Masturbare frecventa.. cam de 2 ori pe saptamana

03-01-2012
alexandru97
Nu este medic/terapeut
alexandru97
Buna, am 15 ani si ma masturbez cam des, stiu ca gresesc, ahhhh masturbarea asta nenorocita, fac asta km de 2 ori pe saptamana si tin sa mentionez ca am inceput de la 12 ani. Va rog explicatimi ce sa fac?? o sa patesc ceva? ce o sa se intample cu mine :(:(:(?
7 comentarii
0
04-01-2012, ora 03:25
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Stai linistit, la varsta ta e normal. Numai sa nu devina o obsesie.
Cand iti vei incepe viata sexuala, in mod normal, se vor rari treptat si episoadele de masturbare.
0
04-01-2012, ora 14:17
alexandru97
Nu este medic/terapeut
alexandru97
Da, dar eu cred ca am exagerat, as mai vrea sa intreb ceva, la mine testiculul drept e mai coborat, nu cel stang, este normal??? si masturbarea poate duce la cancer testicular :(:(?
0
04-01-2012, ora 14:58
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Daca simti ca e exagerat, inseamna ca organismul tau mai cere cate o pauza...
Nu te mai gandi la toate prostiile, cancere si alte alea, o sa ajungi sa te obsedeze orice legat de penisul tau. Daca doresti sa consulti direct un specialist, mergi la urolog, dar deocamdata, parerea mea, este doar preocupare normala a unui tanar in pubertate, adolescenta.
Fii mai senin.
0
04-01-2012, ora 15:11
alexandru97
Nu este medic/terapeut
alexandru97
Da stiu ca sunt foarte pesimist si preocupat de sanatatea mea, exact acelasi lucru mi-l-au spus si parintii mei, cand am discutat pe aceasta problema.O sa incerc sa nu mai ma gandesc si sa fiu mai optimist. Multumesc Anticipat!
0
13-08-2012, ora 16:39
Zippy96
Nu este medic/terapeut
Zippy96
Ca si Alexandru97, cred ca exagerez cu masturbarea.Fac asta de la 13 ani.Am descoperit-o din intamplare.Si senzatia aceea de placere ma infectat.La inceput nu o faceam asa des, dar cu timpul, ajunsesem sa fie ceva zilnic, obisnuit.Pana cand, de curand, anu asta, au aparut cateva semne, care zic ca au legatura cu asta.Parul meu deveanea mai rar, si imi aparea pete diferite pe corp.As vrea sa va intreb, ce efecte negativa are faptul ca ma masturbez aproape zilnic.Vreau sa scap de acest viciu.
1
13-08-2012, ora 22:28
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Sunt nenumarate teorii despre ce inseamna normal in masturbare, deci n-am cum sa te lamuresc. Organismul iti spune singur ce depaseste normalul sau.
Cea mai buna metoda sa raresti masturbarea e sa ai contacte sexuale cu o alta persoana.
Sanatate!
0
22-06-2019, ora 20:24
gabi.badea
Nu este medic/terapeut
gabi.badea
Stai linistit tinere. Toata lumea se masturbeaza fie ca e barbat, fie ca e femeie, fie ca e adolescent sau matur si e ipocrit acel care nu ar recunoaste acest lucru. Varsta pubertatii este cea mai tentanta si fiecare dintre noi am fost tentati sa incercam cel putin odata. Eu tot pe la 12-13 ani am inceput sa ma masturbez si am facut-o regulat pana pe la 20 de ani. Am avut perioade cand faceam zilnic si uneori chiar de 2-3 ori pe zi, apoi erau perioade cand o faceam poate odata pe luna. Dar cu toate astea nu m-am imbolnavit, nu mi-a crescut par in palma :))), nimic din cate se vorbesc. Sunt doar superstitii. Nu am avut nici probleme de erectie, nici de ejaculare precoce. Odata cu inceperea vietii sexuale cu o partenera aceasta tentatie de masturbare scade in intensitate, dar cu toate acestea tot mai apare cateodata si nu avem incotro... o facem. Eu sunt casatorit si am cu sotia o viata sexuala normala, dar cu toate acestea trebuie sa spun ca cel putin odata pe luna simt nevoia si de o masturbare pe care o fac. Nu imi este rusine sa o spun. E ceva fiziologic si natural. Si sotia mea se masturbeaza. Si chiar de ma repet... cred ca si la maturitate 90% dintre noi inca se masturbeaza.
Deci... ignora superstitiile si fa-o cand simti nevoia.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mituri despre masturbare
  •