! Dacă nu-mi plac, nu le mestec, nu le înghit, nu le diger, şi bineînţeles, nu le excret..."
ma scuzi, dar " mintea" si "gurita" dvs. a emis mai multe ironii, ma rog sunt chiar insulte, la adresa mea. Sa stiti ca niciuna din ele nu ma afecteaza asa cum v-a afectat pe dvs. gluma facuta de mine.
Adevarul este ca ti-am raspuns prea frumos pentru cum ai vorbit tu despre mine, desi nu stii cine sunt. Asa ca o sa ii iau exemplul lui hitman si o sa iti vorbesc cu TU, pentru ca respectul pe care il aveam pentru tine a disparut o data ce am inceput sa te cunosc.
Eu zic sa lasi la o parte greselile, sau cum zici tu absurditatile( :" 2 absurdităţi medicale, 3 non-gramaticale şi 4 de comportament.") Nu stiu de ce le mentionezi, nu are nici o legatura cu subiectul. Vrei sa demonstrezi ca stii sa scri? Nu e nevoie. Nu ne intereseaza. Nu e nevoie sa ne demonstrezi ca stii mai multe cuvinte decat noi, pentru ca sincer, nu cred ca e cazul. Ca ai o cultura general ne-constipata, iar nu e cazul...pentru ca, de expemlu nu ai nici cea mai mica idee despre acest subiect, si asta nu te-a impiedicat sa plagiezi ce ai gasit pe Internet ; iar ideile tale despre marijuana, ideile pe care "mintea" ta le-a emis, sunt ata de absurde incat au starnit rasul multora.
In consecinta, este o idee foarte buna sa nu mai postezi nimci despre acest subiect. Te sustin!
0
20-06-2010, ora 14:15
cretulinabubulina
Nu este medic/terapeut
cretulinabubulina
Spui ca :
"P.S. - NU mă interesează ce credeţi dvs. despre mine. NU mă interesează ce cred oamenii despre mine. NU mă interesează imaginea pe care o am în faţa dvs. şi a celorlalţi oameni. MĂ interesează doar imaginea din faţa lui DUMNEZEU şi punto en boca. Vreau doar să iubesc, să ajut şi să iert, printre altele. Dacă vreţi să înţelegeţi, foarte bine, dacă nu...foarte bine. "

Ba te intereseaza, pentru ca altfel ai ramane anonim, ca mai toata lumea de pe acest forum. Ba te intereseaza, pentru ca altfel nu te-ai lupta atat pentru a-ti mentine imaginea nepatata.

Ma scuzi ca ma repet, dar pozele tale sunt chiar ostentative. Cum poti sa pozezi tu, cu ochisorii aia ai tai de mielusel si sa scrii Dumnezeu pe acele poze. Pozele tale, prin simplu fapt ca exista, cer recunoastere si apreciere, si nu pot sa nu ma intreb iar: Ce cauta cuvantul DUMNEZEU acolo?
Singurul motiv pentru care un baiat isi face poze cum ai tu, este pentru a starni interesul fetelor/ baietilor(inclin spre baieti dupa felul in care te-ai purtat cu mine si cu alte reprezentante ale sexului feminin din forumul asta). Si, sa zicem, ca ai fi singurul baiat care isi cauta jumatatea si nu are nici un fel de intentii sexuale; si in cazul asta, cuvantul Dumnezeu nu are ce cauta acolo. Poza ta, este la fel cum ar fi poza fetei de la pag 5 cu un Dumnezeu adaugat.

Faptul ca apelezi la Dumnezeu in toate postarile tale arata cat de nesigur si instabil esti. Te folosesti de Dumnezeu ca de o inalta autoritate care autentifica afirmatiile tale. Vad ca traiesti foarte intens prezenta ta pe acest forum. Esti mai intens decat toti medicii la un loc.
In loc sa dai sfaturi, tu dai indicatii. Nu te-ai intrebat niciodata de ce doctorii care scriu pe acest forum recomanda sa vezi un medic Specialist? Tu iti permiti sa pui diagnostice si sa prescrii medicamente de la prima postare. Si nu poate decat sa imi para rau pentru acesti oameni( mai mult sau mai putin disperati si stanjeniti de afectiunile pe care le au) care iti iau INDICATIILE in serios.
Este revoltator felul in care te folosesti de oameni in suferinta pentru a primi afirmarea si recunoasterea de care ai nevoie.

Esti ( sau ma rog, arati ca ai fi ) atat de habotnic pentru ca nu excelezi in nici un alt domeniu. Ai fost si esti mediocru, dar l-ai gasit pe acest Dumnezeu pe care nimeni nu poate sa ti-l conteste si iti place senzatia de a fi mai bun decat altii, mai credincios, mai intelept, mai iertator, mai iubitor.

Cu siguranta viata ta reala este plictisitoare, seaca si ordinara, altfel nu ai profita de acest forum pentru a-ti satisface aceste nevoi pe care le ai.

Credinta ta, daca este geuina sau nu, nu sunt eu in masura sa decid. Dar felul in care te folosesti de ea spune multe despre tine. Comportamentul tau il contrazice pe acest Dumnezeu pe care il ai scris pe poza.
Ai vorbit foarte urat despre mine si despre oricine te-a contrazis, nu ai folosit cuvinte urate.. ( vad ca asa te lauzi) dar aceste cuvinte pe care le-ai scris aici, sunt traducerea cuvintelor pe care le-ai spus cu adevarat. Atitudinea ta nu are nimci in comun cu iubirea, pozitivitatea si iertarea- pe care afirmi ca le ai. La prima postare care nu iti convine uiti de toate si te porti foarte josnic, nu ai decat ura si negativitate pentru oricine nu te iubeste si te apreciaza.

Asa ca propun sa nu ne mai masuram competentele caligrafice, gramaticale si cunostintele generale, pentru ca tu incalci reguli elementare de etica, morala si bun simt.
0
20-06-2010, ora 21:37
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Hy!

Iniţial am spus că nu voi mai comenta, dar nu-mi doresc să vă las cu indispoziţii şi incertitudini.
Aşadar, voi spune doar...

D-nule Hitman, eu nu judec pe nimeni, pentru că nu-mi permit, însă, din fericire, îmi permit să fac OBSERVAŢII. Observaţia, din punct de vedere spiritual, este atitudinea care se încadrează între limita inferioară şi limita superioară a celor 2 linii de demarcaţie, care, prin comparaţie abstractă, ating punctul minim sau maxim al unei intervenţii obiective cu scop de corecţie.
Atât am vrut să edific în cazul dvs. Mulţumesc pentru înţelegere!
Cu mult respect,
Mr. Nick
.

D-nă Bubulina, eu nu v-am insultat deloc, îmi pare foarte rău că aşa aţi înţeles dvs.
"Cultura dvs. generală este constipată " - această afirmaţie s-a referit strict la "cultura generală" în ceea ce mă priveşte. Dvs. nu ştiţi nimic despre mine, şi totuşi, chiar şi aşa, v-aţi permis să mă atacaţi pe cel puţin 2 topicuri diferite. Afirmaţia a fost concepută în modul abstract, nu în cel concret, aşa cum aţi înţeles dvs. Aşa v-a convenit să înţelegeţi, pentru a vă fabrica motive de...ştiţi dvs. de ce, că doar ştiţi bine ce scop aveţi în ceea ce mă priveşte.
În rest, nu mă interesează ce credeţi despre mine, pentru că DVS. încălcaţi orice regulă de etică, şi nu numai.
Să fiţi binecuvântată şi să renunţaţi puţin la INVIDIE şi FRUSTRARE.Cu iubire,
Mr. Nick

P.S. - Singurul motiv pentru care îmi fac poze este acela că sunt pasionat de fotografie, printre altele, nu din motivul patologic pe care l-aţi dedus dvs.
0
20-06-2010, ora 22:28
hitman92
Nu este medic/terapeut
hitman92
"Iniţial am spus că nu voi mai comenta, dar nu-mi doresc să vă las cu indispoziţii şi incertitudini."

Nici nu-ti poti imagina cat ma rodea faptul ca nu vei mai comenta! Iti multumesc ca esti aici pentru a ne lumina calea spre El! Ce ne-am face fara tine, Mr. Nick?
0
20-06-2010, ora 22:44
cretulinabubulina
Nu este medic/terapeut
cretulinabubulina
Nu pot sa spun decat : hhahahahahahahahhahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahahah

Si nici macar nu am fumat. marijuana! Ca sa nu deviem de la subiect.
0
20-06-2010, ora 22:49
hitman92
Nu este medic/terapeut
hitman92
Nici sa nu fumezi, cretulino! Doar nu vrei sa te constipi, nu-i asa? E destul ca ai cultura generala constipata, vrei sa ai constipatie si-n adevaratul sens al cuvantului?
0
20-06-2010, ora 22:51
cretulinabubulina
Nu este medic/terapeut
cretulinabubulina
hahahahahahahahahahahhahahahaahha Chiar nu pot sa ma abtin. Hitman esti chiar amuzant, dar tu Mr. Nick. - ur one of a kind!!!
auzi... ma scuzi, o sa citez din clasicii in viata :
"Observaţia, din punct de vedere spiritual, este atitudinea care se încadrează între limita inferioară şi limita superioară a celor 2 linii de demarcaţie, care, prin comparaţie abstractă, ating punctul minim sau maxim al unei intervenţii obiective cu scop de corecţie."
hahahahahhahahahah

Hitman, imi pare rau pt tine, dar ti-a zis-o!

hahahahahahah
Cand o sa am o zi proasta sa imi aduc aminte sa citesc ce ai scris...! hahahahahahahha
0
20-06-2010, ora 22:53
hitman92
Nu este medic/terapeut
hitman92
Crezi ca-mi pasa de ce spune? N-are decat, e democratie, face/spune ce vrea!
0
20-06-2010, ora 23:08
cretulinabubulina
Nu este medic/terapeut
cretulinabubulina
Stiu Hitman ca nu ai rabdare sa citesti ce a scris, dar daca ai avea putina- rabdare-, ma rog.. nu e nimic de inteles. In traducere : " o sa scriu niste cuvinte mari...( cu limita superioara si inferioara a.. cum era?,.. a 2 linii de demarcatie.. hahaha NU ZAU? cum vine asta? ) si o sa le arat eu lui Hitman si Bubulinei ca sunt mai destept ca ei si stiu mai multe cuvinte..

Pe bune Mr. Nick. Nu vrei sa ne luminezi? Cum zici tu in alta postari : LUMINA, lumina, lumina... adevar, adevar. adevar...
Si chiar asa, de ce te repeti? Ai vre-o AFECTIUNE? sau te- ai gandit ca e misto cum vorbesc preotii la slujba.
hahahahhahaha ce absurditate ai putut sa scrii..

Felul in care te-ai pierdut acum... spune ca DA, am dreptate.

Multumesc Mr. Nick
peace
0
20-06-2010, ora 23:26
hitman92
Nu este medic/terapeut
hitman92
am citit ce a scris, am citit ce au scris toti userii de la primul pana la ultimul comentariu de pe acest forum, dar dupa cum ziceam mai devreme, nu-mi pasa de ce spune Mr. Nick..
0
21-06-2010, ora 12:06
elena_es
Nu este medic/terapeut
elena_es
buna.
am intrat aici intamplator, in prima faza am crezut ca pe acest forum lumea e mai "civilizata" decat ppe alte forumuri din ro, dar, din pacate vad cam acelas tip de.abordare, tipic romaneasca unde rautatea si invidia ne macina si nu ne lasa nici sa dormim.
pt cretulinabubulina(asta da id...hihihi)tu chiar nu poti trai din cauza lui Mr.Nick, te roade rau sau n-ai alta treaba mai buna de facut decat sa-l vanezi pe el, ti-am vizualizat profilul si din 12 mesaje pe care le-ai postat 11 sunt pt Mr. Nick.cred ca nu ti-e ff usor cu...tine...heheheh sa ai o zi buna...cretulinabubulina, fara atata invidie pt inteligenta altora...pt ca suntem asa cum suntem.nimeni nu-i perfect...
0
21-06-2010, ora 15:36
cretulinabubulina
Nu este medic/terapeut
cretulinabubulina
Elena, te rog acuza-ma de alte lucruri, de care chiar sunt vinovata de ex: ca ma distrez cu Rautate pe seama unui pusti, ca l-am judecat si i-am aratat ca nu e chiar asa.. LUMINA LUMINA LUMINA cum zice el ca este... dar nu de invidie.

Pe bune, Nu ai inteles nimic?

Singurul lucru care ma deranjeaza de fapt la acest baiat este ca da diagnostice si prescrie medicamente mai mult decat toti doctorii la un loc.
Asta este o atitudine romaneasca: sa iti dai cu parerea desi nu ai nici un fel de studiu de specialitate. Dar pt ca noi ne spunem ca suntem inteligenti.

In general in Romania, oamenii nu se duc la doctor pana nu este prea tarziu. Majoritatea oamenilor isi faca analize din an in paste, traiesc cu o boala ani de zile, si prefera sa intre pe un forum si sa primeasca indicatii de la oameni neavizati.

Ar trebuii sa incurajam pe toata lumea, indiferent de cat de neinsemnate ni se par simptomele sa consulte un doctor. Odata ajunsi acolo pot sa descopere alte afectiuni pe care le au si in felul asta poate evitam sa ajungem in sectiile de chirurgie si oncologie; pe care, nu stiu daca ati avut ghinionul sa le vedeti, dar sunt infioratoare.
Din fericire, in Romania sistemul medical nu face diferente si oameni cu venituri mici pot sa aibe acces la medicamente enorm de scumpe.
Dar de ce nu realizam ca este bine sa mergem la doctor si sa prevenim, sau sa tratam din timp, nu sa asteptam pana e prea tarziu?

Si intradevar, nu aveam ceva mai bun de facut,
Cu drag,
Cretulinabubulina
0
21-06-2010, ora 19:09
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Stimată d-nă Elena, aţi conştientizat exact ce trebuia să conştientizaţi. Comportamentul d-nei Bubulina, şi nu numai al dânsei, denotă claramente ce aţi spus şi dvs.
În plus, ca să vă puteţi convinge, vă spun că am apelat la o tehnică de psihologie inversă, bineînţeles, combinată cu un enunţ care să susţină o deducţie de inferenţă arbitrară (d-na Bubulina nu şia-dat seama, pentru că, printre altele, nu cunoaşte această parte complexă a psihologiei).
Adică, explicit vorbind, i-am spus d-nei Bubulina, citez: "cultura dvs. este constipată", după ce, în prealabil, dânsa a afişat faţă de mine numai...să nu spun ce (mi-am dat seama de cât de frustrată este şi mi-am dat seama că vor urma multe posting-uri în care voi fi denigrat intens, tocmai de aceea am gândit o strategie).
Enunţul - "cultura dvs. este constipată" conţine o semnificaţie care, cu ajutorul psihologiei inverse, a putut să evidenţieze exact scopul d-nei Bubulina. A putut să o determine pe d-na Bubulina să-şi etaleze toate sentimentele cu privire la mine, care, după cum aţi putut vedea, nu prea sunt pozitive. Pe de altă parte, inferenţa arbitrară, adică trecerea directă la concluzii, fără a lua în calcul toate datele referitoare la mine, a demonstrat încă o dată că d-na Bubulina nu vrea decât să mă facă albie de porci, folcloricamente vorbind. "Cultura dvs. este constipată", nu a putut, pentru d-na Bubulina, decât să fie ceva negativ, asta pentru că aşa i-a convenit. NU a vrut să înţeleagă semnificaţia abstractă a acestui enunţ. NU a vrut să înţeleagă că, de fapt, enunţul reprezintă doar o constipare a culturii generale cu privire la mine. Dânsa nu a vrut decât să reliefeze faptul că eu NU sunt iertător, nu sunt aşa, nu sunt invers etc., că sunt un ipocrit, un aşa, un altceva etc.
Culmea este că enunţul principal a trezit curiozitatea unui alt user - hitman - care s-a simţit lezat fără niciun motiv. Eu nu am spus despre dânsul absolut nimic, dar dânsul s-a simţit "constipat". Din păcate, trebuie să recunosc că, citez: "consumul de marijuana măreşte cantitatea de dopamină encefalică şi produce tulburări de comportament". Deci, acum aţi înţeles comportamentul d-nului Hitman. I-a luat apărarea d-nei Bubulina, în condiţiile în care nu avea de ce, doar pentru că ambi sunt nişte SUSŢINĂTORI (amândoi susţin consumul ocazional de marijuana, deci...cu asta am spus tot). Când susţii un drog... :(


Concluzie GENERALĂ şi FINALĂ: Aşa sunt unii oameni. Se hrănesc cu frustrare, invidie, ură ş.a.m.d şi navighează pe internet în căutare de "victime". Nu-i nimic! Eu nu m-am supărat, din contră, chiar le mulţumesc că m-au băgat foarte mult în seamă şi că mi-au oferit şansa să le fac nişte observaţii cu scop pozitiv. Că nu le-au înţeles şi că nu le vor pune în practică, este cu totul altceva; eu mi-am făcut datoria de...OM, nu de FRUSTRAT şi "CONSTIPAT".DUMNEZEU să vă binecuvânteze pe toţi şi să vă ajute să vă găsiţi un mod de viaţă pozitiv şi o menire nobilă.
Cu iubire,
Mister Nick (d-nă Bubulina, am studii suficient de multe, dar ele sunt un MISTER pentru dvs., de aceea mă şi cheamă MISTER NICK).
0
21-06-2010, ora 20:59
hitman92
Nu este medic/terapeut
hitman92
nu m-am simtit lezat sau cum spui tu, pur si simplu ma enerveaza la culme oamenii ca tine care se dau mari si tari! daca vrei sa ne ajuti si observi ca noi suntem mai prosti de felul nostru ajuta-ne pe intelesul nostru, nu cu psihologia ta inversa! in alta ordine de idei, einsteinule, i-am luat apararea pentru ca are perfecta dreptate cand spune ca noi romanii suntem toti de toate (doctori, profesori, ingineri, preoti etc) dar defapt multi dintre noi nu suntem nimic, ci doar niste "mr. nick(s)"!
si apropo... cuvantul "ambii" cum se scrie corect? "ambi" sau "ambii"? eu cred ca "ambii"! asa ca, mr. nick, observ cumva o greseala din partea ta, "PERFECTULE"? ;)
0
21-06-2010, ora 21:30
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Domnişorule Hitman92, eu nu mă dau nici mare, nici tare, aşa vi se pare dvs., dar, în caz că nu ştiaţi, aparenţele înşeală în mod surprinzător de mare. Nu am spus nici că sunteţi proşti de fel, aşa vă simţiţi dvs. Cine se simte, se simte, asta este, cu sau fără metodologie psihologico-inversată.


" i-am luat apararea pentru ca are perfecta dreptate cand spune ca noi romanii suntem toti de toate (doctori, profesori, ingineri, preoti etc) dar defapt multi dintre noi nu suntem nimic, ci doar niste "mr. nick(s)"! "
- Într-adevăr, mulţi dintre noi nu suntem "nimic", nici măcar "oameni", dar mulţi dintre noi suntem "ceva". Mulţi dintre noi avem foarte multe talente, mulţi dintre noi avem mai puţin decât "foarte multe talente" ş.a.m.d, ca de altfel şi multe frustrări, forme de zavistie şi multe, multe, multe alte calităţi şi defecte mai mult sau mai puţin evidente. Asta este, avem de toate! Toţi suntem egali în faţa lui Dumnezeu, indiferent de calităţi şi de eu ştiu ce alte criterii, aşa că încetaţi să vă victimizaţi.


Toate cele bune!
P.S. - " noi romanii suntem toti de toate (doctori, profesori, ingineri, preoti etc) dar defapt multi dintre noi nu suntem nimic, ci doar niste "mr. nick(s)"! " - Hitman, eu chiar sunt profesor :) Habar nu ai cine sunt, dar vorbeşti. Şi culmea este că, hahaha, voi urma şi cursurile facultăţii de teologie ortodoxă, deci...nu sunt departe de enumeraţia ta ironică.
P.P.S - NU sunt perfect, mai greşesc şi eu :-) Şi, un mic amendament,...în ciuda aversiunii dvs. îndreptate către mine, evident, vă rog, dacă vreodată veţi avea nevoie de mine, abordaţi-mă. Dacă-mi va sta în putinţă, credeţi-mă pe cuvânt că voi face tot posibilul să vă ajut (valabil şi pentru d-na Bubulina).
0
21-06-2010, ora 22:47
cretulinabubulina
Nu este medic/terapeut
cretulinabubulina
Mr. Nick(s) - :))))))) ( buna asta ) tu chiar fumezi multa iarba.. dupa cum vad. Eu zic sa intrii si tu treaz pe forum, ca atunci am putea avea o conversatie normala.
Si vad ca nu esti de pe planeta asta. M-am obosit degeaba sa te fac sa GANDESTI ca poate gresesti cand le prescrii oamenilor medicamente.
Tu nu esti de pe planeta asta.
In final imi pare rau de oamenii carora tu le predai, esti chiar penibil. SI Elena a avut dreptate... trebuia sa imi gasesc ceva mai bun de facut.
Si asta il sfatuiesc si pe Hitman.
Asa ca ca Mr. Nick, o viata frumoasa, sper sa iti gasesti jumatate.. adica baiatul potrivit.
0
21-06-2010, ora 23:06
Temple
Nu este medic/terapeut
Temple
ba voi ce sunte-ti aici hippy, ma uit pe profilu domnului nickolas :)) care e preten la catarama cu Dumnezeu, mai sa zici ca are poster si in buda. Si de unde stii tu ce face marijuana mai "dick", daca nu ai incercat taci din gura.
0
22-06-2010, ora 06:52
hitman92
Nu este medic/terapeut
hitman92
faptul ca tu te faci profesor e strict problema ta, nu ma impresionezi deloc! vai de elevii carora le vei preda! si oricum, cand am zis ca noi romanii suntem de toate nu ma refeream (doar) la tine! ;)
0
22-06-2010, ora 07:53
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Offf, Doamne!
Vă mulţumesc pentru toată pleiada de ofense şi vă doresc numai bine - valabil pentru toţi. Nu-mi permit să mai întreţin nicio conversaţie cu voi pentru că, din păcate, chiar nu suntem pe aceeaşi lungime de undă şi pentru că dvs. nu doriţi o interacţiune umanizată, ci una dezumanizată. A fost o mare greşeală să (încerc să) discut cu nişte oameni foşti, actuali sau potenţial drogaţi, aşa ca dvs.. Nu vom ajunge niciodată la un consens, pentru că la dvs. frustrările primează alături de carenţe substanţiale de educaţie, iar limbajul este...nu v-ar strica să faceţi terapie cognitiv-comportamentală; consultaţi un psiholog, şi bineînţeles, recurgeţi şi la serviciile unei clinici specializate în detoxifiere fizico-mentalo-psihică.
Eu vorbesc "ceva", iar dvs. înţelegeţi "altceva", aşa că...scrieţi ce şi cum doriţi, că pe mine nu mă deranjează / afectează nicio milisecundă.


Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire şi deferenţă,
Mister Nick :-)
0
22-06-2010, ora 13:10
hitman92
Nu este medic/terapeut
hitman92
din ultimul comentariu imi dau seama cat esti de inteligent! de unde stii tu ca eu de exemplu sunt drogat, am fost sau o sa fiu? discutie dezumanizata? de ce? pentru ca nu sunt de acord cu tine? ESTI PRAF! ce, esti ceva guru sau ce? si de ce mai intri totusi? de fiecare data spui ca nu mai intri, ca n-ai cu cine vorbi, ca noi nu pricepem ca vrei sa ne ajuti etc! ti-am adus ofense? ESTI PARANOIC RAU FRATE! cred ca singurul care are probleme de aici esti chiar tu, asa ca repara-ti mansarda!
numa bine!
;)
0
22-06-2010, ora 16:47
AbS3nt
Nu este medic/terapeut
AbS3nt
Nu m-am putut abtine dupa ce am vazut toata nebunia asta pe acest topic.

hitman92 oprestete sa te mai faci de ras fiindca Mr.Nick iti raspunde la orice zici, adica iti da "maxim" ca sa folosesc un limbaj mai neortodox. Cred ca singurul Paranoic esti tu.mi se pare ca te roade rau faptul ca degeaba aduci ofense lui Nick cand esti constient ca nu rezolvi nimic cu treaba asta.
Alta treaba, nu crezi ca esti prea mic si la varsta si la nivelul tau de cultura ca sa iti permiti sa vorbesti asa ?
cretulinabubulina la fel te-ai luat de mana cu hitman92.
Daca te intereseaza asa mult Nick are chiar niste studii pe care tu probabil nu o sa le ai niciodata. Cel putin ce mi-a spus mie exact asa a si fost. Probabil a ajutat multi multi oameni eu fiind 1 dintre ei.
Dar nu inteleg ce cauti tu pe romedic ? ai vreo boala ? esti doctor ? dai macar diagnostice, tratamente etc cum face Mr.Nick ca tot spuneai ?
Sau din lipsa de ocupatie ca si hitman92 probabil.
Si hitman92 din moment ce nu esti pe acest topic pentru ca te droghezi sau ca ai ceva de spus in privinta asta atunci ce cauti aicia ?
Nu mai zi atata ca Mr.Nick nu stie daca te droghezi sau nu.
Si inca ceva, ce treaba este cu faptul ca Nick isi pune o poza ? Chiar asa de mult te deranjeaza cretulinabubulina ? Mai mult ca sigur ca ai pe hi5 sau alte websituri de genu numai poze."o presupunere"

Aicia este un forum medical nu o mahala, asa ca ciocu mic.
_
Va multumesc pentru intelegere,
Numai bine
0
23-06-2010, ora 07:17
hitman92
Nu este medic/terapeut
hitman92
chiar nu-i treaba ta de ce sunt eu aici! ca ma droghez sau nu iar nu e treaba ta! e un forum PUBLIC pe care pot intra toti, drogati sau nu! faptul ca mr. nick are un nivel de cultura mai mare decat al unora de aici (decat al meu de exemplu, si nu mi-e rusine s-o recunosc) nu presupune faptul ca trebuie sa fiu 100% de acord cu el sau nu presupune faptul ca are mereu dreptate!
concluzie: CIOCU MIC TU!
0
23-06-2010, ora 19:53
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Hello!

D-rule Hitman, mi-am dat seama că v-aţi drogat pentru că dvs. aţi făcut o mică afirmaţie care, în mod indirect, v-a dat de gol.
De ce am spus că discuţia este dezumanizată? La cei 17-18 ani ai dvs. (presupun că v-aţi născut în anul 1992) ar trebui să vă daţi seama de ce şi cum. Nu mă interesează să fie toţi oamenii de acord cu mine, că nu sunt eu cel mai dintre cei mai, dar mă interesează ca oamenii cu care discut să aibă un indice minim de bun simţ. Dvs. nu îl aveţi, tocmai de aceea discuţia este dezumanizată. Omul a fost creat cu bun simţ, nu fără, deci...

" de unde stii tu ca eu de exemplu sunt drogat, am fost sau o sa fiu? "
- Dvs. aţi fost drogat, cu toate că aveţi curajul să negaţi. Există un studiu care oferă foarte mulţi indici verbali pe care oamenii care s-au drogat, se droghează sau se vor droga, îi includ în conversaţiile acestora. Dvs. aţi folosit suficient de mulţi cât să-mi oferiţi oportunitatea de a deduce că cel puţin aţi fost drogat. Mai citiţi şi dvs.!

" ce, esti ceva guru sau ce? si de ce mai intri totusi? "
- Nu sunt niciun guru. De ce-am mai intrat, simplu?! Pentru că atunci când am spus în scris că nu voi mai intra, am folosit psihologia inversă. V-am spus că nu voi mai intra cu scopul de a vă induce dvs. credinţa că nu voi mai intra, logic (am crezut că aşa veţi înceta să vă etalaţi insuficienţele educaţionale şi limbajul execrabil, dar nu a funcţionat). Acum aţi înţeles sau doriţi să vă fac o schemă, să o scanez şi să o public în cadrul acestui topic prin intermediul unui link? :(


" ESTI PARANOIC RAU FRATE! cred ca singurul care are probleme de aici esti chiar tu, asa ca repara-ti mansarda! "
- Fac o mică paranteză care va include şi răspunsul cu privire la ce-aţi scris dvs. În luna mai a anului 2009, am fost avertizat de către profesoara mea de curs cum că, citez: "ai grijă că de foarte mult timp, din păcate, pentru unii oameni normalul a devenit anormal, iar anormalul este cu desăvârşire normal". Dvs. faceţi parte din această categorie de oameni.
Eu sunt paranoic sau dvs. sunteţi paranoic? În caz că nu ştiaţi, paranoia este indusă de dopamină - dihydroxyphenethylamină - care, în cursul consumului de marijuana, şi nu numai, produce deficienţe în logica gândirii, printre multe alte efecte negative. Deci...consumul de marijuana v-a slăbit cel puţin o piuliţă din mansardă. Consultaţi medicul!


" faptul ca mr. nick are un nivel de cultura mai mare decat al unora de aici (decat al meu de exemplu, si nu mi-e rusine s-o recunosc) nu presupune faptul ca trebuie sa fiu 100% de acord cu el sau nu presupune faptul ca are mereu dreptate! "
- Nu cultura generală este mărul discordiei, d-rule Hitman, ci scopul negativ pe care l-a avut d-na Bubulina. Puteţi să aveţi cât de puţină / cât de multă cultură generală vă doriţi. Eu nu sunt cel mai cult om de pe forum, nici pe departe, chiar îndrăznesc să spun că sunt în coada listei de oameni culţi, aşa că...Nu îmi doresc să fiu cel mai cult om, îmi doresc să fiu doar...om. În plus, eu nu am spus niciodată că am o cultură mai mare decât al unora de pe aici.
Eu NU am mereu dreptate (nu am afirmat niciodată aşa ceva). Numai DUMNEZEU are mereu dreptate!!! Nu dreptatea universală a fost factorul care v-a deranjat pe dvs., ci faptul că eu am îndrăznit să vă spun adevărul în faţă. Adevărul doare, iar dvs. ştiţi foarte bine, pentru că nu faceţi decât să demonstraţi din plin...


CONCLUZIE: Staţi liniştit, nu vă voi mai deranja. Sunteţi liber să faceţi ce şi cum doriţi, la fel şi d-na Bubulina şi alte persoane care au ca scop denigrarea mea şi eu ştiu ce altceva. Nu voi mai accesa acest topic, să fiţi sigur de această afirmaţie (cu sau fără psihologie inversă). Ştiu foarte bine că vă ROADE frustrarea, invidia şi tot ce ţine de...dar vă voi lăsa să defilaţi în voie. Ştiu şi că aveţi o părere foarte proastă despre mine. Nu-i nimic, asta este. Nu-i pot împăca pe toţi, pentru că nu sunt un ipocrit, aşa că...numai bine!
Dumnezeu să vă ajute să vedeţi lumina de la capătul tunelului şi să vă corectaţi comportamentul.Cu respect,
Mr. Nick

P.S. - Livyu, te rog să nu-ţi mai pierzi timpul cu astfel de oameni. Mulţumesc pentru susţinere, dar nu mai continua, te rog. Lasă-i să-mi atribuie toate jignirile de la A la Z, că mi-e indiferent. Dacă aşa ştiu ei să se manifeste...(nici măcar nu observă că tot pe ei se pun într-un con de umbră, că tot ei sunt penibili ş.a.m.d.). Dumnezeu să-i ierte!
0
24-06-2010, ora 04:18
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
P.P.S - Am uitat să scriu ceva foarte important - ÎMI CER IERTARE dacă v-am afectat în vreun fel anume, dacă v-am indispus, ofensat etc., nu asta mi-am dorit. Mulţumesc pentru înţelegere! (nu voi mai accesa acest topic, tocmai de aceea vă rog să nu-mi mai adresaţi întrebări).
0
25-06-2010, ora 12:18
rrox
Nu este medic/terapeut
rrox
hitman92-cretulinabubulina-sunteti niste persoane foarte interesante, nu prea am inteles ce probleme aveti, ce fel de boala va macina, dar un singur lucru se vede clar ca sunteti buni de gura, cred ca MARI -JUANA e de vina.
Ce treaba aveti voi cu omul(Mr. Nick), cu parerile sau sfaturile lui??..Daca nu va convine ignorati, e simplu.Ati intrat voi sa faceti pe intelectualii pe aici, lumea cere o parere si oamenii printre care si Mr. Nick raspund.Daca nu am dori pareri ori sfaturi nu am pune intrebari pe forumuri.
cretulinabubulina--Ar trebuii sa incurajam pe toata lumea, indiferent de cat de neinsemnate ni se par simptomele sa consulte un doctor-te intreb pe tine oare chiar crezi ca multi dintre noi nu asta am facut???Dar cand ajungi la disperare si vezi ca doctorii te paseaza de la unu la altu, iti da mii de retete si isi bat joc de oameni, uite ca mai intri si pe un forum, mai ceri o parere, poate cineva are aceleasi dureri ca ale tale si mai elimini din stresul dat de DOCTORII(unii) de pe la noi.Nu e nimeni obligat sa urmeze sfatul dat de unii si altii(Mr. Nick) dar faptul ca omul iti da un raspuns la intrebarea pe care o pui merita un MERSI macar si gata fara prea multe critici ca nu ne obliga nimeni sa intram pe forumuri.
Dar marea voastra suparare e pe oamenii care nu sunt de acord cu drogurile voastre si atunci atacati din toate directiile.Nu ma intereseaza care si cum se drogheaza dar un singur lucru va spun ca veti ajunge(sau nu) ziua cand o sa regretati amarnic distractiile astea.si cand fereasca DUMNEZEU o sa va supere cate ceva in organism si mergeti la doctori o sa va dati seama de ce noi intram pe forumuri.
Nu doresc nimanui sa aibe probleme medicale carora sa nu le dea de capat dar cu siguranta veti incerca sa gasiti raspunsuri peste tot inclusiv pe FORUM unde sunt TOT FELU DE DESTEPTI"".
Mr. Nick-asta e tara noastra.in hora asta jucam pana la capat, , vai de capul nostru.Numai bine.
PS-nu sunt intelectuala asa ca am vb in termeni simpli pe intelesul multora dintre noi(copii de mai sus sant foarte GRAMATICALI si corecteaza imediat greselile ).
0
07-09-2010, ora 14:01
cydelix
Nu este medic/terapeut
cydelix
marijuana nu creeaza dependenta, si daca vreti sa stiti nu in olanda este cea mai buna iarba si in spania, din spania se aduce iarba in olanda, daca vreti sa stiti, si unul de mai sus, pai eu cred ca tu nu ai fumat adevarata iarba, dinaia prosta ai fumat, stiu si eu cum e aia, adevarata marijuana este super buna, si eu am luat alte chestii care sunt mai faine ca iarba, dar nu aici
0
22-09-2010, ora 23:30
andreicernavoda01
Nu este medic/terapeut
andreicernavoda01
cand fumezi mai mult de 5 jointuri pe zi esti in pericol;).creaza si dependenta in timp iti zic eu sigur sigur...atunci incepi sa ai pierderi de memorie nu iti mai aduci bine aminte ce ai facut cat ai stat rupt...si uiti si anumite faze cand esti treaz...tine minte de la 5 in sus
Adaugă un comentariu / răspuns
114 comentarii 1 23 4 Înainte ›

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.