probleme cu prostata?
Buna ziua,
Am 21 de ani si ma masturbez destul de des, iar in ultima vreme am inceput sa simt niste crampe musculare la baza penisului, dar care se extind uneori de-a lungul penisului. Totodata, simt un usor disconfort la urinat: nu e usturime puternica, ci doar o senzatie ciudata, iar uneori simt ca nu-mi golesc vezica in totalitate si ca mai raman cateva picaturi de urina de-a lungul tractului urinar. Am facut urocultura si a iesit negativa. E posibil sa am probleme cu prostata?
Am 21 de ani si ma masturbez destul de des, iar in ultima vreme am inceput sa simt niste crampe musculare la baza penisului, dar care se extind uneori de-a lungul penisului. Totodata, simt un usor disconfort la urinat: nu e usturime puternica, ci doar o senzatie ciudata, iar uneori simt ca nu-mi golesc vezica in totalitate si ca mai raman cateva picaturi de urina de-a lungul tractului urinar. Am facut urocultura si a iesit negativa. E posibil sa am probleme cu prostata?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Oare am probleme cu prostata?
- 3in urma unei masturbari mai puternice, mi s-a rupt pielea de pe varful penisului
- 7masturbarea dauneaza?
- 17suspect cancer de prostata
- 3masturbarea!!!
- 60Masturbare in exces, problema?!
- 3interpretare analize cancer prostata
- 0urinarea frecventa, prostata
- 4zona genitala
- 3Masturbarea - o problema
- 4Calcifiere usoara la prostata
- 0PROSTATA rezultat investigatii
- 1prostata, infectia urinara, incontinenta urinara?
- 4boli varstnici: prostata + dureri articulare
- 1Poate masturbarea sa opreasca din cresterea in inaltime?
- 1durere in zona dintre anus si scrot
- 2Masturbare. Simt ca nu ma pot opri, ma uit non-stop la filme pe adulți.
- 0Probleme la erectie
- 5Analize prostata
- 1Interpretare ecografie prostata
Mai multe informații despre: Prostata masturbarea la adolescenti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: