o mica problema: sunt insarcinata?
vreau sa va povestesc..am 17 ani si eram cu prietenul in dush pentru prima ora... si el s-a masturbat.si a ejaculat...nu pe mn...si dupa aia sa spalat pe maini si a continuat sa mi bage mana la "pasarica"...si eram dati cu balsam pe noi..si ma ustura pe mine..da..ce ma ingrijoreaza..este oare..sa nu fi avut pe mana spermatozoizi si cand mia bagat mana...sa fi intrat :|:|...am inima la gura..
3 comentarii
Daca s-a spalat pe maini atunci nu exista sansa sa fi ramas ceva pe mana lui!Oricum fiti atenti pe viitor, ca sexul nu este o joaca!!Protejati-va!!
da sa zicem k avea pe mana un pic...da mia pus mana la exterior..sunt sanse ceva? cum ar trb sa fie k sa raman gravida...k sa stiu...si eu..nu numai din auzite...da mana cand mia puso..sa va zic k nu sia bagat degetul..doar ma frecat..
nuse va intampla nimic din punctul asta de vedere, dar aveti grija data viitoare ca nu se stie daca se va multumi doar cu atat, urmarile acestui joc sunt mult mai periculoase decat par...ai grija de tine
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4inca nu am inceput viata sexuala...
- 7Probleme cu ejacularea... ma masturbez zilnic
- 3Este posibil sa o am prea mica? Sau este himenul ei prea elasic?
- 17este bine sa imi incep viata sexuala de la 14 ani?
- 60Masturbare in exces, problema?!
- 4in fiecare luna imi vine cu intarziere (2-3 zile)...
- 0probleme cu prostata?
- 5cand ma masturbez ma doare tare tampla dreapta
- 6dezvirginarea cu ob uri..help
- 4Sex la 16 ani
- 6dureri in timpul actului sexual (am 16 ani)
- 4pot ramine insarcinata daca sunt virgina?
- 18s-ar putea sa fie insarcinata? vreau raspuns urgent
- 4Despre virginitate
- 4Primul contact sexual..
- 1sex neprotejat pentru prima data in a 28-a zi, chiar daca menstruatia nu aparuse..
- 1Problema cu penisul
- 1Probleme cu masturbarea!
- 10Cum te poți lăsa de dependenta sexuala permanent.
- 0Am erectie slaba dupa candida
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti masturbarea la adolescenti
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: