o mica problema: sunt insarcinata?

vreau sa va povestesc..am 17 ani si eram cu prietenul in dush pentru prima ora... si el s-a masturbat.si a ejaculat...nu pe mn...si dupa aia sa spalat pe maini si a continuat sa mi bage mana la "pasarica"...si eram dati cu balsam pe noi..si ma ustura pe mine..da..ce ma ingrijoreaza..este oare..sa nu fi avut pe mana spermatozoizi si cand mia bagat mana...sa fi intrat :|:|...am inima la gura..
3 comentarii

Daca s-a spalat pe maini atunci nu exista sansa sa fi ramas ceva pe mana lui!Oricum fiti atenti pe viitor, ca sexul nu este o joaca!!Protejati-va!!

da sa zicem k avea pe mana un pic...da mia pus mana la exterior..sunt sanse ceva? cum ar trb sa fie k sa raman gravida...k sa stiu...si eu..nu numai din auzite...da mana cand mia puso..sa va zic k nu sia bagat degetul..doar ma frecat..

nuse va intampla nimic din punctul asta de vedere, dar aveti grija data viitoare ca nu se stie daca se va multumi doar cu atat, urmarile acestui joc sunt mult mai periculoase decat par...ai grija de tine

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de un an si ceva am ajuns sa ma masturez o data pe zi, in unele cazuri de doua si de trei
- 2am 18 ani si as vrea sa folosesc alta metoda de contraceptie, ce imi recomandati?
- 9la analize de urina se poate depista ceva legat de sex?
- 5In timpul sexului... o doare, o ustura si incepe sa planga...
- 8nu am simtit nimic!
- 3in viitor daca as face-o fara prezervativ exista sanse sa mi se rupa ata?
- 5E posibil o sarcina nedorita?! As dori raspunsul unui medic
- 8A ramas insarcinata sau nu???!!! [AJUTOR]
- 5cand ma masturbez ma doare tare tampla dreapta
- 9prima data ca niciodata...:((X(
- 6Masturbarea... pot sa apara probleme de sanatate?
- 3De ce sangerez?
- 4Prima data
- 3Nu imi pot da seama daca m-am dezvirginat sau nu. Este vreo cale sa fi ramas insarcinata?
- 3Nu stiu ce sa cred.. sunt insarcinata sau nu?
- 3Exista riscul unei sarcini? As dorii un raspuns cat mai rapid..
- 3despre spermatozoizi si virginitate ori sarcină
- 2cum sa abordez tema sexualitatii cu copilul meu?
- 0Probleme la erectie
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti masturbarea la adolescenti
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: