probleme cu prostata?
Buna ziua,
Am 21 de ani si ma masturbez destul de des, iar in ultima vreme am inceput sa simt niste crampe musculare la baza penisului, dar care se extind uneori de-a lungul penisului. Totodata, simt un usor disconfort la urinat: nu e usturime puternica, ci doar o senzatie ciudata, iar uneori simt ca nu-mi golesc vezica in totalitate si ca mai raman cateva picaturi de urina de-a lungul tractului urinar. Am facut urocultura si a iesit negativa. E posibil sa am probleme cu prostata?
Am 21 de ani si ma masturbez destul de des, iar in ultima vreme am inceput sa simt niste crampe musculare la baza penisului, dar care se extind uneori de-a lungul penisului. Totodata, simt un usor disconfort la urinat: nu e usturime puternica, ci doar o senzatie ciudata, iar uneori simt ca nu-mi golesc vezica in totalitate si ca mai raman cateva picaturi de urina de-a lungul tractului urinar. Am facut urocultura si a iesit negativa. E posibil sa am probleme cu prostata?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de un an si ceva am ajuns sa ma masturez o data pe zi, in unele cazuri de doua si de trei
- 2Prostata, extirpare rinichi
- 3nu exagerati cu masturbarea!!!
- 7masturbarea dauneaza?
- 3Masturbare - Orgasm?
- 455Cancer Prostata
- 13adenom de prostata
- 2cancer de prostata
- 0Nu mai am erectie de la ultima masturbare
- 852 ani si cancer de prostata
- 4zona genitala
- 4voi avea un penis sanatos
- 0PROSTATA rezultat investigatii
- 8Cancer prostata - Cabazitaxel & Abiraterone
- 4boli varstnici: prostata + dureri articulare
- 0operatie-prostata
- 10Cum te poți lăsa de dependenta sexuala permanent.
- 0Analize prostata
- 5Nu pot urina.
- 0Am erectie slaba dupa candida
Mai multe informații despre: Prostata masturbarea la adolescenti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: