Menopauza - există riscul de a rămâne însărcinată ?

Am vârsta de aproape 48 de ani și în urma cu 4 ani am intrat in premenopauză iar de 11 luni menstruația lipsește. In urma controlului ginecologic medicul mi-a confirmat menopauza. Uter retrovers, ovarul stâng este mai mic iar cel drept este activ, la ovulație, parcă așa am înțeles de la d nul doctor. Întrebarea mea este... și vă rog să mă ajutați cu un răspuns, există riscul de a rămâne însărcinată ? D nul doctor m-a asigurat că nu există acest risc. Menționez că am și o Infecție cu Candida și un vagin uscat, pt care dansul mi-a dat un tratament. Vă mulțumesc pt eventualul răspuns !
1 comentarii

da, eu cred ca da.Mie nu mi-a mai venit ciclu de 11 luni, am 51 ani, cand credeam ca intru la menopauza, si ginecologul a zis, mi-a venit ciclu dupa 11 luni.N-am mai auzit asa ceva, nu am fibrom nu am nimic.deci, da.cu atat mai mult cat spuneti ca ovarul stang este activ.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4menopauza si slabirea
- 1detalii menopauza
- 0menopauza - cum as putea atenua unele stari suparatoare?
- 2sarcina sau menopauza?
- 3de un an sunt la menopauza si am inceput sa sforai
- 17riselle
- 2Ceva se intampla cu corpul meu... cred ca este o pregatire a menopauzei
- 3menopauza si conntraceptia
- 1Hipoglicemie sau Menopauza?
- 1Menopauza indusa de histerectomie
- 4simptome accentuate la osteoporoza
- 4menopauza.. dar ii tot reapare menstruatia la 3 luni...
- 2Menopauza de un an
- 0Climax, Modificari fizice, psihice hormonale la menopauza, chist ovarian la 58 ani
- 1transpiratie si menopauza
- 11este menopauza?
- 4Bufeuri
Mai multe informații despre: Menopauza Contraceptia in premenopauza uscaciunea vaginala la menopauza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: