marvelon 28...indoieli
buna ziua! am 20 ani prima oara cand iau marvelon 28... cum e mai bine? sa incep sa iau din prima zi de menstruatie? sau din a 5a? din ce moment sunt protejata complet? in perioada aceea de 7 zile de administrare a pastilutelor mici..sunt protejata si atunci?
va multumesc anticipat.o zi buna
va multumesc anticipat.o zi buna
7 comentarii
citeste in prospect mai exact dar de obicei se ia exact din prima zi a ciclului
da esti protejata in acele 7 zile
ai grija de tine
da esti protejata in acele 7 zile
ai grija de tine
seara buna tuturor! am si eu o pb legata de contraceptivele orale, pt un an si jumatate am luat Jasmine, m-am ingrasat f mult, o luna am facut pauza, timp in care am dat jos cateva kg fara efort fizic, doar pt ca nu imi mai era foame, ca inainte. Am fost la un endocrinolog, analiza pt glanda a iesit ok, mi-a dat Diane 35, am luat pt 3 luni si continuam sa iau in greutate, am luat logest si aveam durere musculara, iar acum de 2 luni iau Novynette, aceeasi pofta de mancare, ba mai mult ma dor ovarele mai toto timpul, mai ales in perioada menstruala. Mentionez ca toate aceste contraceptive mi-au fost recomandate de catre un medic de la un Planning Familial. va rog ajutati-ma
seara buna tuturor! am si eu o pb legata de contraceptivele orale, pt un an si jumatate am luat Jasmine, m-am ingrasat f mult, o luna am facut pauza, timp in care am dat jos cateva kg fara efort fizic, doar pt ca nu imi mai era foame, ca inainte. Am fost la un endocrinolog, analiza pt glanda a iesit ok, mi-a dat Diane 35, am luat pt 3 luni si continuam sa iau in greutate, am luat logest si aveam durere musculara, iar acum de 2 luni iau Novynette, aceeasi pofta de mancare, ba mai mult ma dor ovarele mai toto timpul, mai ales in perioada menstruala. Mentionez ca toate aceste contraceptive mi-au fost recomandate de catre un medic de la un Planning Familial. va rog ajutati-ma
buna.iau marvelon 28 de 6 zile dar ma simt rau de la ele vomit am dureri de cap am o tensiune an sani.nu stiu ce sa fac sa le antreup?sau sa le iau pana se obisnuieste corpul?dar cu sani ce se antampla?va rog sami dati un sfat.multumesc
Trebuie neaparat sa luati legatura cu doctorul care vi le-a prescris si sa-i cereti sfatul. Pana atunci, incercati sa continuati sa le luati, dar sa nu considerati ca sunteti sub protectie: voma poate interfera cu efectul pilulelor.
multumesc pt raspuns.de ieri nu mai vomit dar sani tot se umfla.ce se antampla?doc a zis ca e greu pana se obisnuieste corpu.nu mai stiu ce sa fac.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 106Anticonceptionalele si menstruatia
- 4pilula de contraceptie - am observat ca am una in plus
- 2Daca am intarziat 2 ore sa iau pastila in prima saptamana?
- 3Cind trebuie sa incep sa folosesc prima pastila Yasmine?
- 7Curatire genitala
- 4nelamurire: anticonceptionale si scurgeri
- 22dupa cat timp sunt protejata... karissa
- 4am luat 2 pastile si nu trebuia
- 7secretii maronii - reactii adverse ale anticonceptionalelor?
- 16Boli favorizate de pilule
- 4de cand iau anticonceptionale am sangerari in fiecare zi...
- 7menstruatia in timpul ac
- 2Urgent! Anticonceptionale si raceala
- 0anticonceptionale melleva 35
- 2anticonceptionale apoi copil
- 3anticonceptionale luate la ore diferite = sarcina?
- 0despre artizia
- 0antonconceptionalele yasmin
- 5poti ramane insarcinata in timpul ce iei si anticonceptionale?
- 3Anticonceptional vomat la maxim o ora
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor marvelon 28
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: